Vynechavani vypoctu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
to Blackhat: Od tý doby, co jsem vypnul každodenní kontrolu disků antivirákem (nchal jsem běžet rezidentní ochranu) tak nemám jediný výpadek. Doma mi spadlo BBC když jsem si hrál s OC (klasické CPDN to vydrželo), takže bych neřekl, že je to nějak přehnaně náročné na stabilitu, standarní komp (bez OC) a běžné "kancelářské" užívání by to nemělo rozhodit. Problémy mohou nastat při nestabilitě kompu (většinou OC nebo poškozený HW) případně při užívání náročném na zdroje kompu (CAD, GIS, některé hry apod.)
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 LiborA: jo takhle, cili spis problemy pri hrani her a 'zmrvenin' jako CAD. Tak to potom asi chapu. No a hracu tady je asi hodne
Jako mladej na skole jsem taky parival
Kamarad dela v Catii a porad si stezuje
A to ma Xeona se 4GB pameti(vic okna nesezerou-teda ani ty 4 ne, ale to je vedlejsi) takze asi chapu. Me to prave zarazelo, ze mam toho permanentne pustenyho hodne, uptime mivam tak k 15 dnum, a presto ok. Ale hry jsou svinstvo.
Tak pro zmenu dalsi stop neovlivnen hranim her ani jinou aktivitou cpu ci pc.
2.4.2006 11:04:13||Suspending computation and network activity - running CPU benchmarks
2.4.2006 11:04:13|climateprediction.net|Pausing result sulphur_iagy_100853378_1 (removed from memory)
2.4.2006 11:04:15||Running CPU benchmarks
2.4.2006 11:04:23||Aborting CPU benchmarks, one or more active tasks are still running.
2.4.2006 11:04:23||Resuming computation and network activity
2.4.2006 11:04:23||request_reschedule_cpus: Resuming activities
2.4.2006 11:04:23||request_reschedule_cpus: process exited
2.4.2006 11:04:13||Suspending computation and network activity - running CPU benchmarks
2.4.2006 11:04:13|climateprediction.net|Pausing result sulphur_iagy_100853378_1 (removed from memory)
2.4.2006 11:04:23||Aborting CPU benchmarks, one or more active tasks are still running.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
To je fakt divný, nemáš přetaktovaný komp? Ještě bych ověřil, že je v pořádku harddisk.Conan. píše:Tak pro zmenu dalsi stop neovlivnen hranim her ani jinou aktivitou cpu ci pc.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Neni to divny. Proste se nejaky BOINC task neukoncil a tudiz potom ani poradne nerestartoval.
Psal jsem, ze v Berkeley na problem benchmarku serou a nejsou schopni to opravit, ackoli uz zkusenejsi useri z BOINC community psali podrobnou analyzu problemu a co se ma ve zdrojaku opravit.
Mozna ze novejsi verze BOINC (nevim co za verzi jedes), uz bude vice friendly.
A taky - mas preempted - aby to nechavalo v pameti - zapnuto?
Psal jsem, ze v Berkeley na problem benchmarku serou a nejsou schopni to opravit, ackoli uz zkusenejsi useri z BOINC community psali podrobnou analyzu problemu a co se ma ve zdrojaku opravit.
Mozna ze novejsi verze BOINC (nevim co za verzi jedes), uz bude vice friendly.
A taky - mas preempted - aby to nechavalo v pameti - zapnuto?
@ Conan, ano myslel jsem presne to. Nechat model v pameti pomaha pri benchmarku.
Nebo je to dobre udelat jak pise Jarda...napriklad BoincView snad umi ukazat, kdy se benchmark bude provadet.
Ze na to v UCB trochu prdi, tak jsem si benchmark radsi vypnul a upgraduji rucne - na jednou kompu mi bezi standardni BOINC standardne instalovany jako upgrady, na ostatni dve masiny prekopiruji pouze nove soubory. Ale je to taky blba ochmatika, radsi aby to spravili...pritom docela snadna lecba uz je na svete, jenom ji zamontovat.
Nebo je to dobre udelat jak pise Jarda...napriklad BoincView snad umi ukazat, kdy se benchmark bude provadet.
Ze na to v UCB trochu prdi, tak jsem si benchmark radsi vypnul a upgraduji rucne - na jednou kompu mi bezi standardni BOINC standardne instalovany jako upgrady, na ostatni dve masiny prekopiruji pouze nove soubory. Ale je to taky blba ochmatika, radsi aby to spravili...pritom docela snadna lecba uz je na svete, jenom ji zamontovat.
2Honza i Conan: Tady leží odpověď už víc než rok.
Spravne, na 'Leave applications in memory while preempted?' setting to 'yes' se jiz poukazovalo.
btw, ten thread neni stary vic jak rok, ale neco malo pres mesic. Prave Thyme Lawn (jinak Ian) na to poukazoval uz drive...mozna pred rokem.
Ja jsem mel na mysli opravu v BOINC, ne tohle siditko. Takze 'reseni' tim, ze si to bud user sam nastavi v profilu (ale profil jineho projektu mu to zase prepise nazpatek) nebo ze to Carl natvrdo prednastavy v db, neni resneim problemu, ale pouze odstranovanim symptomu. Navic nemusi byt pro kazdeho schudne, protoze je narocnejsi na pamet a kdo pocita k tomu treba Rosettu a na procaku s HT ma jenom 512MB RAM, tak muze mit problem...
Proste bych radsi, aby to v UCB opravili primo v BOINCu...
btw, ten thread neni stary vic jak rok, ale neco malo pres mesic. Prave Thyme Lawn (jinak Ian) na to poukazoval uz drive...mozna pred rokem.
Ja jsem mel na mysli opravu v BOINC, ne tohle siditko. Takze 'reseni' tim, ze si to bud user sam nastavi v profilu (ale profil jineho projektu mu to zase prepise nazpatek) nebo ze to Carl natvrdo prednastavy v db, neni resneim problemu, ale pouze odstranovanim symptomu. Navic nemusi byt pro kazdeho schudne, protoze je narocnejsi na pamet a kdo pocita k tomu treba Rosettu a na procaku s HT ma jenom 512MB RAM, tak muze mit problem...