Hesla

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět

Jak casto menite sva hesla?

Nikdy - mam sadu nekolika hesel lisicich se "tvrdosti"(napr:"jK_qwpo/33-15DaPo") a ty pouzivam v zavislosti na tvrdosti stale.
17
77%
Mam jedno a vsude stejny a NEMENIM ho.
3
14%
Mam jedno a vsude stejny a MENIM ho jednou za cas.
2
9%

Celkem hlasů: 22

Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Hesla

Příspěvek od Blackhat »

Tenhle m1.LANuv vtip me privedl k otazce: Jak casto si menite sva hesla?
Sedia dvaja veľmi smutní administratori v serverovni, príde k nim tretí a pýta sa:
- A čože ste takí smutní?
- No..včera sme sa trošku ožrali a menili sme heslá...

Ta otazka me vyvstava tak nejak proto, ze ackoli u uzivatelu ma admin nastavenu zmenu vetsinou po 2-3 mesicich, tak vetsina adminu co znam, ma zmenu hesla vypnutou a heslo nemeni. Ovsem poznamenavam, ze tito admini maji hesla tvrda. Na rozdil od uzivatelu kde bezne slycham hesla typu "honza8" - osmycka znaci jiz osmy cykl zmen hesla - uzivatele si u nas timto pocitaji jak dlouho jiz u nas pracuji - 8/4=2 roky :) (PS: zadna narazka na mistniho admina :D :D )
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

No ja mam hesla podle dulezitosti, na email a bankovni ucty mam ruzne hesla se sadou znaku v rozmezi od 14-20, nastesti se mi nestava, ze hesla zapominam, protoze si je pamatuju dobre, ale treba na pocitaci mam heslo o 25 znacich :) no a treba na fora mam podobne hesla, kde se meni jen urcite sady znaku a ty jsou kratsi vetsinou 5-8 znaku :lol:
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Mates77
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates77 »

Já hesla neměním. Pokud mi je to umožněno, tak mám všude stejné. Samozřejmě na svém účtu si jej měním v pravidelných intervalech. Samozřejmě je mi jasné, že by bylo dobré z důvodu bezpečnosti si hesla pravidelně měnit všude, ale to bych pak asi nic jinýho nedělal. :D
Pokud se někdo zajímá o hasičský sport tak zde: http://www.sdhdvorce.cz
Obrázek
Odpovědět