diskuze o BOINC con

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno

účast na CNT con Beskydy

Přijedu
20
54%
Nepřijedu
17
46%

Celkem hlasů: 37

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Mně to osobně zde dle debaty připadá že do Beskyd nakonec nikdo nepřijede :?
Je to už za 3 týdny tak by to určitě ten seznam chtělo, aby se další lidi mohli rozhodovat zda má cenu tam jezdit, nebo ne.
U mě osobně to vypadá že se tam dostanu, prostě taky potřebuju nějaký stavební odpočinek a alespoň by se nějaké věci vyřešily.:wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

jo snažím se to dát dohromady, bohužel mi v tom moc nepomáháte. moc se vás ještě neozvalo tak prosím pište potvrzení.
dík
jirka
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

OK, takže seznamu se asi nedočkáme a za 14 dní je sraz :?
Proto navrhuji všem kdo se na sraz chystají, aby napsali znovu sem aktuálně že přijedou, dále pak kdy zhruba v pátek přijedou na hotel a kdy se chystají na odjezd.

Jde mně totiž o to, naplánovat si jestli má cenu abych tam dorazil už v pátek v poledne a v sobotu odpoledne odjel, nebo tam bude většina až od pátečního večera a pojedo domů až v neděli.

Protě si to i sám potřebuji nějak naplánovat abych věděl kdy a do kdy tam vlastně budu a určitě nejsem sám :wink:

Mám v ten pátek dovolenou, takže klidně tam budu už v poledne, ale to bych jel v sobotu odpoledne asi domů, tři dny si nemůžu bohužel kvůli stavbě v žádném případě dovolit.
Takže u mě přicházejí 2 varianty:
1. Přijedu už v pátek dopoledne a pojedu v sobotu odpoledne domů
2. nebo přijedu až v pátek večer a odjedu v neděli odpoledne.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

forest píše:OK, takže seznamu se asi nedočkáme a za 14 dní je sraz :?
Proto navrhuji všem kdo se na sraz chystají, aby napsali znovu sem aktuálně že přijedou, dále pak kdy zhruba v pátek přijedou na hotel a kdy se chystají na odjezd.
Vyjel bych z Libu v patek asi v poledne, podle mapy to je asi 6 hodin za predpokladu, ze vsechno klape a nikde zacpy. Jenze uz od Hradce se budu modlit jak to vypada kolem Olomouce a ValMezu. Dorazit bych tudiz mel nejak kolem 6ty vecer. Odjel bych nejspi v nedeli, abych mel sobotni den pro sebe :)
Obrázek
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Prijel bych nejak na patek v podvecer. To zalezi jestli me sveze michal :P :P a nebo Ford.
Tak se chlapi dohodnete kdo me tam vlastne hodi :)
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

seznam jsem vytvořil, ale moc se vás neozvalo, takže buď ti co se neozvali dorazí nebo na to prdí
takže smutný seznam zde:
dejvidek 50na50
forest 90%
honza 50na50
miiichal
gallarr
blackhat
honasss
předpokládám že ford
a moje maličkost :wink:
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Kdyz jede Miiichal, Blackhat a kdyz pojede i dejv, tak to bude prijamne pohoda...
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Rad bych prijel a vse nasvedcuje alespon tomu, ze bych prijel na patecni vecer. Jak jiz jsem psal, tak 23tiho letim do Dublinu a budu mit chaos :D
Andilek1
Nováček

Příspěvek od Andilek1 »

Mc mneto mrzí,ale ja bohužel přijet nemouhu :cry: Protože jak býva u mne zvykem,když si něco naplánuju dopředu tak mi to něco zhatí-v tomto případě pohotovost.Ještě jednou se omlouvám a všem přeji krasný víkend v beskydech.
Apple MBP 15, C2D 2,66 (mid 2009)

Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Andilek1 píše:v tomto pøípadì pohotovost.
A treba...nemohl by jsi tu pohotovost mit v Beskydech? :lol:
Andilek1
Nováček

Příspěvek od Andilek1 »

To uz jsem tu řešil s Rampou-nemusím být na určitém místě,ale na místě kde je CDMA signál.Boužel Rampa neví jestli tam je nebo není,a pro mne je to dost o hubu risknout to :cry:
Apple MBP 15, C2D 2,66 (mid 2009)

Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Je to na 99% že pojedu, muselo by se stát něco opravdu nečekaného abych tam v pátek nedorazil a pravděpodobně tam budu až do nedělního rána.
Už se těším na pokec se členy našeho týmu, ale raději si vezmu ze stavby helmu na ochranu před Fordovou pálkou :wink:
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

forest píše:Je to na 99% že pojedu, muselo by se stát něco opravdu nečekaného abych tam v pátek nedorazil a pravděpodobně tam budu až do nedělního rána.
Už se těším na pokec se členy našeho týmu, ale raději si vezmu ze stavby helmu na ochranu před Fordovou pálkou :wink:
No, ja bych jeste doporucoval tezke brneni, stit, palcat a halapartnu :wink: :lol:
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

TAK JAK TO BUDE??!?!?!?!

Příspěvek od Miiichal »

Rampa píše:seznam jsem vytvořil, ale moc se vás neozvalo
BYL BYCH RAD, KDYBYSTE SE VSICHNI PRESTALI DRBAT V ZADKU A KONECNE SE ROZHOUPALI. DLOUHO DOPREDU OZNAMENY "CON" JE TU ZA PAR DNI A PRIHLASENYCH JE ASI 10 LIDI. MYSLITE SI, ZE POJEDU 6 HODIN AUTEM KVULI 10TI LIDEM?

PROC NA http://WWW.BOINC.CZ NENI OZNAMENI VELKY JAKO KRAVA, ALE JEN MALA ZMINKA VPRAVO MEZI OSTATNIMA "NOVINKAMA"?
PROC TADY NA FORU NENI OZNAMENI VELKY JAKO KRAVA, TREBA NAHORE UPROSTRED POD POPISKEM "FORUM"?
Obrázek
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Ja budu spokojen, kdyz prijede alespon 5 lidi. btw cesta z Liberce do Beskyd netrva 6 hodin, ale jen asi 3,5 :lol:
Zamčeno