Problem pri komunikaci se serverem.
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Problem pri komunikaci se serverem.
Od vcera mi nejde poradne odesilat a prijimat jednotky....Nejde mi ani aktualizace projeku. Nekdy se mi to povede spojit a nejaky jednotky se odeslou.
Ale vetsinou to zacne odesilat a po chvili to napise cas do dalsi komunikace...
Ve zpravach se napise tohle.
[Einstein@Home] Scheduler request to http://einstein.phys.uwm.edu/EinsteinAtHome_cgi/cgi failed with a return value of 500
[Einstein@Home] No schedulers responded
Ale vetsinou to zacne odesilat a po chvili to napise cas do dalsi komunikace...
Ve zpravach se napise tohle.
[Einstein@Home] Scheduler request to http://einstein.phys.uwm.edu/EinsteinAtHome_cgi/cgi failed with a return value of 500
[Einstein@Home] No schedulers responded
Ja jinej projekt ted nepocitam. Pozdeji?? Tobe to jde a nebo nejde. A pokud bych neco mel s pripojenim, tak bych asi sem nemohl psat ne??Higgi píše:A jiné projekty jdou? Nemáš problém s pøipojením? Chce to jen trochu trpìlivosti, tøeba to pùjde pozdìji.
Nejde mi to od vcera. Vcera sem instaloval si taky hral s boincview, tak nevim jestli to neni tim.
A taky nechapu, proc u projektu mam napsano, ze mam nevyrizeny pozadavek planovace a hned za tim je napsano, ze komunikace je odlozena o 1h (i kdyz dam aktualizaci...)
A i na foru mi tu blbne prihlaseni. Musim se prihlasovat 2x, abych vubec byl prihlasenej...Je to cely nejaky divny....asi tim pocasim....
A i na foru mi tu blbne prihlaseni. Musim se prihlasovat 2x, abych vubec byl prihlasenej...Je to cely nejaky divny....asi tim pocasim....
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Mně to funguje v pohodě. Tak ten projekt vyresetuj. Boincview nepoužívám. Ale může to bejt tim.Tomrocek2 píše:Ja jinej projekt ted nepocitam. Pozdeji?? Tobe to jde a nebo nejde. A pokud bych neco mel s pripojenim, tak bych asi sem nemohl psat ne??Higgi píše:A jiné projekty jdou? Nemáš problém s připojením? Chce to jen trochu trpělivosti, třeba to půjde později.
Nejde mi to od vcera. Vcera sem instaloval si taky hral s boincview, tak nevim jestli to neni tim.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Tak uz mi to z odesilanych zmizelo a piseto, ze je to odeslany...a tak sem se podival na einsteina a tam to zase pise, ze vsechny ty odeslany jednotky jsou stale v pocitani....takze asi docela problem...jde asi o 17 jednotek...to je docela hodne prace...to je celej den pocitani....to me jako nastve pokud to nekde propadne...
Tak sem na to asi prisel.
Ja sem vcera preinstalovaval win (i kdyz na to pouzivam image winu, takze je uplne stejnej jako ten predchozi (jeho klon)) a hral sem si pak zase s klientem...a delal nove prihlaseni do uctu. A vypada to, ze mi to hodilo jako novej host a tim padem ta prace z toho stareho se neprijima...
Takze ted se chci zeptat, da se spetne vratit s mim pocitacem na puvodni host?? Je to pc s id 544097 a ted mam 600910.
Komunikace ted jede normalne, jen mam na ten starej host stahnuto hodne prace a spocitano asi 18 jednotek...a ted nebudou uznany..coz me dost stve...skoda prace....
Ja sem vcera preinstalovaval win (i kdyz na to pouzivam image winu, takze je uplne stejnej jako ten predchozi (jeho klon)) a hral sem si pak zase s klientem...a delal nove prihlaseni do uctu. A vypada to, ze mi to hodilo jako novej host a tim padem ta prace z toho stareho se neprijima...
Takze ted se chci zeptat, da se spetne vratit s mim pocitacem na puvodni host?? Je to pc s id 544097 a ted mam 600910.
Komunikace ted jede normalne, jen mam na ten starej host stahnuto hodne prace a spocitano asi 18 jednotek...a ted nebudou uznany..coz me dost stve...skoda prace....
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si ty počítače na stránkách projektu spoj (morge) a udělej si z nich jeden.
Ale ani takhle rozdělený by to nemělo dělat problém s odesíláním, tedy alespoň jsem se s tím ještě nesetkal.
Ale ani takhle rozdělený by to nemělo dělat problém s odesíláním, tedy alespoň jsem se s tím ještě nesetkal.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Tak s tim Ready to report uz nic neudelam. Puvodni boinc sem smazal..(mam ho ale v zaloze) a nahral sem novej a udelal nove pripojeni do profilu a tim mi to hodilo novy host (ale uz predtim to delali bordel a proto sem poradne nemohl komunikovat se serverem). Sice mi to napsalo, ze se to odeslalo, ale na serveru neni ani zminka o tom, ze by ty dany jednotky tam prisli...porad tam pise in progress.
A s tim spojenim hostu je taky problem. Nejprve sem nevedel na co to je a tak sem tam spojil dva novy hosty (to sem nevedel) a ted mi tam neskoci zadna nabidka, kdyz u toho hostu dam spojeni tak tam neni nic v nabidce....
Vypadam jako desna lama...taky v tomhle smeru sem....tak ted nevim co mam udelat...Jestli vzit ty jednotky z toho puvodniho boincu a hodit je do projectu toho noveho s tim, ze se spocitaji a ty spocitany odeslou...a nebo se nejak prihlasit na ten puvodni host....a nebo to nejak spojit....moznosti hodne, ale obavam se, ze reseni zadny....

A s tim spojenim hostu je taky problem. Nejprve sem nevedel na co to je a tak sem tam spojil dva novy hosty (to sem nevedel) a ted mi tam neskoci zadna nabidka, kdyz u toho hostu dam spojeni tak tam neni nic v nabidce....
Vypadam jako desna lama...taky v tomhle smeru sem....tak ted nevim co mam udelat...Jestli vzit ty jednotky z toho puvodniho boincu a hodit je do projectu toho noveho s tim, ze se spocitaji a ty spocitany odeslou...a nebo se nejak prihlasit na ten puvodni host....a nebo to nejak spojit....moznosti hodne, ale obavam se, ze reseni zadny....
Ja pokud preinstalovavam system tak si boinc adresar dam nekam bokem a po instalaci ho vratim na puvodni misto. staci si potom dat do "po spusteni" zastupce managera a hotovo. pokud potrebujes boinc mit jako sluzbu tak to tady nekde bylo reseny pomoci nejakych prikazu do registru. nekdo tu aji udelal instalacni soubor do registru (*.reg) ktry to resi.
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz

JJ to vim....tam to delam...boinca mam hozenyho jinde jako zalohu a tak sem to i udelal a ten registr mam take resen pred ten soubor...jen na to poklepat a je to..pak restart a sluzba je na svete....
Jenze, vcera (asi po jednom dnu pouzivani) se nejak zasekla komunikace a ne a ne protlacit poradne data na server....ani prace mi nechtela chodit nic....porad mi to psalo neco jako nevyrizeny pozadavek klienta...i kdyz sem dal aktualizovat...
Tak sem to smazal a hodil noveho boinca a znova se prihlasil do prfilu....pokud to nepujde nejak zpetne opravit tak sem prisel o 17 jednotek a nejaky kredit..(cca 300)....to se da prezit....jen me maji smulu ti co maji spolecny jednotky co ja a budou muset cekat na konec platnosti...(cca 70 jednotek sem si nasosal za 3 dny...) maji hold smulu...
Jenze, vcera (asi po jednom dnu pouzivani) se nejak zasekla komunikace a ne a ne protlacit poradne data na server....ani prace mi nechtela chodit nic....porad mi to psalo neco jako nevyrizeny pozadavek klienta...i kdyz sem dal aktualizovat...
Tak sem to smazal a hodil noveho boinca a znova se prihlasil do prfilu....pokud to nepujde nejak zpetne opravit tak sem prisel o 17 jednotek a nejaky kredit..(cca 300)....to se da prezit....jen me maji smulu ti co maji spolecny jednotky co ja a budou muset cekat na konec platnosti...(cca 70 jednotek sem si nasosal za 3 dny...) maji hold smulu...
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Servery maji jednou za cas vypadek a Einstein ma posledni dobou taky tu smulu. Jaky je stav zjistis ve stavu serveru nebo tady na foru. Vetsinou to nekdo zkusenejsi brzo napise. Proto je lepsi mit zaregistrovanych vic projektu a kdyz zrovna neni prace, tak se muzes pripojit k dalsimu projeku a pocitat chvili neco jineho.
Co se tyce odeslanych nereportovanych jednotek, tak pokud mas nekde zazalohovany ten adresar po dopocitani, tak si ho nekde extra rozbal, stopni boinc, spusti zazalohovany boinc manager. Na projektu nastav aby nestahoval novou praci. Pokud v jednotkach vidis cekajici Ready to report, tak staci dat aktualizovat a jednotky se odreportuji.
Jinak z propadlych jednotek si nic nedelej. Boinc je na to zarizenej a nikomu se nic nestane. Po vyprseni deadline se akorat posle nekomu dalsimu a jede se dal.
Libor
Co se tyce odeslanych nereportovanych jednotek, tak pokud mas nekde zazalohovany ten adresar po dopocitani, tak si ho nekde extra rozbal, stopni boinc, spusti zazalohovany boinc manager. Na projektu nastav aby nestahoval novou praci. Pokud v jednotkach vidis cekajici Ready to report, tak staci dat aktualizovat a jednotky se odreportuji.
Jinak z propadlych jednotek si nic nedelej. Boinc je na to zarizenej a nikomu se nic nestane. Po vyprseni deadline se akorat posle nekomu dalsimu a jede se dal.
Libor
Tak ted sem spusti ten puvodni boinc a najednou se to rozjelo....a aktualizovalo....a tak sem se podival na vysledky a hupss pri ten potizich doslo asi k chybam pri odesilani, protoze mi to 4 nebo 5 vysledku nezvalidovalo...mno nic...
Tak se to nakonecm nejak pro me zahadne vyresilo samo....
)))
Zustavam verny vypoctum a smele k 10k a nasledne ke 100k kreditu...(na to potrebuji trosku vic masin...
Tak se to nakonecm nejak pro me zahadne vyresilo samo....
Zustavam verny vypoctum a smele k 10k a nasledne ke 100k kreditu...(na to potrebuji trosku vic masin...