Statistiky, signatury, bannery + grafy I

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Agent_X
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agent_X »

PavolR píše: Jinak je hodne statistik. Treba zde nebo zde anebo zde atd. Boinstats bohuzel ted nefunguje jak pise Agent X. Preji vsem prijemne pocitani.
Ja mam rad jeste tyhle - http://www.teamocuk.com/
Obrázek
Agent_X
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Agent_X »

Neexistuje moznost na nejakych statistikach zobrazit signaturu jednoho konkretniho pocitace ?
Obrázek
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

bocman píše:Tak jsem si dal jednoho dne práci a zkoušel jsem všechny ty statistiky a přišel jsem k názoru, že asi někdo od někoho opisuje
Docela usmevna predstava, jak od sebe stats weby navzajem opisuji miliony udaju :D
Jak uz jsem nekolikrat psal, hlavni zdroj pro vsechny je XML export statistik kazdeho projektu, obvykla adresa je project_url/stats, napr. Seti tady
bocman píše:různé statistiky se např. v mém případě liší až o řádově tisíce kreditů, což je tak trochu zarážející a matoucí.
Takže nejlepší vlastní statistikou asi je, každý den si ve stejnou hodinu aktualizovat projekty např. v BOINC manageru, opsat si čísla do Excelu a udělat si své grafy :lol: :wink: :lol:
Ano na tomto principu jedou CNT statistiky. Ta stejna hodina je kolem osme rano :)
Na zadnem stats webu neuvidis svuj okamzity a skutecny stav kreditu, vsechny zobrazuji stav v okamziku, kdy projekt udelal export statistik, napr. u Seti je to 1x za 24 hodin, mini projekt Primegrid si muze dovolit export kazdou hodinu. Boincstats kazdou pul hodinu zjistuje, zda nejsou novejsi XML projektu a pripadne je stahne a aktualizuje data. Takze celkovy soucet ti stale roste, ale udaje nikdy nejsou uplne cerstve :wink: Munday funguje na stejnem principu, mozna i s mensi periodou aktualizace.
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Higgi píše:Pokud jde o obrázky do podpisů, je podle mě nejlepší Synergy. Kamkoli jinam se kouknu, mám v SETI RAC kolem 33, přestože jsem tento projekt ukončil někdy v listopadu. Pravda, ten RAC tam je z počítače, který už nikdy s projektem komunikovat nebude. Jedině Synergy ukazuje můj seti rac dobře - 0.0.Ale v celkovém kreditu taky není přesný.
Co se tyka RACu, v XML je skutecne pouze stav RAC v okamziku prideleni posledniho kreditu, pro spravny stav RAC je potreba udelat prepocet k okamziku exportu statistik, popsano zde dole: http://boinc.berkeley.edu/credit.php Setisynergy a KWSN toto delaji, boincstats tusim ne.
Z tveho Seti XML:
<user>
<id>8104382</id>
<name>Higgi</name>
<total_credit>7271.502054</total_credit>
<expavg_credit>36.330083</expavg_credit> >>> RAC
<expavg_time>1133790372.371230</expavg_time> >>> cas prideleni posledniho kreditu
</user>

Z tables.xml
<update_time>1141524956</update_time> >>> cas exportu statistik
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Tak dneska jsem ve statistikach predbehl Allaha :-)
http://www.boincsynergy.com/stats/boinc ... roject=sah
Naposledy upravil(a) FordPrefect dne úte bře 07, 2006 3:59 pm, celkem upraveno 1 x.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

To jsi si dovolil teda hodně. Na čem asi počítá ? :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Všechny projekty ve statistikách?

Příspěvek od LiborA »

Mám takový dotaz, proč se ve statistikách na cnt.wz.cz do Total credit a RAC nezapočítávají všechny projekty? Například malariacontrol.net tam zahrnuta není.
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

Ja bych rekl, ze je to tim, ze by se to tam do sloupecku neveslo, tak by se to muselo dat treba do vic radku a trochu se to zneprehlednilo, tak kvuli tomu jsou asi vybrany jen ty nejcastejsi projekty.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Samozrejme, ze i ostatni projekty se peclive eviduji. Vzhledem k tomu, ze jejich credit je jeste maly, tak nejsou uvedeny. :)

informace zde
Naposledy upravil(a) PavolR dne pon dub 24, 2006 9:53 am, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Obrázek
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Nemyslel jsem proč nejsou zobrazeny saostatně, to je mi jasné, že pro malý počet členů nejsou uváděny zvlášť, ale v celkových součtech mi chybí - přeci jen mně těch pár kreditů třeba pošoupně o nějaké to místečko hore :)
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

LiborA: Neni problem, abys vytvoril svou vlastni statistiku, kde ti to bude zobrazovat vse. Projekt Malariacontrol.net@home je teprve tyden a prave proto to tam tak brzy nebude. Kdyz chces mit dokonaly prehled tak si ztahuj wapstatistiky z kazdeho projektu a muzes si to porovnavat. Prijemnou zabavu. :D
Obrázek
Obrázek
bocman
Nováček

statistiky na CNT

Příspěvek od bocman »

ne že bych chtěl do někoho zarýt,ale nedošlo k nějakému renoncu???? Včera jsem měl na Statistiky CNT přes 67000 a dneska mám sotva 65410 a klesnul jsem o pět čísel. Když si přečtu všechny jiný statistiky,tak mi kredity přibývají,není někde chyba???

Mimochodem, tam kde byli vždycky pozadu, mají aktuálno :roll: The Knights Who Say NI :lol:
Obrázek
/\
Obrázek
Mr4k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Mr4k »

@bocman: tim bych se netrapil, ono se to srovna, jak jsem koukal, tak je to u vice lidi, takze asi se nekde prihodila nejaka chybka.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
bocman
Nováček

Příspěvek od bocman »

hmm, to já jen tak, aby řeč nestála :lol:

:lol: mimochodem i na boincsynergy ukazují víc,než jsem čekal :lol:
Obrázek
/\
Obrázek
JardaM
Expert
Expert

Re: statistiky na CNT

Příspěvek od JardaM »

bocman píše:ne že bych chtěl do někoho zarýt,ale nedošlo k nějakému renoncu???? Včera jsem měl na Statistiky CNT přes 67000 a dneska mám sotva 65410 a klesnul jsem o pět čísel. Když si přečtu všechny jiný statistiky,tak mi kredity přibývají,není někde chyba???
:lol:
"Musíte se víc snažit, pane správče." Kdo to řekl a kde?
Zamčeno