Statistiky, signatury, bannery + grafy I

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
bocman
Nováček

Re: statistiky na CNT

Příspěvek od bocman »

[OT]
"Musíte se víc snažit, pane správče." Kdo to řekl a kde?
:lol: ÁÁÁ pán je znalec klasiky, tak spočítáme výsledky a mezitím bych si dovolil pozvat panstvo na malé zabíjačkové pohoštění :lol:
[/OT]
mimochodem, pročetl jsem celý thread, ale nenašel jsem odpověď, kde se bere zdroj dat pro statistiky :wink:
je mi jasné, že tu jde také o čas, kdy jsou jednotlivé statisky aktualizovány, ale pochybuju, že jeden den udělám 6000
a druhej den sotva 1500. Beru v úvahu i to, že mnou zpracovávanou jednotku musí dodat ještě nejméně dva compy,
někdy to na slabších strojích chvíli trvá, ale přesto, může mi to někdo vysvětlit :lol: ???
A bez emocí, je to jen blbej dotaz :lol: , nebo si mám začít hledat jinej pivovar??? :lol: :lol: :lol:
Obrázek
/\
Obrázek
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

bocman píše: a mezitím bych si dovolil pozvat panstvo na malé zabíjačkové pohoštění :lol:

Jo, ovárek by bodl.

Nějak mi nedochází, čeho uděláš 6000 a jindy 1500. V tvé statistice to není vidět. Ale jinak, sám's to napsal. Někdo prostě počítá pomaleji. Pak ti výsledek spadne do Pending creditu a do RAC se v daný okamžik nepočítá. RAC klesne. Připočte se, až když ostatní dopočítají. Z Pending creditu to přejde do Creditu a RAC náhle (neúměrně) stoupne. Jak prosté, milý Watsone.
Obrázek
Velda
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velda »

bocman píše:mimochodem, pročetl jsem celý thread, ale nenašel jsem odpověď, kde se bere zdroj dat pro statistiky
Ty se berou treba u seti odtud: http://setiathome.berkeley.edu/stats/ . Pokud ti jde o denni kredit, ktery zobrazuje Boincstats, tak se mi zda, ze to bere nekdy od odpoledne jednoho dne do odpoledne druheho dne. Cili neni to od pulnoci do pulnoci.
bocman
Nováček

Příspěvek od bocman »

Velda píše:
bocman píše:mimochodem, pročetl jsem celý thread, ale nenašel jsem odpověď, kde se bere zdroj dat pro statistiky
Ty se berou treba u seti odtud: http://setiathome.berkeley.edu/stats/
Díky :Honza_clap, o víkendu na to mrknu, jestli si neudělám nějakou vlastní statistiku, nebo něco podobného. Dá se předpokládat, že stejnou
strukturu adresářů budou mít i ostatní projekty :wink: možná by nebylo od věci někam do záhlaví statistiky (třeba i té na
Boinc.cz umístit něco ve smyslu last update this statistics = yyyymmdd hh:mm :wink:
JardaM píše:Nějak mi nedochází, čeho uděláš 6000 a jindy 1500.
měl jsem takovej dojem, že se bavíme o creditech :lol: chápu, že nejprve spadnou do Pending Credits, pak to spočítají další dva a dostanu Granted
Credits. Sem si neuvědomil jednu věc, že někteří mají taky ještě občas doma archaický stroje :Honza_boohoo (třeba i já-snad ze soucitu, či nostalgie
počítám doma na jednom C550 SETI) a tak někdy se pak stane, že během pár okamžiků ze z několika tisíc Pending Credits stane několik tisíc Granted
Credits. Moje chyba, nepřečetl jsem si to po sobě a myšlenka byla rychlejší, než stačily prstíky přenýst na klavír = opět se prokázalo, že v IT je největší
chybovost na sběrnici :Honza_wall mezi židlí a klábosnicí :lol: :lol:
Obrázek
/\
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

bocman píše:Díky :Honza_clap, o víkendu na to mrknu, jestli si neudělám nějakou vlastní statistiku, nebo něco podobného. Dá se předpokládat, že stejnou
strukturu adresářů budou mít i ostatní projekty :wink: možná by nebylo od věci někam do záhlaví statistiky (třeba i té na
Boinc.cz umístit něco ve smyslu last update this statistics = yyyymmdd hh:mm :wink:
Pokud by se ti podařilo vytvořit vlastní statistiku, byl by to dobrý krok pro vytvoření vlastních týmových statistik jednotlivých členů, takže držím palce.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
bocman
Nováček

Příspěvek od bocman »

forest píše:
bocman píše:Díky :Honza_clap, o víkendu na to mrknu, jestli si neudělám nějakou vlastní statistiku,
nebo něco podobného. Dá se předpokládat, že stejnou strukturu adresářů budou mít i ostatní projekty :wink: možná by nebylo
od věci někam do záhlaví statistiky (třeba i té na Boinc.cz umístit něco ve smyslu:
last update this statistics = yyyymmdd hh:mm :wink:
Pokud by se ti podařilo vytvořit vlastní statistiku, byl by to dobrý krok pro vytvoření vlastních týmových statistik jednotlivých členů,
takže držím palce.
má to jeden háček :Honza_boohoo záleží na tom, kdo bude doma zrovna hrát první housle = jestli já, nebo ta paní,
co ji mám napsanou v občance :lol: ale hodlám se snažit :Honza_wall nejít hlavou proti zdi :lol:
Obrázek
/\
Obrázek
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

bocman píše:o víkendu na to mrknu, jestli si neudělám nějakou vlastní statistiku, nebo něco podobného
Jestli chceš dělat nějakou vlastní statistiku, tak se Ti možná budou hodit následující odkazy:
http://tsv1814.ts.funpic.de/modules.php ... load&cid=2
http://www.saschapfalz.de/
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Takze panove, vidim, ze mate eminentni zaujem o statistiky a prave proto tyden nebudu updatovat grafy CNT, at vidim jak vam to jde. Pripominky mi posilejte na SZ. Jinak doporucuji wapstatistiky. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Boincsynergy

Příspěvek od Higgi »

Koukám,že Boincsynergy krapet změnilo grafiku. Taky jsem si všim, že update je jednou za 8 hodin místo jednou za 4...
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Honza

Příspěvek od Honza »

Zmena intervalu upgradu je vynucena zpomalenim aktualizaci, ktere zapricinuje nejvice db SETI; az to zoptimalizuji, asi se to vrati.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Radostna zprava. Statisticky udaj.
Iste sledujete statistiky ako ja, a tak ste zistili, ze CNT dosiahla v seti@home 60 000 000 kreditov a v CPDN 30 000 000 kreditov. Vsetkym, ktori pocitaju tieto dva projeky gratulujem. :Honza_clap :Honza_clap :Honza_clap
Obrázek
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Naposledy upravil(a) PavolR dne pon dub 24, 2006 9:54 am, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Obrázek
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Kde je Leiden Classical?
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

gRis píše:Kde je Leiden Classical?
Leiden Classical se uspesne drzi na druhem miste od konce mezi projektama CNT. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Že ty hade jsi ho tam přidal až dneska a teď si ze mě děláš šoufky? (pozn. - šoufek je taková fanka na vybírání žumpy) :lol:
Zamčeno