Zdravim, nainstaloval jsem nejnovejsi boinc s i "optimalizacema" pro procik apod veci a prestal mi chodit onen seti screensaver s tim grafem a hvezdickama apod ...
Nevíte v cem je problem ? Ted uz se zobrazuje jen logo boinc a stav v % a tot vse, uteklo mi nejake nastaveni ci je to nejaky nesvar techto "optimalizovanych" verzi
Diky za odpoved
PaHejl píše:Zdravim, nainstaloval jsem nejnovejsi boinc s i "optimalizacema" pro procik apod veci a prestal mi chodit onen seti screensaver s tim grafem a hvezdickama apod ...
Nevíte v cem je problem ? Ted uz se zobrazuje jen logo boinc a stav v % a tot vse, uteklo mi nejake nastaveni ci je to nejaky nesvar techto "optimalizovanych" verzi
Diky za odpoved
Neni to nesvar, je to vylepseni. Optimalizovane verze jsou optimalizovane pro rychly vypocet a grafika zbytecne zdrzuje, takze byla zrusena. Grafika zpomalovala uz stary Seti Classic, takze si ji vetsina lidi vypinala.
Libor
Mne osobne se to nelibi tez. Jsou lide, keri jsou ochotni pocitat jen v pripade screensaveru, a i presto bych byl rad, kdyby SETI jednotku misto 6 hodin pocitali s optimalizaci treba za 2.30 se setricem. Ikdyz bez neho by to spocitaly treba za 1.47 Podle me je porad lespi pocitat optimalizovane za 2.30 nez za 6. Vzdyt ten setric se da vypnout, takze komu se nelibi, nemusis si ho poustet.