Zatím vím, že se tyto přehrávače dělí podle paměti a doby výdrže.
Mp3 přehrávač
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- IQE
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mp3 přehrávač
Uvažoval jsem v poslední že bych si koupil Mp3 přehrávač. V tomto odvětví se však vůbec nevyznám. A proto se vás ptám, poadíte mi který vybrat
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Nazdarek, no on je to celkem siroky pojem
jde o to co chces, kolik mas penez, jake chces funkce ... a pak se muzeme bavit dal, jakou si predstavujes vydrz, takhle se nema o co clovek oprit ... a muzu tu vymyslet a vymyslet
staci to aspon trochu upresnit. ok 
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak. Sám mám Emgeton X2 512mega a jsem uplně spokojenej. Mám to rok a pohoda.M1.LaN píše:Nazdarek, no on je to celkem siroky pojemjde o to co chces, kolik mas penez, jake chces funkce ... a pak se muzeme bavit dal, jakou si predstavujes vydrz, takhle se nema o co clovek oprit ... a muzu tu vymyslet a vymyslet
staci to aspon trochu upresnit. ok
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- IQE
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
M1.LaN: Ok, já do toho chci invetovat max. 2000,-. O funkcích nevím, jedině vím že Mp3 přehrávače můžou mít FM rádio.
Výdrž chci (asi jako každý) co největší
... hlavně musí mít baterky na nabíjení
A má mít flash paměť kolem 512 MB
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Creative Nomad MuVo V200 256MB FM
Teac MP-200 512MB
Canyon CN-MP3SD 256MB, FM
Teac MP-300 256MB
tyhle 4 jsou zajimavy, Canyon vydrzi 10 hodin slusny .... Creative 15 hodin ... lehky, spolehlivy ... Teac MP-200 velka kapacita 512MB, 8-10 hodin vydrz ... Teac 8 hodin, barevny displej, prohlizeni obrazku ... proste zalezi na tobe co uprednostnis
S tou 512MB je to horsi, protoze jsou drazsi o neco nez 2000,-
Jinak doporucim strycka google.com ... a vybrany model si tam zadej, se slovem recenze, nebo test a najdes to co potrebujes
Teac MP-200 512MB
Teac MP-300 256MB
tyhle 4 jsou zajimavy, Canyon vydrzi 10 hodin slusny .... Creative 15 hodin ... lehky, spolehlivy ... Teac MP-200 velka kapacita 512MB, 8-10 hodin vydrz ... Teac 8 hodin, barevny displej, prohlizeni obrazku ... proste zalezi na tobe co uprednostnis
Jinak doporucim strycka google.com ... a vybrany model si tam zadej, se slovem recenze, nebo test a najdes to co potrebujes
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
hehe, od kdy se na MC kazety uklada hudba digitalne? Pokud vim, tak se na MC kazety ukladala data ze ZX Spectra a podobnych osmibitu, to ale bylo jen nejakych 300kb na stranu.fatbozz píše:Pasek typu MC pojme 90minut hudby v kvalite 320kbps a to se vyplati.
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám Creative MuVO 200, 512 MB, měl jsem od Creativu už NXko MuVa, ten jen někde ztracenej. Průsšvih je, že mi u 200-ky chodí jen FM radio, diktafon, ale mašinka mi nechce číst muziku, kterou do ní nahraju. V compu ji vidím, bohužel, v mp3ce vidět není. Na supportu kdesi v Holandsku je Slovák, který zde už dlouho nežije a popsat mu co jsem všechno udělal mi dělalo docela problémy. Takže s tím půjdo k prodejci a budu to muset reklamovat, dosud jsem si myslel, že na Creative nedám dopustit, co se týká zvukařiny jsou dost dobrý, ale uvidím co dál.M1.LaN píše:Creative Nomad MuVo V200 256MB FM
Teac MP-200 512MB
Teac MP-300 256MB
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak už jsem psal dříve, tak mám od Creativu MuVo 200 s 512 MB. Dlouho jsem ho nemohl rozchodit, až jsem zjistil, že to je driverem od Creativu pro MuVo, který se mi kousal s widlema. Teď už to všechno běží jak má, ale chtělo to změnu firmwaru a odinstalovat původní ovladače a vyčistit registr.
Repro u compu mám taky od Creativu, myslím si, že je to dobrá značka.
Repro u compu mám taky od Creativu, myslím si, že je to dobrá značka.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)