Nefunkční Miranda

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Miras
Expert
Expert

Nefunkční Miranda

Příspěvek od Miras »

Jestli používáte Mirandu a divíte se že vám nikdo nepíše, je to tím že máte Mirandu rozbitou - viz homepage. Do ICQ pluginu se vloudila nějaká chybička, je potřeba stáhnou nejnovější verzi.
Ale že mě to dalo než sem na to přišel :smile:
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Právě jsem se to samý dozvěděl někde jinde. :D I když nevím, jestli mi někdo psal nebo ne. Ale zatím to vypadá spíš na to ne.
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

nejedná se o chybu, ale o úmysl... provozovatel ICQ změnil komunikační protokol za účelem nemožnostni provozování ICQ na alternativních klientech... jak se ale tak stává, autoři alternativních klientů zareagovali rychle oprava je na světě :-)
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Můžu potvrdit, už je to i pro Trillian.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

přesně, Mirabilis mně asi chce naštvat, nemám zase čas, nebo se mi nechce, akždopádně na ICQ mně teď nenajdete, asi brzo udělám to samé, co jeden můj kamarád, přejdu z větší části na Jabber, je to Open Source, je tam mnohem větší jistota, že se nebude kdoví proč měnit protokol každý měsíc a podobně, nechci být otrokem Mirabilis ICQ, ale hold stejně 90% lidí tam zůstane, takže nakonec i já budu muset ICQ plugin znova rozjet :)
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Používám léta ICQ2003b a tyhle problémy nemám ani mít nebudu :D
dejv
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

dejvidek píše:ani mít nebudu
No jen aby ses nedivil :wink:. Taky sem s ním přežíval docela dost dlouho, ale je to děsnej moloch. Miranda je sympaticky malá, rychlá,... No každýmu se líbí něco jinýho 8)
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

dejvidek píše:Používám léta ICQ2003b a tyhle problémy nemám ani mít nebudu :D
dejv
tomu bych až tak nevěřil, zatím může Mirabilis využívat toho, že zná své ICQ klienty a může změnit něco v protokolu tak, že jejich klientů se to nedotkne, když ale takové změny nebudou dále možné, budou už všechny zakomponovány do alternativních klientů, bude muset Mirabilis udělat buď další změnu, která ale navíc odrovná i starší klienty, budou funkční jen ty nové, které se mezitím na tu změnu připraví, nebo bude muset udělat pořádného ICQ klienta...ne že by standartní ICQ klient nebyl dostatečný, ale od té doby, co jsem přešel na Mirandu bych se k Mirabilis ICQ nevrátil...
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Miranda, a potazmo open klienti maji jednu podstatnou vyhodu. Jeden client, ale spousta protokolu. Treba ja vyuzivam ICQ protokol, IRC protokol, a jeden na komunikaci po LAN. Takze mam skloubeny 3 kecalky ddo jednoho programu, kterej se navic nemusi instalovat, a lehce se tedy prenasi denne z prace domu, a naopak.(porad u sebe mam historii a vsechno)
Zamčeno