Banány
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Re: Banan
0-50 - nováčekBranio píše:Predpokladam, ze to je rozdelene po 50...smita píše:Kolik musim mit prispevku, abych dostal banana?
50-100 - mírně pokročilý
100- 200 - pokročilý
200- 500 - expert
500 + BOINC guru...
Sem po pár pivech, tak si to snad pamatuju
dejv
Diky. Ale kdybych dal adminum trs bananu, tak by zase zmizeli ty zlute, ktere se mi fakt libi4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:jo hochu, to se ještì budeš muset hodnì snažit.
btw: teï jsem s tìma banánama naprosto spokojený-mají celkem ideální velikost. A bylo by možná zajímavé u admina dát trs banánù...podporuju honzu
Naposledy upravil(a) Honza dne stř led 26, 2005 9:31 am, celkem upraveno 1 x.
0-50 - nováèekdejvidek píše:Predpokladam, ze to je rozdelene po 50...
50-100 - mírnì pokroèilý
100- 200 - pokroèilý
200- 500 - expert
500 + BOINC guru...
Sem po pár pivech, tak si to snad pamatuju
dejv[/quote]
Mno, dal jsem to trochu jinak, ale to sami drive nebo pozdeji poznate. Prave v tom je male motivacni kouzlo - casem odkryt, jak to vlastne je.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Také se připojuji k přání upřímné soustrasti4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:co to je tam na tom obrázku-to právě vylezlo z hrobu nebo ze skleničky od pivaslavko.sk píše:Tak či onak v sobotu sa žením, takže ma tieto banány potešili.
Tak.
Okrem toho som na banány zvyknutý, mám ich niekolko na niekoľko DC++ huboch.
Trochu zábavy hádam nezaškodí.![]()
(neber to jaku urážku, je to jenom sranda, fakt!
)
jinak taky gratuluju ke svatbě...
Vím o čem mluvím, už jsem skoro rok ženatej
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- branio
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja naopak zelam vsetko dobre do dalsieho zivota, podla mna je to vyborne rozhodnutie, sam som zenaty uz vyse pol roka, vzali sme sa po 5 rocnom spoznavani sa (bez toho, aby sme spolu zili)forest píše:Také se připojuji k přání upřímné soustrasti4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:co to je tam na tom obrázku-to právě vylezlo z hrobu nebo ze skleničky od pivaslavko.sk píše:Tak či onak v sobotu sa žením, takže ma tieto banány potešili.
Tak.
Okrem toho som na banány zvyknutý, mám ich niekolko na niekoľko DC++ huboch.
Trochu zábavy hádam nezaškodí.![]()
(neber to jaku urážku, je to jenom sranda, fakt!
)
jinak taky gratuluju ke svatbě...![]()

- forest
- Kontaktovat uživatele:
A rozmyslel jsi si to opravdu dobře?slavko.sk píše:Viem do coho idem, uz som raz bol zenatyforest píše:Také se připojuji k přání upřímné soustrasti![]()
U flašky slivovice, bych ti to určitě dokázal rozmluvit
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ta predosla mi nedovolila robit upgrade, teraz mam doma aspon a64 3200+ s TFT 17"forest píše:A rozmyslel jsi si to opravdu dobře?slavko.sk píše:Viem do coho idem, uz som raz bol zenatyforest píše:Také se připojuji k přání upřímné soustrasti![]()
Vím o čem mluvím, už jsem skoro rok ženatej![]()
U flašky slivovice, bych ti to určitě dokázal rozmluvit