Přenos packetů
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Andaria
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
spustim program.. naskoci ale sekne se a nahlasi ze neodpovida...po dloohe dobe se mi hodi hlasku o tom, ze se nemuze spojit a jestli to zkouset dal (coz je zase dlouuuuha doba cekani na nic) a nebo to nema zkouset, coz me pusti do samotneho programu. pokud se snazim pripojit k projektu tak mi to nahlasi ze mam nastavit jmeno pocitace a cosi localhost..je to nejake zmatene.. a tak se vlasne nemuzu pripojit nikam...
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Patrne pises o programu BoincManager. Tam se zadava jmeno (IP adresa) pocitace a heslo.Andaria píše:to nepomaha. chce to ted po novu nastavit jmeno pc a hesl. to je co? muj nick a prihlasovaci heslo na sajty nebo nazev PC a tam pak zadne heslo nemam???
Napis jakou mas verzi BoincManagera a Boinc Core. Podivej se do souboru gui_rpc_auth.cfg. Pripadne odkud jsi si program instalovala.
Pokud spoustis BoincManagera ze stejneho adresare (coz je obvykle), tak si nova verze heslo vezme z tohoto souboru a spoji se hned.
Pokud mas Truxovu novou verzi Boinc Core a prenastavila jsi si port na 1043, tak s tim novy BoincManager neumi a musis si k tomu stahnout starsi, ktery se pripojoval na port 1043. Pokud ten port nepotrebujes prenastavovat, tak to zrus a nech defaultni a pujde Ti to.
Libor
-
Andaria
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jenze ja nemam stabilni IP a nevim ktere heslo se tam ma nacpat.. predtim to fungovalo a ted uz nechce..aniz by se hybalo s adresare. dokonce jsem to cele odinst. a znova nainst. a stejne to nejde..tak ja uz nevim..po pul hodine niceho mi to vyhodi hlasku:
zvol PC, zadej BOINC klient, ke kteremu se ma spavce pripojit.
chcete-li se pripojit ke klientu bezicimu na vasem pc do kolonky jmeno pc zadejte localhost.
to jsem tam napsala a nepripoji se nikam...
zvol PC, zadej BOINC klient, ke kteremu se ma spavce pripojit.
chcete-li se pripojit ke klientu bezicimu na vasem pc do kolonky jmeno pc zadejte localhost.
to jsem tam napsala a nepripoji se nikam...
Seti Commander
Jojo Kam se poděly ty časy kdy sis mohl seti vyšperkovat... SetiCommander a tam sis mohl stahnout jednotek kolik si chtel, jelikoz si vedel ze to spocitas tak a tak. Nebo takovy pekny SetiSpy... Kde jsou ty casy co bylo utilitek jak hub po desti. Ted co jsou ty utilty je to nejak nedostacujici.
Ale aspon ze je setimapview a boinclogx .... ale setispy mi fakt chybí !
Ale aspon ze je setimapview a boinclogx .... ale setispy mi fakt chybí !
-
Andaria
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
2fatbozz: jj mas recht.. stare dobreeee casy
2pavolR: tu nejnovejsi primo z oficial stranek.
jinak sem se po dlouhem hadani s pc a nekolika vypnutich dohadala a vyhrala.. musela jsem sice nainst. cele znovu, ale lepsi to nez nic.. ale nevim co se stane az zase vypnu pc.. jestli to pak najede..uvidime...
2pavolR: tu nejnovejsi primo z oficial stranek.
jinak sem se po dlouhem hadani s pc a nekolika vypnutich dohadala a vyhrala.. musela jsem sice nainst. cele znovu, ale lepsi to nez nic.. ale nevim co se stane az zase vypnu pc.. jestli to pak najede..uvidime...