Milniky & gratulace

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

O rozdílech v přidělování Credutu na jednotlivých projektech vím, ale až tak markantní rozdíly jak píšeš v tom nejsou. Já a moji přátelé děláme na vícero projektech a jen dle toho který projekt je u koho na 1. místě, nikoliv podle Creditu, to bychom asi od začátku nepočítali Einstein, Predictora a CPDN když dávají o něco méně.
Na Seti jede už půl roku jenom ten můj domácí Prescott, takže kdybych se honil za Creditem, asi bych ho naházel všude kam se dá :wink:

Ten můj domácí Prescott makal prvního půl roku (jen ve dne a to ještě přerušovaně) na CPDN a udělal tam necelých 50.000Creditu, za celou dobu žádná WU kvůli přetaktu nespadla.
Pak jsem domů pořídil internet a kvůli stahování nechal od té doby (asi 9 měsíců) PC non-stop a zapojil ho do Seti@Home. Za těch 9 měsíců udělal 250.000Creditu a i když se do projektu zapojil po roce provozu, už se dostal mezi 200 nejlepší PC na tomto projektu. Není to zdaleka jenom o optimalizacích (ty začaly někdy před půl rokem), ale také o výkonu konkrétního PC.

Jinak můj domácí PC jede a pojede Seti@Home vždy když budu mít net, jelikož je tento projekt u mě na 1. místě a to i kdyby přiděloval klidně půlku Creditu to je každému kdo mě zná asi jasné :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Tak mám k dnešnímu dni krásných 50 000... JUPÍ :mrgreen: :Honza_dance
Skoro vše spočítáno jen na jednom notebooku :-)
Tak a hurá do stovky...
Obrázek
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Blahopřeju. Já mám něco přes 136k hlavně díky tomu, že jedu 16 projektů zároveň. Budu to muset omezit. Takhle se to opravdu nedá.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Gratuluju sám sobě, dnešní denní kredit podle boincstats.com 2012 a v Einsteinovi jsem nedávno překonal 50 000. Myslím sí, že svého "závazku" mít 100 000 kreditů do 1.6.06 se povede.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

forest píše:O rozdílech v přidělování Credutu na jednotlivých projektech vím, ale až tak markantní rozdíly jak píšeš v tom nejsou.....
Rozdíl je bez problémů trojnásobný. Jestli to je málo, tak sorry.
dejv
Honza

Příspěvek od Honza »

dejvidek píše:Rozdíl je bez problémù trojnásobný. Jestli to je málo, tak sorry.
Ano, presne tak. Ja rikal bezne desitky procent, ale i nasobky by se exemplarne daly najit.
Staci si dat do udelatka, co ma andy.k dve stejne masiny, ktere jedou ruzne projekty.

foreste, opravdu jsem to nemyslel na nikoho osobne, takze se nemusis obhajovat :wink:
ani to nebyla kritika na to, co kdo pocita - proste jenom poukazani na nesoumeritelnost kreditu mezi projekty 8)
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

Honza píše:
foreste, opravdu jsem to nemyslel na nikoho osobne, takze se nemusis obhajovat :wink:
ani to nebyla kritika na to, co kdo pocita - proste jenom poukazani na nesoumeritelnost kreditu mezi projekty 8)
Uz jsem myslel, ze nakonec budu treba ja ten spatnej, protoze pocitam jen SETI (aniz by se vubec prihledlo k tomu, ze SETI jako jedny projekt je mi sympaticky) ;))) Cert aby se vyznal v tom jak co kdo myslite... to pak clovek musi cekat spoustu hodin na to, nez to v dalsich postech nekdo vysvetli - omluvi se - upresni...

:)
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Higgi píše:Gratuluju sám sobě, dnešní denní kredit podle boincstats.com 2012 a v Einsteinovi jsem nedávno překonal 50 000. Myslím sí, že svého "závazku" mít 100 000 kreditů do 1.6.06 se povede.
Makej Higgi, makej, já to sám za Klánovice neutáhnu. A co se týče RAC, hop z hrušky na zem. Podle CNT je to o jedničku přes tisíc. Podívej, tady Miiichal, to je pašák. Sice jsou mu sympatický jen zelený mužíčkové, ale nakonec každý máme svou 13. komnatu, a jeho výsledek se počítá. :roll:
Obrázek
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

JardaM píše:
Higgi píše:Gratuluju sám sobě, dnešní denní kredit podle boincstats.com 2012 a v Einsteinovi jsem nedávno překonal 50 000. Myslím sí, že svého "závazku" mít 100 000 kreditů do 1.6.06 se povede.
Makej Higgi, makej, já to sám za Klánovice neutáhnu. A co se týče RAC, hop z hrušky na zem. Podle CNT je to o jedničku přes tisíc. Podívej, tady Miiichal, to je pašák. Sice jsou mu sympatický jen zelený mužíčkové, ale nakonec každý máme svou 13. komnatu, a jeho výsledek se počítá. :roll:
Ok.. Proč z hrušky na zem? Já jsem psal o denním kreditu, ne o RAC. Ten je tisíc něco. To je fuk, hlavně, že lítaj výsledky. Ale lepší už to asi nebude,teda zatím...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Honza

Příspěvek od Honza »

forest píše:O rozdílech v pøidìlování Credutu na jednotlivých projektech vím, ale až tak markantní rozdíly jak píšeš v tom nejsou.
Jo, pro zajimavost...zkusil jsem tu stranku AndyK, jak jsem doporucoval, abychom se vyhli dohadum, mentalismu a pranim.
Na SETI optimalizovane mi Pentium D dela pres 70 kreditu na hodinu, na Rosette kolem 30, LHC necelych 20. To jsou ziva a konkretni tvrda data.
Rucne jsem si ze sve tabulky spocital, ze Seasonal na CPDN dava tak 30, CM kolem 25, a SC neco pres 30 - v praxi se to muze lehce menit, ale nejak radove to tak bude. Pro jistotu jsem se take kouknul na tvrda data na jedne sve masine a vychazi mi neco pres 30 na hodinu. Vse pro Pentium D jednoci na dve jadra.

Ale jestli dejv strelil od boku ze klidne i trojnasobek, tak jeho oblibeny LHC s 20 a zase nekoho jineho oblibeny SETI se 70 je, pokud jsem na zacatku ZS daval pozor, vic nez 3-nasobek.
Uznavam, ze tam jsou rozdili zpusobene tim, ze nektere projekty jedou lip na AMD, neco na Intelu, ze je jiny kredit pod Windows a jiny pod Linuxem atp. Ale presne o tom to je - rozdili jsou bezne v desitkach procent a neni problem je najit v nasobcich (stovek procent).

enough...
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

Honza píše:
Ale jestli dejv strelil od boku ze klidne i trojnasobek, tak jeho oblibeny LHC s 20 a zase nekoho jineho oblibeny SETI se 70 je, pokud jsem na zacatku ZS daval pozor, vic nez 3-nasobek.
Uznavam, ze tam jsou rozdili zpusobene tim, ze nektere projekty jedou lip na AMD, neco na Intelu, ze je jiny kredit pod Windows a jiny pod Linuxem atp. Ale presne o tom to je - rozdili jsou bezne v desitkach procent a neni problem je najit v nasobcich (stovek procent).

enough...
Takze... tu ted misto gratulaci k milnikum budem rozebirat vyhodnost nekterych projektu? Nakonec se to opravdu strhne na flamewar, protoze tu ze sebe nekteri zacnou delat "chudaky", ze pocitaji jiny projekt a maji za to nespravedlive mene kreditu, nekteri se zacnou vysmivat, ze to je kazdeho volba, nekteri budou vypadat jako honici za kreditem (treba ja), protoze delaji v soucasnosti-asi-nejvyhodnejs-projekt-na-kredit, coz je SETI. A to skutecne bez priheldnuti k sympatiim k projektu jako takovemu. Par lidi se zase nastve aodejde kvuli tomu, paxe to zase bude davat dohromady...

No jo... veselo proste
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Ja se nedavno rozhodl, ze budu pocitat i jene projekty. Vim, ze za to bude mnohem min kreditu, nez za seti, ale zily mi to nerve. Kazdy to vi a muze se rozhodnout. A kdo to nevi, dobre mu tak :wink:
shafa

Příspěvek od shafa »

Hehehe
FAKT by me zajimalo, jak by to vypadalo kdyby se za kredity neco dostavalo, nedejboze pivo.
Vzhledem k tomu jaka panuje podivna naleda na CNT foru posledni pulrok, tak to vidim ze by to byl pri vidine 1 piva/1000 kreditu totalni masakr, Alamo hadr :-D

Hlavu vzhuru!
Kdo se citi menecenny vzhledem k tomu ze ma malo kreditu, klidne mu nejake to pivo poslu :-) Ale dopravu at si zaplati.
Honza

Příspěvek od Honza »

@ Miiichal - zrovna u tebe jsem predpokladal, ze to vemes konstruktive.
Panovaly dost odlisne nazory, kde se hazela nedolozena cisla, takze jsem chtel ty dohady ukoncit realnymi cisly (jaka tvrzeni jsou blize pravde) a tim by to mohlo byt ukoncene.
Mozna sorry za to, jestli je to OT :?

Jelikoz tady je v oblibe gratulovani i sebegratulovani, myslel jsem typ projektu jako pozitivni diskriminacni kriterium a ne rozhodne jako duvod k roztrzkam. Ze to nejsou shopni uspokojive poresit v UCB je smutne. Od zacatku jsem jasne avizoval, ze to neni kritika zadneho ucastnika a ze neni treba si to brat osobne, natoz se nejak ospravedlnovat. Jestli to tam nekdo bere jako duvod k roztrzce, tak sorry.

Proste lidi nemusi soutezit jenom v celkovem kreditu (ktery je problematicky srovnatelny a je spise motivem pro jednotlivce), ale v kreditu daneho projektu (coz je uz trochu lepe srovnatelne).
Jelikoz se celkovi milionari budou mnozit dal, tak treba milionari toho nebo ono projektu apod.

@ shafa - no pivo za to nedostanes. Ale kdyz par piv ozelis a priplatis si, dostanes certifikat :lol:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Ok, vraťte se k sebegratulacím, nad těmi se chlámu už od založení tohoto threadu :lol: :lol: :lol:
dejv
Zamčeno