Jakou hudbu poslouchate ???

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Jo, Nightwish casto posloucham pri svych nocnich jizdach z prace do prace :D
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

FordPrefect píše:Jo, Nightwish casto posloucham pri svych nocnich jizdach z prace do prace :D
Nj, Nightwish, to je dobrý. Jsem zvědavej, jak to bude vypadat s novou zpěvačkou, o kolik a jakým směrem se bude lišit od Tarji.
Btw, morčata jsou fakt brutus, když jsem na to narazil, tak mě to položilo :lol:.Ale některý texty mi přijdou už přehnaný, až je to trapný. Jinak, akceptuje tu někdo Greenhorns?
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

VIRCom.cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VIRCom.cz »

Tarja byla naprosto fantasticka :twisted: ...... uvidime co dal... :wink:
Morcata maji nektere texty trapne, ale vetsina se da poslouchat... :wink:
Obrázek
...zivot a procesorovy cas plyne dal...
wert668
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wert668 »

Já poslouchám OST k anime, takže Kajiura Yuki, Tomoki Hasegawa, Toshihiko Sahashi a většinu kvalitní japonské produkce (j-pop opravdu neláká ani mě)… K tomu hodně klasiky už jenom proto, že jsou ve většině OST :D a japíci Smetanu a Dvořáka přímo žerou… Pak John Williams, ale spíš to co dělal dřív, teď už nějak moc ne… Ještě bych si na něco vzpomněl, ale mám v hlavě prázdno.
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Poslochal někdo z vás poslení desku Jany Kratochílové? To je podle mě bomba
Kibic
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kibic »

Poslouchate nekdo Anathemu?
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Blackkarel píše:Poslochal někdo z vás poslení desku Jany Kratochílové? To je podle mě bomba
To sice ne, ale zrovna kdyz jsi tohle poslal, tak jsem shodou okolnosti poslouchal vlastni cedecka v mixu, ktere mam na pocitaci a zrovna asi 3 minuty pred tvym prispevkem mi tam shodou okolnosti jedna stara Kratochvilka skocila. Za totace v popiku trochu vycnivala (nebo spis precnivala), do undergroundu, ani do jazzu se ale zaradit nedala, takze se ani nedivim, ze nakonec vzala kramle. Jedno CD-cko, co vydala v UK jsem si kdysi davno koupil, ale byl jsem dost zklaman. Ne, ze bych byl nejakym jejim obdivovatelem, a popik uz vubec nemusim, ale urcity potencial jsem v ni citil, ale v tom UK cdcku uz nenasel. Pokud ted vydala neco slusneho, tak jsem rad. Kde je vlastne momentalne? Zpatky v Cechach, nebo porad v UK?
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Honza

Příspěvek od Honza »

Hele, to vypada fakt dobre. Estli to bude alespon z poloviny tak dobre jako drivejsi spolecna akce v T-MA, tak jdu.
Ta toho virtualniho manika s wallpaperu mam dobre vzpominky "D-J QUINTIN". Jo, QUINTIN, ten byl fakt dobrej 8)

Sel bych do toho :wink:
Honasss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honasss »

Řekl sem si že taky něco přihodím do kotle 8) . Poslouchám různorodou muziku, ale v poslední době vládne mému uchu elektronika (jungle, psy a goa trance, DnB) a nějaké to SKAčko, dub, reggae ...

Taky samozřejmě moji oblíbenci:

ele.: Chemical Bross, Underworld, Prodigy (Music for the jilted generation můžu pořád :D ), Leftfield, Orbital, Daft Punk,
z české produkce: Už jsme doma, Iva Bítová, Tleskač, Létající koberec, Sluneční orchestr, Wooden Toys ala Ian Wood a Ondra Smeykal (protože didgeridoo je kus mého života), Radůza (ta má radost, život a srdce), Ohm square, Liquid harmony...
reg&SKA: Bob Marley, Skatalites, old School jamaican ska ...

...občas příjde vhod Sepultura nebo System of Dovn, rád si kdykoliv poslechnu Beastie Boys (Check your head..) nebo Redhoty, někdy potěší Vivaldi
...dokolečka můžu poslouchat Dead Can Dance, Boba MC Ferrina nebo Stereolab
a málem bych zapomněl na ethno music (hlavně teda afrika - Farafina, Mamady Keitha .. a nějaké turecké darbuky taky potěší)

mno jak už tady někdo psal, nedá se to všecko vyjmenovat a když si představím kolik jsem toho eště neslyšel :lol:
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

A sakra, Honasss, tak to mas so mnou vysokokompatibilny sirokospetralny vkus, vacsinu z toho co si z tych zanrov vymenoval tiez rad pocuvam (okrem SKA a reggae)...:-)
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Honasss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honasss »

2Duro: :D tak mít eště vysokorychlostní net a mohli bychom pár GB vyměnit ...
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od JVc »

Koho zajima elektronicka hudba tak zde je mala encyklopedie
Kdo hleda, najde... ||| PC Gygabite 8I945PL-G Pentium D 805 2.66GHz - Bus Speed 533MHz - 2x512MB Dual DDRII 533MHz
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Jede někdo z týmu na párty Transmission? Dáme zase pivko, pokecáme a bude to pořádná pařba jako byl Tiesto. :D A kdo by na pařbu nechtěl, tak i tak můžem sednout na Spartě v hospodě, přijel bych do Prahy tedy někdy už odpoledne.
dejv
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Mrkni o šest příspěvků dřív. Nebo teď už sedm? No kurnik prostě sem 8)
Odpovědět