Optimalizace pro Rosetta@home ?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Optimalizace pro Rosetta@home ?
Jsem velmi mile překvapen rychlostí po optimalizaci u Einstein@home,ale není něco podobného i pro Rosetta@home?Teď mi začali chodit jednotky s odhadnutou dobou výpočtu 8:03.Nebo je to jen nějaký kopanec u mne?Jde o jednotky s označením FA_RLXc9_hom028_1c9oA_359_220_0.
Apple MBP 15, C2D 2,66 (mid 2009)

Na optimalizovany apl. uz ti odpovedel dejvidek, a ta dylka vypoctu, ta pokud se nemylim se da prave nastavit na webu. Vim ze jednu chvili prave chodili ty na osm hodin, ale pak to nastavili na dve hodiny. Takze si tam muzes nastavit ruznou dobu od hodiny asi az po nekolik dni. Samozrejme to netrva vsechno stejne, ale tak zhruba nejak priblizne. Pro modemisty nebo s limitem je asi vhodnejsi nastavit pak delsi dobu vypoctu.
Pokud jsem napsal nejakou blbost tak me opravte
Pokud jsem napsal nejakou blbost tak me opravte
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
@ Mr4k - je to zhruba tak. Target CPU run time byl nejprve zkousen asi pred mesicem na Ralphu, tak jsem psal. Ten muze jit radove od hodin az po dny.
Kdyz neni nic vybrano, zvoli se default hodnota (kterou si projekt muze menit podle svych potreb a tudiz tem, co nemaji nastavene, mohou chodit WU na 2 nebo 8 hodin). 8 hodinove jsou ted i na Ralphu.
Kdyz neni nic vybrano, zvoli se default hodnota (kterou si projekt muze menit podle svych potreb a tudiz tem, co nemaji nastavene, mohou chodit WU na 2 nebo 8 hodin). 8 hodinove jsou ted i na Ralphu.
Mno jo, optimalizace by asi rado vice lidi 
Na Rosette to vypadalo, ze daji k dispozici zdrojak a bude se optimalizovat, ale skutek utek.
Ale zase je fakt, ze na aplikaci aktivne makaji, lidi z projektu udrzuji pres forum kontakt, informuji pravidelne o novinkach atp. - napriklad Predictor je v tomto smyslu zombie.
Na Rosette to vypadalo, ze daji k dispozici zdrojak a bude se optimalizovat, ale skutek utek.
Ale zase je fakt, ze na aplikaci aktivne makaji, lidi z projektu udrzuji pres forum kontakt, informuji pravidelne o novinkach atp. - napriklad Predictor je v tomto smyslu zombie.