Ja mam rad jeste tyhle - http://www.teamocuk.com/
Statistiky, signatury, bannery + grafy I
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
StanleyNR
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Docela usmevna predstava, jak od sebe stats weby navzajem opisuji miliony udajubocman píše:Tak jsem si dal jednoho dne práci a zkoušel jsem všechny ty statistiky a přišel jsem k názoru, že asi někdo od někoho opisuje
Jak uz jsem nekolikrat psal, hlavni zdroj pro vsechny je XML export statistik kazdeho projektu, obvykla adresa je project_url/stats, napr. Seti tady
Ano na tomto principu jedou CNT statistiky. Ta stejna hodina je kolem osme ranobocman píše:různé statistiky se např. v mém případě liší až o řádově tisíce kreditů, což je tak trochu zarážející a matoucí.
Takže nejlepší vlastní statistikou asi je, každý den si ve stejnou hodinu aktualizovat projekty např. v BOINC manageru, opsat si čísla do Excelu a udělat si své grafy![]()
![]()
![]()
Na zadnem stats webu neuvidis svuj okamzity a skutecny stav kreditu, vsechny zobrazuji stav v okamziku, kdy projekt udelal export statistik, napr. u Seti je to 1x za 24 hodin, mini projekt Primegrid si muze dovolit export kazdou hodinu. Boincstats kazdou pul hodinu zjistuje, zda nejsou novejsi XML projektu a pripadne je stahne a aktualizuje data. Takze celkovy soucet ti stale roste, ale udaje nikdy nejsou uplne cerstve
-
StanleyNR
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Co se tyka RACu, v XML je skutecne pouze stav RAC v okamziku prideleni posledniho kreditu, pro spravny stav RAC je potreba udelat prepocet k okamziku exportu statistik, popsano zde dole: http://boinc.berkeley.edu/credit.php Setisynergy a KWSN toto delaji, boincstats tusim ne.Higgi píše:Pokud jde o obrázky do podpisů, je podle mě nejlepší Synergy. Kamkoli jinam se kouknu, mám v SETI RAC kolem 33, přestože jsem tento projekt ukončil někdy v listopadu. Pravda, ten RAC tam je z počítače, který už nikdy s projektem komunikovat nebude. Jedině Synergy ukazuje můj seti rac dobře - 0.0.Ale v celkovém kreditu taky není přesný.
Z tveho Seti XML:
<user>
<id>8104382</id>
<name>Higgi</name>
<total_credit>7271.502054</total_credit>
<expavg_credit>36.330083</expavg_credit> >>> RAC
<expavg_time>1133790372.371230</expavg_time> >>> cas prideleni posledniho kreditu
</user>
Z tables.xml
<update_time>1141524956</update_time> >>> cas exportu statistik
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska jsem ve statistikach predbehl Allaha 
http://www.boincsynergy.com/stats/boinc ... roject=sah
http://www.boincsynergy.com/stats/boinc ... roject=sah
Naposledy upravil(a) FordPrefect dne úte bře 07, 2006 3:59 pm, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To jsi si dovolil teda hodně. Na čem asi počítá ? 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Všechny projekty ve statistikách?
Mám takový dotaz, proč se ve statistikách na cnt.wz.cz do Total credit a RAC nezapočítávají všechny projekty? Například malariacontrol.net tam zahrnuta není.
Ja bych rekl, ze je to tim, ze by se to tam do sloupecku neveslo, tak by se to muselo dat treba do vic radku a trochu se to zneprehlednilo, tak kvuli tomu jsou asi vybrany jen ty nejcastejsi projekty.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme, ze i ostatni projekty se peclive eviduji. Vzhledem k tomu, ze jejich credit je jeste maly, tak nejsou uvedeny. 
informace zde
informace zde
Naposledy upravil(a) PavolR dne pon dub 24, 2006 9:53 am, celkem upraveno 1 x.
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
LiborA: Neni problem, abys vytvoril svou vlastni statistiku, kde ti to bude zobrazovat vse. Projekt Malariacontrol.net@home je teprve tyden a prave proto to tam tak brzy nebude. Kdyz chces mit dokonaly prehled tak si ztahuj wapstatistiky z kazdeho projektu a muzes si to porovnavat. Prijemnou zabavu. 
statistiky na CNT
ne že bych chtěl do někoho zarýt,ale nedošlo k nějakému renoncu???? Včera jsem měl na Statistiky CNT přes 67000 a dneska mám sotva 65410 a klesnul jsem o pět čísel. Když si přečtu všechny jiný statistiky,tak mi kredity přibývají,není někde chyba???
Mimochodem, tam kde byli vždycky pozadu, mají aktuálno
The Knights Who Say NI 
Mimochodem, tam kde byli vždycky pozadu, mají aktuálno

/\

@bocman: tim bych se netrapil, ono se to srovna, jak jsem koukal, tak je to u vice lidi, takze asi se nekde prihodila nejaka chybka.
Statistiky
Re: statistiky na CNT
"Musíte se víc snažit, pane správče." Kdo to řekl a kde?bocman píše:ne že bych chtěl do někoho zarýt,ale nedošlo k nějakému renoncu???? Včera jsem měl na Statistiky CNT přes 67000 a dneska mám sotva 65410 a klesnul jsem o pět čísel. Když si přečtu všechny jiný statistiky,tak mi kredity přibývají,není někde chyba???