Diskuse nad touto sekcí
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Diskuse nad touto sekcí
Vyjádřete se, zda má tato sekce smysl, či zachováme současný stav, kdy jsou důležité návody rozesety po fóru, FAQ u každého projektu, atd. Zda sem dát FAQ i pro ostatní projekty - kde se otázky víceméně opakují. Seti a CPDN jsou dost specifické projekty (možnosti optimalizace, náročnost výpočtů, možnost počítat bez netu, zobrazení výsledků, počet lidí v projektu, atd.).
Nechci aby se to změnilo v hlasování, spíš prostě názory jak by to bylo lepší, proč ano, proč ne, proč třeba úplně jinak, atd.
dejv
Nechci aby se to změnilo v hlasování, spíš prostě názory jak by to bylo lepší, proč ano, proč ne, proč třeba úplně jinak, atd.
dejv
Pro novacky je umisteni FAQ & navody dobra volba, zvlaste kdyz to bude jako prvni polozka. Nejspise se tim usetri dost dotazu, ktere se stejne objevuji stale dokola atp. Proste novackove by meli zacit tam.
Zaroven bych vsude dal odkaz na aktualni stav daneho projektu.
Chapu, ze je pro novacka tezke rozlisit, zda-li se jedna o problem na jeho strane nebo o obecny problem (aktualni vypadek atp.). Ale tohle by mohlo pomoci.
Kdyz uz delame takoveto zastreseni, stale nejsem spokojen s propojenim webu a fora. Na to neni jednoducha odpoved a ani o tom ted nechci rozpoutavat diskusi...jen nabadam ostatni, aby o tom premysleli.
Idea spolecneho menu (hlavicky) na homepage, foru a pripadne statistikach je minimalne zajimava, ale chce to promyslet.
Osobe bych mel pozadavek jednotne graficke upravy - znak | jako oddelovnik polozek se myslim osvedcil.
Abych to vratil na zacatek a nebyl OT - FAQ by mohly byt take nejak podobne: graficky, strukturou.
Zatim je ale dulezitejsi ukol dat informace dohromady a jsem rad, ze se toho dejv ujal.
[estli me neco vecer u piva v hospode napadne a do rana to nezapomenu, tak pridam...uz jsem rad, ze budu moci trochu vypnout].
Zaroven bych vsude dal odkaz na aktualni stav daneho projektu.
Chapu, ze je pro novacka tezke rozlisit, zda-li se jedna o problem na jeho strane nebo o obecny problem (aktualni vypadek atp.). Ale tohle by mohlo pomoci.
Kdyz uz delame takoveto zastreseni, stale nejsem spokojen s propojenim webu a fora. Na to neni jednoducha odpoved a ani o tom ted nechci rozpoutavat diskusi...jen nabadam ostatni, aby o tom premysleli.
Idea spolecneho menu (hlavicky) na homepage, foru a pripadne statistikach je minimalne zajimava, ale chce to promyslet.
Osobe bych mel pozadavek jednotne graficke upravy - znak | jako oddelovnik polozek se myslim osvedcil.
Abych to vratil na zacatek a nebyl OT - FAQ by mohly byt take nejak podobne: graficky, strukturou.
Zatim je ale dulezitejsi ukol dat informace dohromady a jsem rad, ze se toho dejv ujal.
[estli me neco vecer u piva v hospode napadne a do rana to nezapomenu, tak pridam...uz jsem rad, ze budu moci trochu vypnout].
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že to není špatný nápad, ale až praxe ukáže zda se nováčci nebudou zase ptát na základní věci u každého z projektů, proto že nenajdou v konkrétní sekci s projektem jeho FAQ.
Nechal bych tomu chvilku času, aby se ukázalo, zda to takhle bude fungovat.
Nechal bych tomu chvilku času, aby se ukázalo, zda to takhle bude fungovat.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Také si myslím že je lepší když bude všechno pěkně pohromadě.....ten kdo je tu nový, to bude mít určitě jednodušší, když bude mít hned na očích velké FAQ a v něm jednotlivé kategorie.
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Sekce...
Opravdu skvělý nápad! Spousta lidí, co znám, se v phpBB fórech moc neorientuje a pokud sem někdo takový přijde a uvidí tohle, tak ho to určitě potěší!
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji, vypda to vyborne, jen by to chtelo trochu sjednotit, treba projekty dat na prvni misto, seradit podle abecedy, jinak se mi zda za projektem asi trochu zbytecne FAQ, kdyz uz je to v teto sekci, kdyz uz, tak bych dal FAQ na zacatek aby to bylo sjednocenne, ja vim ze si toho navymyslim
Ale jinak perfektni prace

...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...