0 creditu za jednotku?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
0 creditu za jednotku?
Tohle fakt nechápu
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: 0 creditu za jednotku?
Jestli to nebude tím, že u této jednotky máš Validate state = InvalidgRis píše:Tohle fakt nechápu
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
S tím bych nesouhlasil když se podíváš zde tak zbylé 3 počítače to dokončili správně a kredity dostaly. A stihli to do 3,5 hodiny takže se to bohužel muselo na tvém pc někde zacyklit.gRis píše:Invalidní to maji oniAsi se LHC@Home zbavim...
Musím souhlasit s Azorem. Je snadné svalovat vinu / problém někam jinam nebo na někoho jiného.gRis píše:Zprvu jsem kalibroval, teď už ne. Stejně LHC počítám jenom proto, že jeden známý dělá v CERNu
edit: Pocitam to zhruba za 6 hodin, ale je treba brat v potaz ze jedou dva procesy zaroven(P4 s HT)
1) Obávám se, že o kalibrovaném klientovi lze mluvit jen u SETI.
2) Podle mých zkušeností dává CPDN nejvíc kreditů na hodinu počítání. Problém je, že se musí zálohovat - viz mnoho, mnoho, mnoho povídání v patřičném fóru. Když ti spadne WU u SETI, LHC nebo i Einsteina, je to max. 30 kreditů. Když ti spadne CPDN, dalo to, podle Honzy, použitelné výsledky, ale stejně je to k vzteku. Čímž jsi ale o žádných 300 kreditů nepřišel, jen jsi to celé nedokončil.
3) Když už sem plnej vzteku píšeš, přečti si nejdřív co napsali před tebou jiní. Třeba by tě to přešlo.
4) Podle mých zkušeností byla nejméně stabilní Rosetta, nejlepší byl Einstein

1) Ne, truxuv klient kalibruje vsechno, pokud neni kalibrovani zapnute jenom u SETIJardaM píše: 1) Obávám se, že o kalibrovaném klientovi lze mluvit jen u SETI.
2) Podle mých zkušeností dává CPDN nejvíc kreditů na hodinu počítání. Problém je, že se musí zálohovat - viz mnoho, mnoho, mnoho povídání v patřičném fóru. Když ti spadne WU u SETI, LHC nebo i Einsteina, je to max. 30 kreditů. Když ti spadne CPDN, dalo to, podle Honzy, použitelné výsledky, ale stejně je to k vzteku. Čímž jsi ale o žádných 300 kreditů nepřišel, jen jsi to celé nedokončil.
3) Když už sem plnej vzteku píšeš, přečti si nejdřív co napsali před tebou jiní. Třeba by tě to přešlo.
4) Podle mých zkušeností byla nejméně stabilní Rosetta, nejlepší byl Einstein
2) To jsem si take vsimnul, to, co mam ted jsem ziskal docela rychle. Jenze mi to porad padalo, coz samozrejme nema smysl pocitat - projektu tim moc nepomuzu. Tech 300 kreditu jsem myslel tak, ze za tu dobu co tuhle jednotku muj pocitac pocital by mohl spocitat za 300 kreditu SETI
3) Nepisu plnej vzteku, jsem vcelku klidas
4) Diky za info, Einsteina pocitam(chci uz se konecne dozvedet jak je to s tema gravitonama
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ta mašina bude asi celkově nějaká nachlazená nemyslíš? CPDN padá, LHC dělá chyby, Rosetta se kouše, to moc neodpovídá stabilní mašiněgRis píše: Rosettu jsem pocital asi pet minut, pak se kousla a nikdy se dal nedostala
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.