a co teď?

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

jana
Nováček

a co teď

Příspěvek od jana »

tak ať mi teď někdo řekne, jak se mám připojit k týmu , když to vůbec nejde! stáhla jsem alberta a nemůžu se připojit k týmu, tak počítám jen tak :(
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: a co teď

Příspěvek od Higgi »

jana píše:tak ať mi teď někdo řekne, jak se mám připojit k týmu , když to vůbec nejde! stáhla jsem alberta a nemůžu se připojit k týmu, tak počítám jen tak :(
Jdi na hlavní stránku einsteina, klikni na "your account", po případném přihlášení se ti objeví nastavení. Koukni se na sekci "account statistics" a je tam řádek team. Asi tam vedle máš none/find a team. Tak dej find, do pole zadej "czech national" a měl by ti vypadnout CNT. Pak dej join this team, ještě se to pak jednou potvrzuje, a seš u nás.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

jana
Nováček

a co teď

Příspěvek od jana »

tak už to mám :) a mám to klíma vymazat? nebo to mám nechat, furt to má červenou hlášku not work from project
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

jana píše:tak už to mám :) a mám to klíma vymazat? nebo to mám nechat, furt to má červenou hlášku not work from project
Jak jsem psal, CPDN nyní neposílá, kvůli jistým potížím, jednotky. Takže ho klidně pozastav a počítej jenom Einstein. Mazat ho nemusíš, to není třeba.

jana
Nováček

a co teď

Příspěvek od jana »

tak vám teda všem děkuju, už dám zase chvíli pokoj. :D
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

jana píše:tak vám teda všem děkuju, už dám zase chvíli pokoj. :D
Proto jsme tady, abychom pomáhali. Myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že jsme rádi, že můžeme být nápomocni.

JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Higgi píše:Proto jsme tady, abychom pomáhali. Myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že jsme rádi, že můžeme být nápomocni.
Jo, občas se tu kočkujeme, ale musíš to brát sportovně. Tu a tam se tu projeví nějaký ego, ale jinak fajn.
jana
Nováček

a co teď

Příspěvek od jana »

ale vždyť já vím, ale jestli budete mě budete zlobit, tak se na to fakt vykašlu :D
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od JVc »

dejvidek píše:Připojení k CNT
dejv
Dejve neslo by dat tydlety primo odkazujici linky nekam spolecne do faq, nebo na hlavni stranku boinc.cz Pro mnoho lidi by bylo snazsi se do naseho teamu pripojit takto a ne se tam proklikavat skrze nastaveni a vyhledavani naseho teamu. Vim ze to je v threadu kazdeho projektu, ale je to nekde mezi prvnima kam se malo lidi proklika.
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2JVc: Zkusím něco vymyslet, kam by se to dalo dát na home page, je už těch projektů hodně a tak to bude jako asi odkaz na nějakou stránku.
dejv
jana
Nováček

a co teď

Příspěvek od jana »

Ahoj, tak zase já. začalo to počítat a protože jsem měla 100%, tak to zase začalo od nuly. mezi tím, co to nešlo jsem si stáhla alberta a chci se zeptat: jak se teď bude počítat, když tam jsou dva projekty. jestli se mezi sebou dohodnou sami, nebo jak to vypadá dál? :oops:
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

jana píše:Ahoj, tak zase já. začalo to počítat a protože jsem měla 100%, tak to zase začalo od nuly. mezi tím, co to nešlo jsem si stáhla alberta a chci se zeptat: jak se teď bude počítat, když tam jsou dva projekty. jestli se mezi sebou dohodnou sami, nebo jak to vypadá dál? :oops:
Dohodnou se mezi sebou sami v závislosti, jakou jim dáš "váhu" - viz záložka projekty. Standardně je každému projektu přiřazeno 100, tj. Dva projekty po 100 se mezi sebou podělí o čas napolovic. V Generela prefs můžeš nastavit po jaké době dojde k přepnutí projektů, standardně je nastaveno po 60 minutách.
jana
Nováček

a co teď

Příspěvek od jana »

díky, tak teď dám už na chvíli opravdu pokoj.
Zamčeno