Posledni funkcni jadro ?

Fórum o projektu Climateprediction

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Conan.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Posledni funkcni jadro ?

Příspěvek od Conan. »

Do dnes jsem jel na 4.13 jadre. Ale ted uz mi nechce natahnout novou jednotku s vypisem, ze jadro je stare. Zajimalo by me na jakem pocitate vy. Vim, ze tam byly nejake problemy s novejsimi jadry, tak bych nerad nainstaloval nejake spatne. DIky

Na webu je 4.45.
Honza

Příspěvek od Honza »

Posledni verze klienta CPDN je hadsm3 verze 4.13. Na jedne dual-core masine uz dopocitavam zasobu Einsteina, tak jsem ho rucne zastavil a donutil stahnout druhy model pro druhe jadro...ach ty dual-core - to je pohoda :Honza_boohoo
OK, zase k veci - dalsi model se mi bez prutahu stahl a pocita se.

btw, CPDN Sulphur cycle se asi bude hlasit jako sulphur_um_4.20_windows_intelx86.exe ; pod Linux je take verze 4.20.
Conan.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Conan. »

Asi jsem se spatne vyjadril. Boinc mam 4.13 a CPDN mi ukazuje 4.12 > pomazal jsem adresar project a ted mi to pro zmenu pise no work heh.
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Upgraduj boinc, neboj se toho.
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Ja osobně s 4.45 problemy nemam a to jedu hooodne projektu zaroven :-)
Koho zajímají kredity, tak je najde tady:)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Doporučuji osobně také verzi 4.45, ale pokud máš strach z BOINC Managera, tak si stáhni Boinc 4.19, tan by stále ještě měl bez problémů fungovat a jednotky stahovat.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Conan.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Conan. »

Super. Boinc manager jede bez problemu.
Conan.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Conan. »

Tak je to tu zase. Mam udelat upgrade na verzi 5.2.13 ? Coz je posledni kterou jsem na ofic strankach nasel. Myslim hlavne pokud jde o zrychleni pripadne zpomaleni, jestli to teda nekdo ma vyzkousene. Ostatni features me ani moc nezajimaji. DIk

Nerad bych totiz jak jsem dosud zjistil ,ze nova verze = opet zpomaleni vypoctu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Samotný BOINC manager nemá vliv na rychlost výpočtu, je to jen jakási grafická nástavba. Jedu teď beta verzi 5.3.2 anemám problém, ani s ofiko verzí sem problém neměl.
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne čtv úno 09, 2006 11:14 am, celkem upraveno 1 x.
Honza

Příspěvek od Honza »

Dodal bych, ze ani BOINC core v podstate nema vliv na rychlost vypoctu jednotlivych aplikaci, snad mozne jen s vyjimkou affinity, ktera jde nastavit i rucne.
Jedu na 5.3.17 + BOINC core s modifikaci od Carla, protoze testujeme coupled model.
Odpovědět