Takze bych si rezervoval 2 mista v aute Foreste
diskuze o BOINC con
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ok, není problém, akorát se pak musíme po SZ domluvit kde se srazíme 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
To by me fakt zajimalo, jak jsi to licil...forest píše:Dle toho jak jsem popsal souèasnou atmosféru v týmu ženì...
Predpokladam, ze se nejedna tak uplne o sraz CNT, ale spise priznivcu BOINC, jak to bylo drive zamysleno (tj. vcetne rodinnych prispusniku a bliznich).
Pro lepsi propagaci lze myslim udelat to, ze se hodi hlaska na homepage.
Teoreticky tam jde treba dat i pocitadlo zbyvajicich dnu do srazu.
Rezervy to rozhodne jeste ma...
Jinak souhlasim s tim, ze Rampa pro to dela dostatecne
na homepage by to asi chtělo.
jinak znova podotýkám kdyby někdo jel autobusem nebo jinou hromadnou dopravou, po domluvě ho můžu přivézt sem nahoru.
jakékoli otázky zodpovím zde pomocí SZ nebo emailem rampa@boinc.cz
jinak znova podotýkám kdyby někdo jel autobusem nebo jinou hromadnou dopravou, po domluvě ho můžu přivézt sem nahoru.
jakékoli otázky zodpovím zde pomocí SZ nebo emailem rampa@boinc.cz

Nikde tu nevidím seznam lidí kteří svoji účast tak nějak přislíbili. Navrhoval bych dát to jako oznámení, se základním info a seznamem dosud zapsaných + odkaz na diskuzi sem. Každýho kdo psal že se objeví bych poprosil o potvrzení účasti, s tím že omlouvá jedině smrt 
Doufám že se na mě sesype zas kupa lidí že vymejšlím kraviny, ale... Navrhoval bych vhodnější název jak "CNT con". Co takhle obecnější "BOINC con"? Či prostě jen "Sraz"?
Doufám že se na mě sesype zas kupa lidí že vymejšlím kraviny, ale... Navrhoval bych vhodnější název jak "CNT con". Co takhle obecnější "BOINC con"? Či prostě jen "Sraz"?
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevim co se vam nelibi(potazmo Mirasovi) na slove Con. Takhle se oznacuji schromazdovaci akce fanouzku nejakej cinnosti. Treba scifiCON, trpaslikon(pockej Forde az uvidis moje triko
), tauroncon, a proste mrte dalsich CONu.
Tak broc ne BOINCcon, ale pro me za me tomu rikejte treba sraz. Ale hlavne prijedte
Jinak ja se teda hlasim a potvrzuji svou ucast temer na 100%
Tak broc ne BOINCcon, ale pro me za me tomu rikejte treba sraz. Ale hlavne prijedte
Jinak ja se teda hlasim a potvrzuji svou ucast temer na 100%
Wiki píše:Con
Con (z anglického convention) je setkání fanoušků sci-fi, fantasy, určitého televizní seriálu, filmu, spisovatele, herce nebo jiné zábavy (počítačové hry, anime, stolní hry, karetní hry) na předem domluveném místě a předem domluvené době. V angličtině může znamenat jakékoliv setkání.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: