diskuze o BOINC con

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno

účast na CNT con Beskydy

Přijedu
20
54%
Nepřijedu
17
46%

Celkem hlasů: 37

Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

nevim, po D1 bych nejel i kdyz znamku mam. Jeste ze od nas je lepsi jezdit pres Hradec :)
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Je fakt, že jsem ještě nenapsal že pojedu, ale při možnosti že bych jel mě napadlo což takhle spojit ten výlet s cestou pendolínem? Nedá se zbytek trasy z Otravy nějak pěkně dojet? Neznám to tam.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Blackkarel píše:Je fakt, že jsem ještě nenapsal že pojedu, ale při možnosti že bych jel mě napadlo což takhle spojit ten výlet s cestou pendolínem? Nedá se zbytek trasy z Otravy nějak pěkně dojet? Neznám to tam.
Stejne jako posledne pri nepodarenem sletu ufounu pred vanocema nabizim nekolik volnych mist ve svem aute :D
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Je pravda že představa mnohahodinové cesty autem mě nahání hrůzu, ne že by mě bylo špatně ale radši už jezdím vlakem
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Blackkarel píše:Je pravda že představa mnohahodinové cesty autem mě nahání hrůzu, ne že by mě bylo špatně ale radši už jezdím vlakem
Jezdim to kazdy tyden tam a zpatky a uz jsem si zvykl. Krom toho 2,5 hodiny je mnohem rychleji, nez to dela pendolino( 3,5 ) nebo klasicky rychlik 4,5-5,5 :D
IQE
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQE »

Já bych pendolínem raději nejezdil :lol:
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

2blackkarel z ostravy se samozřejmě dá dojet ale je to další hodina cesty autobusem a pak bych tě stejně musel vyzvednout pod kopcem, ale dá se to udělat

P.S. kdyby někdo jel hromadnou dopravou dejte vědět ať se připravím na odvoz, no problemo
Naposledy upravil(a) Rampa dne stř led 11, 2006 8:09 pm, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Ford : No, hele, jestli to bude rozumny(jestli se dohodneme na case odjezdu a prijezdu) Tak bych jel Ja a ASI i Miiiichal. Ale nemluvim za neho, jen co vyplinulo z nasi komunikace v pondeli.

imho: presel bych do naseho tredu o jizde
Naposledy upravil(a) Blackhat dne stř led 11, 2006 6:55 pm, celkem upraveno 1 x.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

2 BlackHat: no, nekdy bychom mohli provest test. Trebas na prazsky sraz CNT :D
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Sice nerad slibuji neco na jiny casovy horizont, nez na zitrek, ale pojedu :D Vyrazil bych autem z Prahy, pokud se bude chtit pridat navigator & dalsi posadka - jsou vitani 8)
Andilek1
Nováček

Příspěvek od Andilek1 »

Lidi k te doprave vlaky a autobusy-ja pojedu s Ostravy autem,a zatim sam,takze kdyby chtel nekdo pribrat z nadrazi nebo tak tak mohu poslouzit.Ale jak jsem psal vyse do dubna se muze cokoli zmenit,ale straaaaaasne rad bych se tam ukazal.
Apple MBP 15, C2D 2,66 (mid 2009)

Obrázek
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Tak se mi to trochu zkomplikovalo. 23.4. totiz odletam do Irska. Jeste nevim, jaka bude situace, takze v teto chvili ani nemuzu slibit, jestli v patek pred akci nekoho vezmu do auta. :cry:
Blackhat
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackhat »

Ok, my se uz nejak zaridime. Hlavne si to osefuj aslespon tak, aby ses tam ukazal.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

FordPrefect píše:Tak se mi to trochu zkomplikovalo. 23.4. totiz odletam do Irska. Jeste nevim, jaka bude situace, takze v teto chvili ani nemuzu slibit, jestli v patek pred akci nekoho vezmu do auta. :cry:
Hlavně když tam přivezeš manželku :lol:

Myslím že pokud letíš až 23, tak by jsi tam aspoň do sobotního rána mohl být ne?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honasss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honasss »

Jéé paráda, budou li bohové naklonění určitě se ukážu, pěšky to mám přes kopec ... možná ukecám i ženu, ale nevím co se psem..ještě upřesním.
Každopádně kousek na Bílem Kříži je meteorologická stanice, výzkumná laboratoř ekologické fyziologie rostlin a labolatoř stavebních hmot, ale asi by se musela domluvit exkurze, kdyby byli zájemci.
Zamčeno