4. místo

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Ono je to také tím, že do hodně malých států se někteří členové registrují schválně, aby byli první :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

vejpuste píše: Jsme az na 17 miste a USA na 24.
Libor

Aha, jsem netusil.... to vis... jsem boinc lama :roll:
Obrázek
...zivot a procesorovy cas plyne dal...
® Radim ... ®
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ® Radim ... ® »

VIRCom.cz píše:Jeste by mohli pocitat credit/priblizny pocet obyvatel statu - to by se potom videlo, kde jsou amici... :D
Ja bych spis byl pro polozku ve statistikach, ktera by ukazovala prumerny kredit na jednoho clena v tymu, preci jenom jsou v tymech lidi i z jinych zemi :roll: Takhle by aspon bylo videt jaky tym se nejvic snazi nez prepocitana statistika na staty a jeho poctu obyvatel .

Update (11.1.2006 v 17:58)
Jen pro upresneni co jsem myslel , ze vedle "Průměrný nový kredit" by se nachazela polozka "Průměrný nový kredit na uživatele"
tj. "Průměrný nový kredit"/Členů v týmu = "Průměrný nový kredit na uživatele". viz. http://setiathome.berkeley.edu/top_teams.php

1. SETI.Germany 25.61 :lol:
2. L'Alliance Francophone 74.72 :Honza_snooty
3. SETI.USA 249.78 :shock:
4. Czech National Team 86.51 :Honza_whistle
5. SETI@Netherlands 28.25 :Honza_shifty
Naposledy upravil(a) ® Radim ... ® dne stř led 11, 2006 6:59 pm, celkem upraveno 3 x.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

V tom by byl asi ještě větší zmatek, protože je spousta lidí v každém státě, kteří v žádném týmu nejsou a na druhou stranu je spousta mezinárodních týmů které se k žádnému státu nehlásí.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Tak se stalo co jsem předpokládal, dnes jsme dohnali FRANTÍKY v RAC seti a zase jsem se usalašili na třetím místě. :Honza_boohoo
Podstatné na tom je to, že v ostatních projektech frantíky máme zmáknuté a tak v celkových statistikách je už opět stahujeme a znovu se přibližujeme druhému místu v absolutních tabulkách.
Zatím nás ze zadu ještě neohrožuje tým seti.USA, který je už svým názvem zaměřen a přestože je na druhém místě v RAC seti, v absolutních číslech na nás zatím nemá a hlavně má obrovskou ztrátu v cekovém creditu. Nutné je však uznat že mají impozantní nástup a já osobně za tím vidím výbornou manažérskou práci lídra.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Třetí jsme na Seti@Home prozatím pouze v RAC, v celkovém součtu jsme stále čtvrtí.
Ale dle RAC by jsme měli mít časem na 2 místo, než náš náskok doženou ti amíci :wink:
Zamčeno