a co teď?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: a co teď
Jdi na hlavní stránku einsteina, klikni na "your account", po případném přihlášení se ti objeví nastavení. Koukni se na sekci "account statistics" a je tam řádek team. Asi tam vedle máš none/find a team. Tak dej find, do pole zadej "czech national" a měl by ti vypadnout CNT. Pak dej join this team, ještě se to pak jednou potvrzuje, a seš u nás.jana píše:tak ať mi teď někdo řekne, jak se mám připojit k týmu , když to vůbec nejde! stáhla jsem alberta a nemůžu se připojit k týmu, tak počítám jen tak
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Připojení k CNT
dejv
dejv
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem psal, CPDN nyní neposílá, kvůli jistým potížím, jednotky. Takže ho klidně pozastav a počítej jenom Einstein. Mazat ho nemusíš, to není třeba.jana píše:tak už to máma mám to klíma vymazat? nebo to mám nechat, furt to má červenou hlášku not work from project
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Proto jsme tady, abychom pomáhali. Myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že jsme rádi, že můžeme být nápomocni.jana píše:tak vám teda všem děkuju, už dám zase chvíli pokoj.
Jo, občas se tu kočkujeme, ale musíš to brát sportovně. Tu a tam se tu projeví nějaký ego, ale jinak fajn.Higgi píše:Proto jsme tady, abychom pomáhali. Myslím, že mluvím za všechny, když řeknu, že jsme rádi, že můžeme být nápomocni.
Dejve neslo by dat tydlety primo odkazujici linky nekam spolecne do faq, nebo na hlavni stranku boinc.cz Pro mnoho lidi by bylo snazsi se do naseho teamu pripojit takto a ne se tam proklikavat skrze nastaveni a vyhledavani naseho teamu. Vim ze to je v threadu kazdeho projektu, ale je to nekde mezi prvnima kam se malo lidi proklika.dejvidek píše:Připojení k CNT
dejv
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz

a co teď
Ahoj, tak zase já. začalo to počítat a protože jsem měla 100%, tak to zase začalo od nuly. mezi tím, co to nešlo jsem si stáhla alberta a chci se zeptat: jak se teď bude počítat, když tam jsou dva projekty. jestli se mezi sebou dohodnou sami, nebo jak to vypadá dál? 
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Dohodnou se mezi sebou sami v závislosti, jakou jim dáš "váhu" - viz záložka projekty. Standardně je každému projektu přiřazeno 100, tj. Dva projekty po 100 se mezi sebou podělí o čas napolovic. V Generela prefs můžeš nastavit po jaké době dojde k přepnutí projektů, standardně je nastaveno po 60 minutách.jana píše:Ahoj, tak zase já. začalo to počítat a protože jsem měla 100%, tak to zase začalo od nuly. mezi tím, co to nešlo jsem si stáhla alberta a chci se zeptat: jak se teď bude počítat, když tam jsou dva projekty. jestli se mezi sebou dohodnou sami, nebo jak to vypadá dál?
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png