Knihy o Globalnich zmenach klimatu

Fórum o projektu Climateprediction

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Honza

Knihy o Globalnich zmenach klimatu

Příspěvek od Honza »

'hoj vespolek,

mam tu cest v pristich tydnech sazet jednu knihu o globalnich zmenach klimatu (na trhu budu asi v kvetnu). Original VICENTE BARROS - EL CAMBIO CLIMATICO GLOBAL mi ted na stole, ale az zas tak si vni nepoctu, protoze cteni mi jde stejne pomalu a slabe, jako mluva v Buenos Aires - Argentina, kde byla kniha pubodne vydana.

Krome vlastni sazby (pristi tyden snad dostanu korekturovane texty) budu prekreslovat i vnitrni grafy a tabulky (ktere jsou mi nastesti srozumitelne a na kterych jiz pracuji). Dale pak delat obalku knihy (na puvodni je chmurny obrazek lodi ve vyschlem Aralskem jezere...ja bych chtel radsi neco jineho, mozna pohled z vysky a urcite barevne).

Co je ale dulezite a o co mi zde jde - v CZ vydani by mela byt i barevna priloha, nejspis 16 stran.
Napady do obrazove prilohy jsou z nemale casti na me, resp. pristi tyden budu mit asi schuzku s odpovednych redaktorem a budeme to resit. Chtel bych jak historicke obrazy (napriklad olejomalby), tak neco novejsiho jako casove snimky ze satelitu a urcite budu prosazovat screenshoty s climatepredition.net modelu :lol: . Jasne, neni to daleko od BOINC - k obrazkum je treba napsat relevantni popis a kredit 8)

Uvitam KONKRETNI NAPADY DO OBRAZOVE PRILOHY, nejlepe rovnou obrazky (pouzitelne do tiskove kvality, ne na postovni znamky!). Budte si vedomi, ze jde o knihu a tudiz je treba postupovat trochu korektne z hlediska aurostvi a copyrightu...
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Asi by nebyl problém zajistit grafy o předpokládaných změnách na území ČR. Na konci roku MFF UK upřesnila modely pro ČR a je to ještě horší než v polovině loňského roku.
Conan.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Conan. »

Nemuzes sem poslat obrazek te lodi ?
Odpovědět