0 creditu za jednotku?

Fórum o projektu Large Hadron Collider

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

azor666 píše:zde tvuj cas v za posledni jednotku einsteina je 50 000s cas druheho pocitace na te same jednotce je 32 000s a je to pentium 1700mhz but mas skvele slapajici celeron 1000 mhz anebo je neco spatne
OMG ted me napadla mozna docela zasadni vec. Ja mam procesor s HT a pocitam to ve dvou threadech, takze za ten cas vpodstate spocitam dve jednotky. Ze by nakonec bylo vse OK? :oops:
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

gRis píše: OMG ted me napadla mozna docela zasadni vec. Ja mam procesor s HT a pocitam to ve dvou threadech, takze za ten cas vpodstate spocitam dve jednotky. Ze by nakonec bylo vse OK? :oops:
Tak to je docela zásadní a řekl bych vysvětlující info :wink:
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

UAAA, tak to sorry ze jsem vas s tim zdrzoval, samotneho mne docela zmatlo kdyz se tam kdosi zacal divit tomu casu :D
gothar
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gothar »

Jsem sam komu se nepricita kredit z ,,predzasobenych" WU... uz od posledniho vypadku stale pocitam a granted credit porad 0. Je to opatreni proti zasobeni jednotek nebo se mi to pricte az zas projekt pojede? nevite nekdo jak to je?
Diky

PS>>> prave jsem vypozoroval ze mam hotove jednotky oznacene jako no reply, tak doufam ze se to zmeni ;)
MSI K8 Neo Platinum, AMD Sempron 2800+@2,1MHz, RAM 1024MB DDR400, VGA Ati Radeon 9600Pro, SBLive 5.1, HDD Maxtor 120GB, Monitory: LCD 19" LG1950S, LG Flatron 17" 950Plus
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Asi tě zklamu ale pravděpodobně se to nezmění. no reply se přiřazuje u jednotek které jsou po deadline. Vypadá to že LHC u posledních jednotek z každé série zkracuje dobu odevzdání z 14 dnů na <= polovinu, a tak si to chce ohlídat. Některé projekty přijímají WU i po deadline, ale LHC mezi ně dle mých informací nepatří. :cry:
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

To jsi asi projel deatline, ne? Musíš jednotky dopočítat a odevzdat do určité doby, jinak téměř vždy nedostaneš kredit .
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Bony píše:To jsi asi projel deatline, ne? Musíš jednotky dopočítat a odevzdat do určité doby, jinak téměř vždy nedostaneš kredit .
Nechci bejt jedovatej. Dejv i forest mně setřeli, že stahovat navíc je OK. Já se držel při zdi na 3 dnech max. Vždyť je ale tolik krásnejch nevyužitejch projektů. Einstejn například.
Teď beze srandy: Einstein jsou hotová data a taková budou i za 20 let. LHC spěchá, protože teprv půjde do provozu a my mu pomáháme srovnat si peří. Takže mu pomáháme, jak to jde. A to je ten okamžik, kdy ten, co sosá moc, tomu moc nepomáhá tolik. howgh
Naposledy upravil(a) JardaM dne pon úno 20, 2006 10:07 pm, celkem upraveno 1 x.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

To je furt dokolečka, kdyby nebyla možnost udělat si zásobu na několik dní, tak část lidí svůj výpočetní čas tomu něvěnuje, protože by to pro ně bylo prostě nerealizovatelné, svoje data u LHC sem dávno odeslal, LHC mezi tím vypustilo cca 6tis jednotek takže ten údaj o zbývajících 4840 jednotkách je tím ovlivněn. Co mi došly jednotky u LHC, jedu LHC Alpha, i když tam sem vyčerpal denní kvótu dnes v poledne.
A jinak tomu pomáhá každej kterýmu kvůli tomu běží comp, dělá to zadarmo, takže řeči o tom, že moc nepomáhá jsou vůči těm lidem dost drsný. A jestli odevzdá jednotky v den deadline je jeho věc, každej má možnosti omezený.
dejv
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

dejvidek píše:To je furt dokolečka,
dejv
No vidíš, a zrovna o tobě jsem byl přesvědčen, že jsi nad věcí. Samozřejmě, že to dělají zadarmo všichni. Pokus byl to dělat efektivně. A už dost. Aspoň z mý strany.
gothar
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gothar »

Deadline pro stazeny jednotky vzdy plnim a ted i ty za ktery mam 0 odevzdavam dost rychle a to mam deadline az 25.2. Komp mi jede nonstop hlavne kvuli LHC a delam recent avrg. pres 200 takze si myslim ze projektu neco davam a to ze se nekdo predzasobi na 4 dny aby preckal vypadek a nesnizil si tim recent avarage je jen a jen jeho vec ne? :) Jsme tady preci kvuli tomu abychom pomahali ne?;) Snad uz novy WU budou co nevidet
MSI K8 Neo Platinum, AMD Sempron 2800+@2,1MHz, RAM 1024MB DDR400, VGA Ati Radeon 9600Pro, SBLive 5.1, HDD Maxtor 120GB, Monitory: LCD 19" LG1950S, LG Flatron 17" 950Plus
Darkmoor
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkmoor »

Za celou dobu co počítám LHC mám 3 jednotky, které mají Validate state Initial, např. tahle http://lhcathome.cern.ch/result.php?resultid=6075390
Můžete mi prosím poradit jak se jich aspoň zbavím ať mi furt nestraší v Pendingu? Díky
Per aspera ad astra!

Obrázek
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 Darkmoor : No taky uz jsem nejake takove potkal. Asi s tim nic zvlastniho neudelas. Taky uz jsem nejake takove potkal. Mas tam i zajimavejsi jednotku : http://lhcathome.cern.ch/result.php?resultid=2096888 Asi chyba, ale je divne, ze se jeste porad jako chyba neoznacila. Je uz z lonskeho roku a porad drzi.
Rikal jsem si, ze po nejake dobe po deadline zmizi, ale asi maji dost velke disky, protoze tam porad zustava. U seti za par tydnu zmizi.
Libor
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

gothar píše:Deadline pro stazeny jednotky vzdy plnim a ted i ty za ktery mam 0 odevzdavam dost rychle a to mam deadline az 25.2. Komp mi jede nonstop hlavne kvuli LHC a delam recent avrg. pres 200 takze si myslim ze projektu neco davam a to ze se nekdo predzasobi na 4 dny aby preckal vypadek a nesnizil si tim recent avarage je jen a jen jeho vec ne? :) Jsme tady preci kvuli tomu abychom pomahali ne?;) Snad uz novy WU budou co nevidet
Co takhle odkaz na některou tu WU, nebo radějí ten PC?
Možná by pomohlo se kouknout zda za tu WU někdo jiný Credit dostal :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Darkmoor
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkmoor »

vejpuste píše:2 Darkmoor : No taky uz jsem nejake takove potkal. Asi s tim nic zvlastniho neudelas. Taky uz jsem nejake takove potkal. Mas tam i zajimavejsi jednotku : http://lhcathome.cern.ch/result.php?resultid=2096888 Asi chyba, ale je divne, ze se jeste porad jako chyba neoznacila. Je uz z lonskeho roku a porad drzi.
Rikal jsem si, ze po nejake dobe po deadline zmizi, ale asi maji dost velke disky, protoze tam porad zustava. U seti za par tydnu zmizi.
Libor
Tak budu čekat a nechám se překvapit, kdy je smažou. Aspoň, že je jich tak málo a snad mi jich ani moc nepřibude (ťuk ťuk na dřevo :lol: ).
Per aspera ad astra!

Obrázek
Musacek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Musacek »

taky mou masinou prosli 3 jednotky, ktere se nepocitaly ani sekundu a rikaj si o 0creditu..... validate-iitial

omlouvam se za tuto vetu:
"nekdo vyjadril pocit ze tohle cely je jen reklama a posilaj furt ty samy jednotky.... :?"
hrube jsem zkreslil co je napsano zde
viewtopic.php?p=40565#40565
timto se vsem omlouvam...... zkratka mam dneska den blbec a sekam chybu za chybou
Naposledy upravil(a) Musacek dne úte pro 18, 2007 4:21 pm, celkem upraveno 2 x.
Odpovědět