diskuze o BOINC con

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno

účast na CNT con Beskydy

Přijedu
20
54%
Nepřijedu
17
46%

Celkem hlasů: 37

Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

Zelam vsetkym prijemny zraz a dobru atmosku. :)
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak já vyrážím do práce, posléze směr Beskydy. Počítám že kolem 19-20hod bych tam mohl být. :D
dejv
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

Taky se pomalu chystam :lol: tak za par hodin vyrazime ... Uz se na Vas tesime, skoda ze tam nemuzou byt vsichni :cry:
P.S. tesim se jak male dite :roll:
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Andilek1
Nováček

Příspěvek od Andilek1 »

Taky vám přeji pohodový a i podle počasí pěkně prosluněný víken v beskydech.Jen doufám že pro nás co jsme se nemohli dostavi někdo nafotí pár foteček a pak je někde vystaví-to aby jsme věděli o co všechno jesme přišli :D Tak si to tam moooc užijte.
Apple MBP 15, C2D 2,66 (mid 2009)

Obrázek
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

LiborA píše:Všem Vám přeji krásný pobyt a osobně mne mrzí že nepřijedu :( Původně jsme měl zítra s rodinou nastoupit na dovolenou, ale manželka to včera odložila až na úterý, takže bych nakonec měl o víkendu volno, ale teď už by ta moje mamina nezkousla, kdybych jí řek' že jedu pryč. Já bych brečel :cry:
Vymluvy... o srazu se vedelo, tudiz to vedela i ona... :) nechapu proc zensky nekdy delaj problemy, kdyz se chce chlap rozhodnout na nejakou akci na posledni chvili. Vadej mi ty kecy typu "no ja to necham na tobe, delej co myslis" a pritom to reknou tak, ze clovek ma obrovskej pocit viny kdyz by se rozhodnul odjet. Pokud zustane, vlastne to neresi taky nic. Zenska moc dobre vi, ze chlap je myslenkama jinde, takze na ni bude vlastne nastvanej :)

No nic... fotoreport tady urcite bude, takze nikdo z nepritomnych o nic neprijde (krome pokecu, chlastu, jidla a vyletu k hranicim) :))
Honza

Příspěvek od Honza »

Jo, fotak muzu vzit a pripadne pujcit strizlivym, at taky neco nafoti...
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

2 Honza : hmmm to jeskoda ze ja se toho alkoholu nevzdam :)

btw o tom srazu se fakt vi pul roku. LiboreA, koukej sednout k nekomu za chvili v praglu do auta a koukej prijet. Aspon bude mit manzelka damskou jizdu(mozna i detskou, nevim jak na tom jste :))
Honza

Příspěvek od Honza »

Jo, taky bych tam misto vymluv rad videl Libora a zase pokecal.
@ Blackhat - rikal jsem strizlivy, ne na suchu...nebo az se nekomu po fajfce miru prestane kourit z usi...ale vyhrazuji si pravo to posoudit :lol:
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Blackhat píše:2 Honza : hmmm to jeskoda ze ja se toho alkoholu nevzdam :)

btw o tom srazu se fakt vi pul roku. LiboreA, koukej sednout k nekomu za chvili v praglu do auta a koukej prijet. Aspon bude mit manzelka damskou jizdu(mozna i detskou, nevim jak na tom jste :))
Hehe, takze LiboreA, u nas v aute je furt misto volny. Odjezd okolo 16:00 od Budejovicky.

:lol:

ZdeSpi
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Taky bych se tam rád viděl, ale na takové akce bohužel doma většinou připravuji půdu minimálně měsíc dopředu. Manželka je už dlouhou dobu na mateřské a ty dvě naše ratolesti (napadají mně sice jiná slova :twisted: , ale přece nebudu mluvit nehezky o dětech, zvlášť když mi žena tvrdí že jsou moje :wink: ) v poslední době nějak nepůsobí dobře na její vidění světa - tento týden to u nás chvílemi vypadá jako před výbuchem sopky. A protože jsme měli dnes odjet na dovolenou (ke tchíni - ale tu mám opravdu rád :) ), proto jsem také rovnou v anketě zatrhl, že nepojedu. Jenže manželka ve středu odjezd zrušila a přiznám se, že jsem nenašel dost morálních sil, abych jí sdělil, že bych tedy odjel někam jinam (někdo říká že jsem srab, já ale říkám, že si vážím života - zvlášť když je můj 8) ). Proto jsem si aspoň vylil své srdíčko sem na fórum :) .

Takže bohužel někdy jindy, užijte si to a vyřešte všechny problémy a nesrovnalosti okolo CNT.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Napada me jen jediny primereny trest pro ty, co se nedostavi. Trest smrti :wink: :lol:
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

FordPrefect píše:Napada me jen jediny primereny trest pro ty, co se nedostavi. Trest smrti :wink: :lol:
Moc humanni, co takhle trocha Vogonske poezie?? :twisted:
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

FordPrefect píše:Napada me jen jediny primereny trest pro ty, co se nedostavi. Trest smrti :wink: :lol:
Hele napatříš ty mezi ochránce přírody? V poslední době (po jednáních s touto skupinou lidí) mám pocit, že jejich cílem je vrátit naši matičku Zemi do stavu před příchodem lidstva :)

(tj. lidstvo nejlépe vyhubit)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tak huž jsem doma a dle mého názoru se sraz opravdu vydařil :lol:
Účast hojná, celkem tuším 14 členů + pár přítelkyň, manželek, dětí a jednoho báječného pejska, takže vcelku dost lidí.
Fotek budou asi tuny, jenom já jich mám víc jak 100,ale to určitě nějak protřídíme a někam společně nahrajeme. Jsou zachycené i akce, jako třeba odpolední koulovačka u výzkumného pracoviště a podobné zajímavosti :)
Atmosféra opravdu pohodová a chlastalo se do 4 do rána. Pár členů zůstává ještě do neděle na místě, prý se jenom rozcvičovaly a dneska začne teprve pořádná kalba a tak doufám že někteří jedinci nebudou chrápat ještě víc než včera a nespadne na ně celá chata :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak já sem dorazil domů až teď. Bylo to tam úžasný. Rampa všechno suprově zařídil, guláši pívo bezva. Z becherovky sem toho moc neměl, protože sem si obě vylil na sebe :D
Škoda, že sem musel jet domů, příště tam musím být celý víkend, vzít si kurňa ty plavky. Pak bych taky neměl na sebe lejt chlast. Jo a o chrápání nic nevím, ale jestli ráno bude někdo strašit už v půl devátý, tak ho vyhodim oknem. :lol:
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne ned dub 23, 2006 9:35 am, celkem upraveno 1 x.
Zamčeno