diskuze o BOINC con
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
@Miras: Ok chapu. Chytl jsem se toho tvyho slova "sraz". Myslel jsem ze se ti nelibi slovo "con". Me to neseplo, protoze tento kon(at uz se tomu rika jak chce) puvodne mel byt a ja ho stale povazuji za sraz Ceskeho Narodniho Teamu. Kde samozrejme nikdo nebranil nikdy nikomu z dalsich teamu se zucastnit.
Ono dejvidkovo vlastnictvy domeny boinc.cz dava mezi slovo "CNT" a pojem "boinc v cechach" rovnitko. A ja v tom nevidim nic spatnyho.
Tim nechci rict, ze Tebe, nebo ostatni odesly povazuju stale za soucast tymu jako by se nechumelilo. To ne. Ale nepovazuju vas zaroven za odepsany a verim, ze az se situace posune je sance ze se vratite.
Jen si myslim, ze je potreba si sednout a vytvorit pravidla hry na dalsi dekadu(obrazne)
Ono dejvidkovo vlastnictvy domeny boinc.cz dava mezi slovo "CNT" a pojem "boinc v cechach" rovnitko. A ja v tom nevidim nic spatnyho.
Tim nechci rict, ze Tebe, nebo ostatni odesly povazuju stale za soucast tymu jako by se nechumelilo. To ne. Ale nepovazuju vas zaroven za odepsany a verim, ze az se situace posune je sance ze se vratite.
Jen si myslim, ze je potreba si sednout a vytvorit pravidla hry na dalsi dekadu(obrazne)
2miras s tím závazným objednáváním bych to nepřeháněl určitě se zde nesejde tolik lidí abyste mi to zaplnili celé (cca 120)
jen jsem chtěl mít přehled kdo přijede v jakém počtu a tak, případně aby se vědělo KDO přijede
ee pro nečleny tak 1000
mělo by tam asi být že pro všechny kdo mají na compu boinc
takže stejná
2all nevím jestli jsem to sem někde psal, ale kdo chce plavky sebou
jen jsem chtěl mít přehled kdo přijede v jakém počtu a tak, případně aby se vědělo KDO přijede
ee pro nečleny tak 1000
mělo by tam asi být že pro všechny kdo mají na compu boinc
takže stejná
2all nevím jestli jsem to sem někde psal, ale kdo chce plavky sebou

- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ještě by se měl vymyslet nějakej seznam kdo kde a s kým bude spát
Já si zamlouvám pokoj s Flegi, ta asi jako jediná by ze mě v noci nechtěla vymlátit hesla
Já si zamlouvám pokoj s Flegi, ta asi jako jediná by ze mě v noci nechtěla vymlátit hesla
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Totožnost Flegi po létech odhalena
Asi si budu muset najít jiného spolubydlícího do Beskyd
Asi si budu muset najít jiného spolubydlícího do Beskyd
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Mě byla spojitost Flegi s Fordem jasná už když se rozebirala aféra "HESLA" Notak notak, jak to forum čtete
Tenkrát to Ford už nějak psal. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: