diskuze o BOINC con

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno

účast na CNT con Beskydy

Přijedu
20
54%
Nepřijedu
17
46%

Celkem hlasů: 37

Flegi
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Flegi »

Tak my jsme dorazili pred hodkou.Nakonec jsme nezustali na noc- bylo mne treba doma k urazu syna :-(.
Teda, od rana plno zazitku!!! Koulovacka, vyzkumak na smrky s otevrenymi vetrackami. No a odpoledne poradne koupani, jeste ted mam zalehle v uchu - 3 hodky blbnuti ve vode, nekteri i s pivem na brehu-proste supr pohoda.Vyhled na Lysou, Smrk, i v dali Rohace :!: Pockali jsme na zapad slunce z bazenu a supky na veceri. Pak uz nevim-ale urcite se pokracuje dal.

2Rampa: DIKY!!! bylo to fajne a pekne a v zari tam zase ahooj

2all: fajn poznat realne tvare binarnich znamych
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

FordPrefect píše:Napada me jen jediny primereny trest pro ty, co se nedostavi. Trest smrti :wink: :lol:
Však neboj Forde, trest bude vykonán ihned po tvém návratu :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Flegi píše:Vyhled na Lysou, Smrk, i v dali Rohace...
Kam se podívám samej kopec, ale kterej byla Lysá hora to do dnes nevim :D
dejv
Honza

Příspěvek od Honza »

Jo, velmi zadarena akce. bezvadna lokalita, dobre zorganizovane - diky Rampo!
Velmi dobre, ze se opet poznalo vice lidi osobne :wink:

Fotky uz jsem hodil na ftp, akorat je potreba z nich vygenerovat index s nahledy a muze byt ke koukani. S tim fotakem fotilu vicero lidi, takze to je takova smeska. Krom zimnich radovanek a louceni se zimou je tam na konci par skupinovek...nechal jsem tam i ty zaby.

Myslim, ze Blackhat bude mit take par hezkych fotek - uz se tesim.

EDIT: Tak tady to je
EDIT2: Davam to tam zmensene v 1600x1200 ci kolik...kdo bude chtit puvodni 8MPix rozliseni, at si rekne.
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

právě odjel miichal s blackhatem
zdespi s malvinim ještě spinkaj protože včera zvyšovali republikový průměr vychlastaného piva.
jsem rád že se vám líbilo.
příště con se slovákama
2dejv toho bechera je fakt škoda
Obrázek
Honasss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honasss »

Mno, taky jsme jakš takš došli, i přetože byla na hřebeni pěkná sněhová břečka stihli jsme zpáteční cestu o hodinu rychleji :) a ten rádoby hodný pejsek málem cestou ulovil večeři (srnčí).

2Honza: fotky jsou super, hlavně Čaki v letu (takové foto v albu ještě nemá :D )

Jinak ještě jednou díky Rampovi za perfekni organizaci a všem zučástněným za pohodovou atmosféru ... snad se "pozustalým" poved i sobotní večer.

časem taky nahodím nějaké foto, ale když je venku tak hezky se nedá...
Andilek1
Nováček

Příspěvek od Andilek1 »

Tak jak tak čtu tak con dopadl moooooc dobře,a o to víc mne to mrzí že jesem nemoh :twisted: Ale mám jednu takovou připomínečku k fotkám:nešly by udělat ještě v menším rozlišení?Já používám 1024*768 a jaksi vidět fotku na 4 díly,nebo všechny ukládat se mi moc nechce.Navíc při připojení přes GPRS to celkem dost dlouho trvá než ji zobrazí.
Apple MBP 15, C2D 2,66 (mid 2009)

Obrázek
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

Nazdarek, chtel jsem jeste vcera napsat, no a sel jsem si na chvilku zdrimnout, a probudil jsem se az ted :lol:
No bylo to tam strasne super :!: diiky Rampo, krasna priroda, perfektni lidi, mam z toho super pocit, a doufam, ze se zas nekde sejdeme, a pritelkyni se to taky moc libilo, a vsechny vas pozdravuje :D jak pise flegi, je to moc fajn poznat konecne vase tvare.
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Flegi
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Flegi »

2Andilek1: fakt skoda zes nebyl, ja prijela z OV jen na celou sobotu-mohla jsem te vzit!
2honza: dik za foto!
Reakce deti na spolecnou fotku: "to jsou ti 3, co nas honili na bazene a to je ten, co nosil pivo" :lol: Diky kluci.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Pro lidi s pomalejším připojením.
Galerie v rozlišení 1024x768 je tady. Pokud si chcete fotky v rozlišení stáhnout, tak sem to zabalil do raru. Archív zde. (10.5MB)
Jsou to fotky, které tu již linkoval Honza, tedy jsou jen zmenšené ještě více. :D
dejv
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

Lidicky, super ze vam akcia vysla - z fotiek vyzaruje pekna amotsfera... :-)
Keby som nebol na druhej strane zemegule tak by som sa zucastnil urcite aj ja. No mozno o rok - dva...

Jedna vec mi ale chyba - nedalo by sa strucne zosumarizovat kto je kto? Pretoze je super vediet s kym clovek komunikuje na fore, ale z fotiek viem identifikovat v podstate len Foresta a Honzu, kedze ich fotky sa na fore uz objavili..
;)
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

mám pocit že někdo fotil krásné portréty který si dáme jako avatar
jinak jsem na ty fotky lehce koukal normálně si frantíci řeknou že borci z cnt jsou opilci :lol: :D
Obrázek
Honasss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honasss »

2Dejvidek: nevím proč, ale ten archiv fotek se mi nedaří stáhnout :?:

2Duro: Kratký popis k prvním fotkám od Honzy...doufám, že přítomným nebude vadit poodhalení totožnosti.

img2252 ... Milan s přítelkyní a dejvídek z profilu
img2273 ... Michal s přítelkyní
img2300 ... zleva Honza a Dejvidek
img2255 ... to budu asi já
img2291 ... moje žena a Čakiro v letu
img2294 ... Flegi
img2295 ... Forest
img2282 ... Blackhat
img2268 ... zleva Rampa, Honza + Radegast, Gallarr

... zbylí učástníci Azor666, Zdespi a Malviny ať prominou, ale nějak nedokážu přiřadit jména ke tvářím, kdyžtak někdo doplňte.
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Wow,,takze, tedka jsem dorazil i ja do sveho krasneho Ceskeho Raje. A musim podotknout, ze ac je to nejkrasnejsi misto na Zemi(no uvidime za rok po Zelandu:)), tak pohled z pozaskla, v plavkach, v bazenu, s vychlazenym pivkem v ruce na panorama beskydskych hor je memu Ceskemu Raji velice ale velice konkurovatelny :)

Proste balada. Rampo super. Dik za zprostredkovani ;)

PS: jdu hned pracovat na fotkach, a jen pockejte vy, kteri jste nezustali a vy ti, kteri jste ani neprijeli na fotku z bazenu :)
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak odkaz na stáhnutí už funguje, archív sem smazal, no ani nevim proč, ale už je tam zpátky :D Dopsal sem tam nějaké popisky, ale všechny jména si nepamatuju, tváře ano, ale jména ne :D
dejv

PS. Tady je pohled z nebe, alespoň vidim jak to tam vypadá bez sněhu a kam ty klikatý silnice vedou :D
Zamčeno