Sraz 20.05.2006 v Praze

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Sraz 20.05.2006 v Praze

Příspěvek od dejvidek »

18.02.2006 se koná Transmission party a opět by se mohl uskutečnit minisraz, poklábosilo by se, popilo pívo a zapařilo na párty jako na podzim kdy sme se sešli před pařbou kde hrál Tiesto. Pokud někdo na párty nechce, můžu dorazit do Prahy už odpoledne a sednem do hospody.

Datum: 18.02.2006
Čas: odpoledne 18.02.2006 až ráno 19.02.2006
Místo: Hospoda na Spartě, pak T-Mobile aréna, mapa

Piště kdo z vás by dorazil, minule sem tam byla sestava: Miras, Honza, dejvidek, Miichal a kdo ještě? :lol: Nepiště sem, že můžete 17.02.2006 nebo 21.02.2006, budu v Praze jen tento den, resp. z 18.02 na 19.02.
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne pát kvě 19, 2006 12:17 am, celkem upraveno 3 x.
Honza

Příspěvek od Honza »

Miras i ja opet chystame navstevu TMA, popit, poklabosit a trochu se pohybove odreagovat uvnitr; budu se snazit si to zaridit :wink:
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Velice rád se zúčastním alespoň první části plánovaného setkání protože ta hudební část není zrovna moje parketa ale kdo ví třeba bych se i nechal ukecat :lol:
No zatím nic neslibuji protože ten den má manželka narozeniny a tak přecejenom bude mít asi přednost ještě se kolem toho pokusím něco vyjadnat :roll:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Včera sem sebou seknul na chodníku a právě jedu do špitálu, tak snad mám nohu v pohodě....
dejv
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Blackkarel píše:No zatím nic neslibuji protože ten den má manželka narozeniny a tak přecejenom bude mít asi přednost ještě se kolem toho pokusím něco vyjadnat :roll:
Myslis jako vyjednat upravu data v rodnem listu? ;-)
Libor
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak se v Praze neobjevim, právě sem přijel z nemocnice a mám na 14 dní sádru. Se na to vyseru.
dejv
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Tomu říkám smůla :? a samozřejmě zafungovaly Murphyo zákony :( , no hlavně at se ti to rychle zhojí. :Honza_pray
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Blackkarel píše:ještě se kolem toho pokusím něco vyjadnat :roll:
Ta slupka od banánu byla nastražená na někoho jiného promiň :oops:
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

2 Dejvidek: nemáš Ty tu smůlu nějak často? Vzpomínám si, že jsi kdysi někam nedojel, protože se Ti pokazilo auto. Nebylo to náhodou pi cestě na Káju Coxe? :wink:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2Bugi: Jojo cestou na Coxe sem boural, takže sem tam ani nedojel :D Cestou z Tiesta i teď z Brna sem urval skoro vejfuk, prostě veselo no :lol: Ty fotky auta jsou ještě na webu. Každopádně teď vím, že minimálně 14 dní nenabourám :D
dejv
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Blackkarel píše:Velice rád se zúčastním alespoň první části plánovaného setkání protože ta hudební část není zrovna moje parketa ale kdo ví třeba bych se i nechal ukecat
:roll:
Asi budeš muset přijet autobusem, dejve. Zdá se, že se to hodí čím dál více lidem. Já jsem na tom jako Blackkarel.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak co byl někdo na Transmission kromě Honzy? Honza mi psal, že tam byl a že to bylo dobré.
dejv
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Hey dejv, a Eric Clapton by se ti nelíbil? Uznávám, že to je o něčem jiném. 20. 7. 2006 v Sazka aréně. Bez záruky.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak mám další pitomej nápad, je to dost na rychlo, ale zkusím to. Zítra si píšu směny, takže sem si tak jako řekl, že si dám volno pondělí, úterý a asi i středu, takže bych se v pondělí objevil v Praze.
Objevil bych se tam kolem osmý, devátý ráno. Mno a buď bude slezina někde v hospodě, nebo co já vim kde, pokud tam seženu noclech, tak bych tam mohl bejt klidně do úterý a večer by se mohla spáchat nějaká volovina :D
Estli někdo má čas, tak se sem napište. Estli čas nemáte, tak si pište někam jinam :lol:
dejv
Honza

Příspěvek od Honza »

Jo, to by snad slo. Taky bych se mohl optat po tom prespani.
Nechci ale moc slibovat, protoze na me asi neco leze a spise jsem momentalne nastavenej do [sve] postele...
Zamčeno