Higgi píše:Nj, už asi 72k,takže zase je co počítat...Jinak přes noc jsem jich zvládl 16,to nejsou moc dlouhéBony píše:Tak ted ráno (7:00) je jednotek dost, něco kolem 60000 kusů, tak máte šanci, nebudou, nebudou.![]()
.
lhc aktuální stav - odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Nefunkční stahování jednotek
Rád bych se přidal ke všeobecnému úsilí pozvednout úreveň našeho týmu, ale bohužel mám drobný technický problém.
Na jednom kompu jsem po minulém vyčerpání všech dávek nastavil nestahovat žádnou další práci (ať to furt nekomunikuje zbytečně seč serverem), teď když opět byli dávky, jsem tento zákaz zrušil a dal aktualizovat. Nic se nestalo. Dal jsem tedy restarotvat projekt a zase žádný download, nakonec jsem opustil projekt a znovu se přihlásil a konečně jsem se chytil. Aby to zbytečně zase nekomunikovalo a aby se dostalo po dopočtení i na CPDN, který stabilně na té mašině běží, jsem opět zakázal získávání nové práce. Teď jsem ráno přišel ke kompu, vše spočítáno, tak jsem povolil získávání práce a ručně aktualizoval - zase nic
ve zprávách si přečtu, že "not requesting new work"
Na jednom kompu jsem po minulém vyčerpání všech dávek nastavil nestahovat žádnou další práci (ať to furt nekomunikuje zbytečně seč serverem), teď když opět byli dávky, jsem tento zákaz zrušil a dal aktualizovat. Nic se nestalo. Dal jsem tedy restarotvat projekt a zase žádný download, nakonec jsem opustil projekt a znovu se přihlásil a konečně jsem se chytil. Aby to zbytečně zase nekomunikovalo a aby se dostalo po dopočtení i na CPDN, který stabilně na té mašině běží, jsem opět zakázal získávání nové práce. Teď jsem ráno přišel ke kompu, vše spočítáno, tak jsem povolil získávání práce a ručně aktualizoval - zase nic
Je-li masina single core a ma jiz dost prace (coz CPDN model zajisti) a zaroven je mala cache, tak nebude chtit stahovat dalsi praci. Zapauzovani projektu automaticky vyvola stahovani prace z jinych projektu.LiborA píše:Tak jsem nakonec pøišel na to, že jakmile pauznu CPDN, tak si LHC šáhne pro práci
Ale dluhy tam mohou delat stale neplechu a bylo by dobre se na ne podivat.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Vynuluj vše, je na to asi nejlepší Truxův optimalizovaný klient.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.