4. místo
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ono je to také tím, že do hodně malých států se někteří členové registrují schválně, aby byli první 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ja bych spis byl pro polozku ve statistikach, ktera by ukazovala prumerny kredit na jednoho clena v tymu, preci jenom jsou v tymech lidi i z jinych zemiVIRCom.cz píše:Jeste by mohli pocitat credit/priblizny pocet obyvatel statu - to by se potom videlo, kde jsou amici...
Update (11.1.2006 v 17:58)
Jen pro upresneni co jsem myslel , ze vedle "Průměrný nový kredit" by se nachazela polozka "Průměrný nový kredit na uživatele"
tj. "Průměrný nový kredit"/Členů v týmu = "Průměrný nový kredit na uživatele". viz. http://setiathome.berkeley.edu/top_teams.php
1. SETI.Germany 25.61
2. L'Alliance Francophone 74.72
3. SETI.USA 249.78
4. Czech National Team 86.51
5. SETI@Netherlands 28.25
Naposledy upravil(a) ® Radim ... ® dne stř led 11, 2006 6:59 pm, celkem upraveno 3 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
V tom by byl asi ještě větší zmatek, protože je spousta lidí v každém státě, kteří v žádném týmu nejsou a na druhou stranu je spousta mezinárodních týmů které se k žádnému státu nehlásí.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak se stalo co jsem předpokládal, dnes jsme dohnali FRANTÍKY v RAC seti a zase jsem se usalašili na třetím místě.
Podstatné na tom je to, že v ostatních projektech frantíky máme zmáknuté a tak v celkových statistikách je už opět stahujeme a znovu se přibližujeme druhému místu v absolutních tabulkách.
Zatím nás ze zadu ještě neohrožuje tým seti.USA, který je už svým názvem zaměřen a přestože je na druhém místě v RAC seti, v absolutních číslech na nás zatím nemá a hlavně má obrovskou ztrátu v cekovém creditu. Nutné je však uznat že mají impozantní nástup a já osobně za tím vidím výbornou manažérskou práci lídra.
Podstatné na tom je to, že v ostatních projektech frantíky máme zmáknuté a tak v celkových statistikách je už opět stahujeme a znovu se přibližujeme druhému místu v absolutních tabulkách.
Zatím nás ze zadu ještě neohrožuje tým seti.USA, který je už svým názvem zaměřen a přestože je na druhém místě v RAC seti, v absolutních číslech na nás zatím nemá a hlavně má obrovskou ztrátu v cekovém creditu. Nutné je však uznat že mají impozantní nástup a já osobně za tím vidím výbornou manažérskou práci lídra.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Třetí jsme na Seti@Home prozatím pouze v RAC, v celkovém součtu jsme stále čtvrtí.
Ale dle RAC by jsme měli mít časem na 2 místo, než náš náskok doženou ti amíci
Ale dle RAC by jsme měli mít časem na 2 místo, než náš náskok doženou ti amíci