Přenos packetů

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Andaria
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria »

to asi ne.. vcera to slapalo bez problemu a odesilala a prijimala jsem packy a dneska ani nenajede..
Andaria
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria »

proste ho zpustim a on se hrizne a nahlasi neodpovida a to je konec... jinak vsechno ostatni jede..
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

tak ho komplet vymaz a zkus ho i vymazat komplet z registru... nebo nejdrive preinstalovat,ale to uz jsi asi udelala vid? :?:
Andaria
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria »

to nepomaha. chce to ted po novu nastavit jmeno pc a hesl. to je co? muj nick a prihlasovaci heslo na sajty nebo nazev PC a tam pak zadne heslo nemam???
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

jmeno pc? To je nejaky divny ne? Jako kdyz se chces normal prihlasit do projektu?
Andaria
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria »

spustim program.. naskoci ale sekne se a nahlasi ze neodpovida...po dloohe dobe se mi hodi hlasku o tom, ze se nemuze spojit a jestli to zkouset dal (coz je zase dlouuuuha doba cekani na nic) a nebo to nema zkouset, coz me pusti do samotneho programu. pokud se snazim pripojit k projektu tak mi to nahlasi ze mam nastavit jmeno pocitace a cosi localhost..je to nejake zmatene.. a tak se vlasne nemuzu pripojit nikam...
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

aha... :cry: no to se mi obcas stane taky ze nenabehne localhost,ale kdyz to spustim znova tak uz to facha normal,takze fakt netusim,promin :oops: :cry:
Andaria
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria »

to nic.. ja tenhle novej programek zatim neznam a spise badam... ale snad to casem pochopim a vychytam.. no ted sem koukala do sveho nastaveni a jelikoz nemam pevnou IP adresu tak tam mam v prehledu PC svuj pc vedenej hned nekolikrat..nemuze to delat problemy?
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

v nejakym projektu? Nene,ja ji take nemam pevnou a jedu v poho... nehlede na to ze kdyz si tam kliknes na computers,tak dole je MERGE HOST... kdyz si je zaklikas tak se ti vsechny spojej do jednoho... teda,melo by se to stat no :wink:
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Andaria píše:to nepomaha. chce to ted po novu nastavit jmeno pc a hesl. to je co? muj nick a prihlasovaci heslo na sajty nebo nazev PC a tam pak zadne heslo nemam???
Patrne pises o programu BoincManager. Tam se zadava jmeno (IP adresa) pocitace a heslo.
Napis jakou mas verzi BoincManagera a Boinc Core. Podivej se do souboru gui_rpc_auth.cfg. Pripadne odkud jsi si program instalovala.
Pokud spoustis BoincManagera ze stejneho adresare (coz je obvykle), tak si nova verze heslo vezme z tohoto souboru a spoji se hned.
Pokud mas Truxovu novou verzi Boinc Core a prenastavila jsi si port na 1043, tak s tim novy BoincManager neumi a musis si k tomu stahnout starsi, ktery se pripojoval na port 1043. Pokud ten port nepotrebujes prenastavovat, tak to zrus a nech defaultni a pujde Ti to.
Libor
Andaria
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria »

jenze ja nemam stabilni IP a nevim ktere heslo se tam ma nacpat.. predtim to fungovalo a ted uz nechce..aniz by se hybalo s adresare. dokonce jsem to cele odinst. a znova nainst. a stejne to nejde..tak ja uz nevim..po pul hodine niceho mi to vyhodi hlasku:

zvol PC, zadej BOINC klient, ke kteremu se ma spavce pripojit.
chcete-li se pripojit ke klientu bezicimu na vasem pc do kolonky jmeno pc zadejte localhost.

to jsem tam napsala a nepripoji se nikam...
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Seti Commander

Příspěvek od fatbozz »

Jojo Kam se poděly ty časy kdy sis mohl seti vyšperkovat... SetiCommander a tam sis mohl stahnout jednotek kolik si chtel, jelikoz si vedel ze to spocitas tak a tak. Nebo takovy pekny SetiSpy... Kde jsou ty casy co bylo utilitek jak hub po desti. Ted co jsou ty utilty je to nejak nedostacujici.

Ale aspon ze je setimapview a boinclogx .... ale setispy mi fakt chybí !
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

2Andaria: Prosim Te napis jakou verzi boincmanagera pouzivas. Je to docela divny, melo by to fungovat. :?: :?: :?:
Naposledy upravil(a) PavolR dne sob led 21, 2006 6:06 pm, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Obrázek
Andaria
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria »

2fatbozz: jj mas recht.. stare dobreeee casy

2pavolR: tu nejnovejsi primo z oficial stranek.

jinak sem se po dlouhem hadani s pc a nekolika vypnutich dohadala a vyhrala.. musela jsem sice nainst. cele znovu, ale lepsi to nez nic.. ale nevim co se stane az zase vypnu pc.. jestli to pak najede..uvidime...
Zamčeno