OMG ted me napadla mozna docela zasadni vec. Ja mam procesor s HT a pocitam to ve dvou threadech, takze za ten cas vpodstate spocitam dve jednotky. Ze by nakonec bylo vse OK?azor666 píše:zde tvuj cas v za posledni jednotku einsteina je 50 000s cas druheho pocitace na te same jednotce je 32 000s a je to pentium 1700mhz but mas skvele slapajici celeron 1000 mhz anebo je neco spatne
0 creditu za jednotku?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Jsem sam komu se nepricita kredit z ,,predzasobenych" WU... uz od posledniho vypadku stale pocitam a granted credit porad 0. Je to opatreni proti zasobeni jednotek nebo se mi to pricte az zas projekt pojede? nevite nekdo jak to je?
Diky
PS>>> prave jsem vypozoroval ze mam hotove jednotky oznacene jako no reply, tak doufam ze se to zmeni
Diky
PS>>> prave jsem vypozoroval ze mam hotove jednotky oznacene jako no reply, tak doufam ze se to zmeni
MSI K8 Neo Platinum, AMD Sempron 2800+@2,1MHz, RAM 1024MB DDR400, VGA Ati Radeon 9600Pro, SBLive 5.1, HDD Maxtor 120GB, Monitory: LCD 19" LG1950S, LG Flatron 17" 950Plus
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Asi tě zklamu ale pravděpodobně se to nezmění. no reply se přiřazuje u jednotek které jsou po deadline. Vypadá to že LHC u posledních jednotek z každé série zkracuje dobu odevzdání z 14 dnů na <= polovinu, a tak si to chce ohlídat. Některé projekty přijímají WU i po deadline, ale LHC mezi ně dle mých informací nepatří. 
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
To jsi asi projel deatline, ne? Musíš jednotky dopočítat a odevzdat do určité doby, jinak téměř vždy nedostaneš kredit .
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
Nechci bejt jedovatej. Dejv i forest mně setřeli, že stahovat navíc je OK. Já se držel při zdi na 3 dnech max. Vždyť je ale tolik krásnejch nevyužitejch projektů. Einstejn například.Bony píše:To jsi asi projel deatline, ne? Musíš jednotky dopočítat a odevzdat do určité doby, jinak téměř vždy nedostaneš kredit .
Teď beze srandy: Einstein jsou hotová data a taková budou i za 20 let. LHC spěchá, protože teprv půjde do provozu a my mu pomáháme srovnat si peří. Takže mu pomáháme, jak to jde. A to je ten okamžik, kdy ten, co sosá moc, tomu moc nepomáhá tolik. howgh
Naposledy upravil(a) JardaM dne pon úno 20, 2006 10:07 pm, celkem upraveno 1 x.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
To je furt dokolečka, kdyby nebyla možnost udělat si zásobu na několik dní, tak část lidí svůj výpočetní čas tomu něvěnuje, protože by to pro ně bylo prostě nerealizovatelné, svoje data u LHC sem dávno odeslal, LHC mezi tím vypustilo cca 6tis jednotek takže ten údaj o zbývajících 4840 jednotkách je tím ovlivněn. Co mi došly jednotky u LHC, jedu LHC Alpha, i když tam sem vyčerpal denní kvótu dnes v poledne.
A jinak tomu pomáhá každej kterýmu kvůli tomu běží comp, dělá to zadarmo, takže řeči o tom, že moc nepomáhá jsou vůči těm lidem dost drsný. A jestli odevzdá jednotky v den deadline je jeho věc, každej má možnosti omezený.
dejv
A jinak tomu pomáhá každej kterýmu kvůli tomu běží comp, dělá to zadarmo, takže řeči o tom, že moc nepomáhá jsou vůči těm lidem dost drsný. A jestli odevzdá jednotky v den deadline je jeho věc, každej má možnosti omezený.
dejv
Deadline pro stazeny jednotky vzdy plnim a ted i ty za ktery mam 0 odevzdavam dost rychle a to mam deadline az 25.2. Komp mi jede nonstop hlavne kvuli LHC a delam recent avrg. pres 200 takze si myslim ze projektu neco davam a to ze se nekdo predzasobi na 4 dny aby preckal vypadek a nesnizil si tim recent avarage je jen a jen jeho vec ne?
Jsme tady preci kvuli tomu abychom pomahali ne?;) Snad uz novy WU budou co nevidet
MSI K8 Neo Platinum, AMD Sempron 2800+@2,1MHz, RAM 1024MB DDR400, VGA Ati Radeon 9600Pro, SBLive 5.1, HDD Maxtor 120GB, Monitory: LCD 19" LG1950S, LG Flatron 17" 950Plus
Za celou dobu co počítám LHC mám 3 jednotky, které mají Validate state Initial, např. tahle http://lhcathome.cern.ch/result.php?resultid=6075390
Můžete mi prosím poradit jak se jich aspoň zbavím ať mi furt nestraší v Pendingu? Díky
Můžete mi prosím poradit jak se jich aspoň zbavím ať mi furt nestraší v Pendingu? Díky
Per aspera ad astra!

-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Darkmoor : No taky uz jsem nejake takove potkal. Asi s tim nic zvlastniho neudelas. Taky uz jsem nejake takove potkal. Mas tam i zajimavejsi jednotku : http://lhcathome.cern.ch/result.php?resultid=2096888 Asi chyba, ale je divne, ze se jeste porad jako chyba neoznacila. Je uz z lonskeho roku a porad drzi.
Rikal jsem si, ze po nejake dobe po deadline zmizi, ale asi maji dost velke disky, protoze tam porad zustava. U seti za par tydnu zmizi.
Libor
Rikal jsem si, ze po nejake dobe po deadline zmizi, ale asi maji dost velke disky, protoze tam porad zustava. U seti za par tydnu zmizi.
Libor
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle odkaz na některou tu WU, nebo radějí ten PC?gothar píše:Deadline pro stazeny jednotky vzdy plnim a ted i ty za ktery mam 0 odevzdavam dost rychle a to mam deadline az 25.2. Komp mi jede nonstop hlavne kvuli LHC a delam recent avrg. pres 200 takze si myslim ze projektu neco davam a to ze se nekdo predzasobi na 4 dny aby preckal vypadek a nesnizil si tim recent avarage je jen a jen jeho vec ne?Jsme tady preci kvuli tomu abychom pomahali ne?;) Snad uz novy WU budou co nevidet
Možná by pomohlo se kouknout zda za tu WU někdo jiný Credit dostal
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Tak budu čekat a nechám se překvapit, kdy je smažou. Aspoň, že je jich tak málo a snad mi jich ani moc nepřibude (ťuk ťuk na dřevovejpuste píše:2 Darkmoor : No taky uz jsem nejake takove potkal. Asi s tim nic zvlastniho neudelas. Taky uz jsem nejake takove potkal. Mas tam i zajimavejsi jednotku : http://lhcathome.cern.ch/result.php?resultid=2096888 Asi chyba, ale je divne, ze se jeste porad jako chyba neoznacila. Je uz z lonskeho roku a porad drzi.
Libor
Per aspera ad astra!

taky mou masinou prosli 3 jednotky, ktere se nepocitaly ani sekundu a rikaj si o 0creditu..... validate-iitial
omlouvam se za tuto vetu:
"nekdo vyjadril pocit ze tohle cely je jen reklama a posilaj furt ty samy jednotky....
"
hrube jsem zkreslil co je napsano zde
viewtopic.php?p=40565#40565
timto se vsem omlouvam...... zkratka mam dneska den blbec a sekam chybu za chybou
omlouvam se za tuto vetu:
"nekdo vyjadril pocit ze tohle cely je jen reklama a posilaj furt ty samy jednotky....
hrube jsem zkreslil co je napsano zde
viewtopic.php?p=40565#40565
timto se vsem omlouvam...... zkratka mam dneska den blbec a sekam chybu za chybou
Naposledy upravil(a) Musacek dne úte pro 18, 2007 4:21 pm, celkem upraveno 2 x.