Posledni funkcni jadro ?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Posledni funkcni jadro ?
Do dnes jsem jel na 4.13 jadre. Ale ted uz mi nechce natahnout novou jednotku s vypisem, ze jadro je stare. Zajimalo by me na jakem pocitate vy. Vim, ze tam byly nejake problemy s novejsimi jadry, tak bych nerad nainstaloval nejake spatne. DIky
Na webu je 4.45.
Na webu je 4.45.
Posledni verze klienta CPDN je hadsm3 verze 4.13. Na jedne dual-core masine uz dopocitavam zasobu Einsteina, tak jsem ho rucne zastavil a donutil stahnout druhy model pro druhe jadro...ach ty dual-core - to je pohoda 
OK, zase k veci - dalsi model se mi bez prutahu stahl a pocita se.
btw, CPDN Sulphur cycle se asi bude hlasit jako sulphur_um_4.20_windows_intelx86.exe ; pod Linux je take verze 4.20.
OK, zase k veci - dalsi model se mi bez prutahu stahl a pocita se.
btw, CPDN Sulphur cycle se asi bude hlasit jako sulphur_um_4.20_windows_intelx86.exe ; pod Linux je take verze 4.20.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji osobně také verzi 4.45, ale pokud máš strach z BOINC Managera, tak si stáhni Boinc 4.19, tan by stále ještě měl bez problémů fungovat a jednotky stahovat.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Tak je to tu zase. Mam udelat upgrade na verzi 5.2.13 ? Coz je posledni kterou jsem na ofic strankach nasel. Myslim hlavne pokud jde o zrychleni pripadne zpomaleni, jestli to teda nekdo ma vyzkousene. Ostatni features me ani moc nezajimaji. DIk
Nerad bych totiz jak jsem dosud zjistil ,ze nova verze = opet zpomaleni vypoctu.
Nerad bych totiz jak jsem dosud zjistil ,ze nova verze = opet zpomaleni vypoctu.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Samotný BOINC manager nemá vliv na rychlost výpočtu, je to jen jakási grafická nástavba. Jedu teď beta verzi 5.3.2 anemám problém, ani s ofiko verzí sem problém neměl.
dejv
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne čtv úno 09, 2006 11:14 am, celkem upraveno 1 x.