Nové vymoženosti fora

Informace a diskuse o webu boinc.cz a o tomto fóru

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

dejvidek píše:2trux: Sekci International sem nastavil tak, aby do ní mohli psát i neregistrovaní členové, nemůžou ale sami sobě příspěvky upravovat, mazat a tak podobně. Je to tak jak si chtěl?
dejv
Diky, Dejve, ale ne, to jsem nemyslel. Ja jsem na foru S@H napsal, ze kdo chce beta-testovat toho novyho klienta, musi se u nas zaregistrovat. Myslel jsem, ze budu moci zalozit thread pristupny na cteni jenom registrovanym, aby mi to zatim netahalo prilis mnoho lidi. Dokud je to v bete, chci to mit trochu pod kontrolou. Nekteri mozna ten link najdou v ceske sekci, ale tech snad tolik nebude.

Ted je to ale uz fuk; vyresil jsem to tim, ze to davam jen pres SZ. Nastesti jich nebylo moc, takze se to da zvladnout.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2trux: pokus dvě :D Thread uvidí všichni, ale přečíst si ho můžou jen registrovaní, co? :lol:
dejv
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

To zni dobre. Je to jen pro ten thread "Beta testing - Calibrated Boinc core"? No nakonec si t muzu vyzkouset sam. Pokud to funguje, tak je to vyborny, hned tam soupnu tu URL.

EDIT: ah, ne, je to jak vidim, zablokovano na cely International - to asi neni moc dobre, preci jen tu asi nejake navstevniky chceme i kdyz nejsou zaregistrovani. Omlouvam se za otravovani. Pokud to neni jednoduche, klidne se na to vykaslo - pres tu SZ to jde docela fajn, a one jich bylo jen par, takze to neni problem. Klidne to nech odblokovano uplne.
Honza

Re:

Příspěvek od Honza »

Necroman píše:update, mam 1024x768, takto to vypada v rade v Opere 9 TP1, Firefoxu 1.5, IExploreru 6 SP2
Dela to i v subSilver nebo jen Dark? Nez se do toho budu pripadne znovu strourat, rad bych vedel...
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Honza píše:
Necroman píše:update, mam 1024x768, takto to vypada v rade v Opere 9 TP1, Firefoxu 1.5, IExploreru 6 SP2
Dela to i v subSilver nebo jen Dark? Nez se do toho budu pripadne znovu strourat, rad bych vedel...
Jen v Darku, prave jsem to zkousel...divne... nemuze to byt treba tim, ze mam jako systemovy font nastaven Segoe UI?
Honza

Příspěvek od Honza »

Opravil jsem levy banner.
Spolu s Mirasem jsem odzkouseli subSilver i DarkSilver a problem praveho banneru; problem byl ale u prostredni hlavicky fora. Ted by to melo byt OK.

Verim, ze bude nastolena duvera mezi CNT, abychom mohli v praci pokracovat...
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

No je moc hezke ze jsi opravil problem, ale objevil se ten predchozi co jsem psal ja o par prispevku nize :)
Jaj ze by schiza :lol:
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Honza

Příspěvek od Honza »

OK, uz to vidim.
Abych to mohl poradne testovat, tak bych musel testovat varianty:
login/logout (jina verze hlavicky)
CZ/EN (v 1024 se CZnevejde na jeden radek, ale to je vlastnost phpBB)
subSilver/DarkSilver (dva ruzne templates)
IE/Opera/FF - kazdy stranky interpretuje trochu jinak.

A jejich vzajemne kombinace :roll:

Ale zkusim se na to jeste podivat...
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

@Honza diiiky :) vim ze to zabere dost casu, zas tak moc me to nesvte :lol:
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Honza

Příspěvek od Honza »

Tak jsem to trochu jinak predelal - forum BOINC.cz zacina vic nahore, ale pod banerama by melo byt trochu mista, takze by se to nemelo tlouci s textama pod tim.
Zkousel jsem IE i FF ve zhruba 1024 - subSilver i Dark s normal velikosti pisem se to vejde - i po prihlaseni, ale v English. (CZ forum kvuli tomu asi predelavat nebudu). Chapu, ze to nemusi byt uplne srozumitelne, ale vychazi to z tech vselijakych kombinaci, ktere jsem popisoval nize. Neni v mych silach zkouset, ladit a predelavat to tak, aby to vyhodovalo vsem zminenym 24 kombinacich pro rozliseni 1024 - pri zachovani standardnich pisem a jejich velikosti.

Jestli to ale v nejakem prohlizeci lezi mimo obrazovku nebo to dela nejake divokosti jako M1.LaN upozornil, tak se to samosebou budu snazit opravit - pokud by mel nadale delat veci na ramec bezneho usera a bude-li tady tym.
Samosebou je nejjednodussi nahodit standardni 2.0.19, pomodlit se aby byla soucasne verze db kompatabilni na vsema zabudovanyma zmenama v bd (podle mne ano, ale odzkousene to neni) a jet na standardni 2.0.19 v subSilver, bez jakyhkoli vymozenosti (a starosti), bez banneru, odkazu v paticce a v klidu.
Honza

Příspěvek od Honza »

Pridal jsem vice hvezdneho pozadi do DarkSilver a opravil nejake drobnustky.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Přídána prakticky nevýznamná drobnost do fóra, 99% lidí si toho nevšimne, pokud se ale setkáte s nějakou anomálií, dejte mi vědět.
dejv
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Nějak schází ,,zobrazit příspěvky za posledních 24 hodin,, což jsem zrovna já používal skoro furt. Ale pokud místo toho začnu používat 48hodin, nic se nestane :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Toho se změna netýká, stačí ručně doplnit hodnotu jakou chceš.
dejv
Honasss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honasss »

Neuplně se mi zobrazuje odkaz na toplist pod počítadlem přístupů v pravém dolním rohu fóra (firefox 1.5, 1280x960), viz. zde
Odpovědět