Ja pouzivam uz nekolik mesicu 5.3.6 + tx12.Rampa píše:takže vážení přátelé je to tady jsme, odpusťte, v prdeli
právě jsem zkoušel 5.3.31 a nefunguje s poslední truxovo verzí![]()
u mě je to jasné downgrade, ale jak dlouho to pude??
jinak není o co moc stát, jak se chvástali s lokalizací tak čeština v těhle verzích je furt na prd
kdyby někdo věděl kde stáhnout zdrojový soubor na překlad dejte vědět páč takhle mě to fakt štve a radši si tu češtinu udělám sám
dík
V dobe, kdy trux vymyslel kalibrovane verze tx20 a vyse jsem na boincovani nemel vubec cas a na foru jsem asi mesic nebyl, takze nevim, o co jde v kalibrovanych verzich a rovnez nechapu, proc se nepokracovalo v optimalizacich, jelikoz uz trux neexistuje a s novymi verzemi uz to neni kompatibilni, nema smysl to studovat a snazit se to nasazovat, dokud v tom nekdo nedokaze pokracovat.
Ja jsem zkousel stahovat zdrojaky a otevirat je ve VS2005, ale jelikoz Microsofti C++ a ja nejsme prilis kamaradi (ja jsem delal v Borland C++), zabralo by mi to asi spoustu casu, kterou nemam.
Ja jedu stale na tx12 a neřešim. Je neco zasadniho, co by mi melo chybet ve vyssich verzich boincu a nevim o tom?