Naštěstí si starou databázi ponechali, tak jsem si musel jen nechat zaslat znovu přihlašovací klíč. Tenkrát jsem to smazal v domnění, že ten projekt už nikdy znovu nenahodí.
povolili vytváření nových účtů ale musíte mít jakýsi validační kód který začnou distribuovat různými kanály (jakými?-zkusím zjistit) během příštích dnů
mňo asi nějaký testík všechny 3WU mi vyhodili něco jako že nejde spustit aplikaci
EDIT: dle jejich fóra to vypadá na něco s .NET framework, když máte naistalováno u sebe tak je to OK.
teď řeší na jejich straně aby to useři nemuseli mít naistalované u sebe
EDIT2: jo je to tak řeší to aby člověk nemusel mít naistalované tyhle knihovny u sebe v compu, jen se komusi podařilo zjistit že to pomáhá.
Tak jsem náhodou zjistil, že během dneška mi domácí pc spočítalo 7 jednotek tohoto projektu. Všechny měly čas kolem 10 minut +/- pár vteřin. Tu poslední jsem uviděl ještě při výpočtu, grafika jako v einsteinu.
reALTom píše:Tak jsem náhodou zjistil, že během dneška mi domácí pc spočítalo 7 jednotek tohoto projektu. Všechny měly čas kolem 10 minut +/- pár vteřin. Tu poslední jsem uviděl ještě při výpočtu, grafika jako v einsteinu.
Taky koukám, že jsem něco spočítal...3 jednotky á 12min.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.