[Jilem]Karell a jeho Jilemnickej tým :)

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

[Jilem]Karell a jeho Jilemnickej tým :)

Příspěvek od Blackkarel »

Odstřiženo od SETI optimalizovany klient - desitky procent narustu vykonu

2 [Jilem]Karell

Nechci na tebe tlačit ale proč zakládáš tým Jilemnice a nepřidáš se radši pod CNT, kde si můžeš vytvořit minitým vrámci CNT? Nechtěl bys ná také podpořit?
[Jilem]Karell
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od [Jilem]Karell »

Blackkarel píše:2 [Jilem]Karell

Nechci na tebe tlačit ale proč zakládáš tým Jilemnice a nepřidáš se radši pod CNT, kde si můžeš vytvořit minitým vrámci CNT? Nechtěl bys ná také podpořit?
Přemýšlel jsem o tom, věř mi, že opravdu důkladně, ale nakonec jsem se rozhodl tak, jak jsem se rozhodl. Jsem samotář, manželka někdy říká autista, a vás je v týmu opravdu hodně. A protože jsem z Jilemnice, jen tak mimochodem jsem založil tým Jilemnice, jejímž jsem jediným členem, a asi to tak i zůstane. Ale kdybyste chtěli podpořit vy mně... :D
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

A co takhle se nad tím zamyslet ještě jednou?
Pokud k nám chceš choodit na fórum, číst naše články na webu, s pár lidma si občas pokecat o stejném zájmu třeba na ICQ, není lepší se k nám připojit, zřídit svůj samotářský minitým v rámco CNT a tím nás a naši práci pro osvětu BOINC v ČR podpořit?
Naposledy upravil(a) forest dne pát pro 30, 2005 9:50 pm, celkem upraveno 1 x.
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Ale vždyť to je jedno, každý se sám rozhodne co chce a tak se stane. Nemusí být celá ČR v jednom týmu :D
[Jilem]Karell
Začatečník
Začatečník

forest píše:A co takhle se nad tím zamyslet ještě jednou?
Pokud k nám chceš choodit na fórum, číst naše články na webu, s pár lidma si občas pokecat o stejném zájmu třeba na ICQ, není lepší se k nám připojit, zřídit svůj samotářský minitým v rámco CNT a tím nás a naši práci pro osvětu BOINC v ČR podpořit?
Foreste, vrátil jsem se z lyží, krásné lyžování v Jablonečku. Pokud tady jako nečlen CNT obtěžuju, udělejte autorizovaný přístup, já se zlobit nebudu. Naopak, nezlob se ani ty, ale z tvého příspěvku až moc cítím snahu ty kredity mít. A foreste, není mi ani 20 roků, ani 30, a už i 40 mám za sebou a tak snad uznáš moje právo se svobodně rozhodnout.
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Karelle neber to tak vážně, forest je hodně soutěživý :D
[Jilem]Karell
Začatečník
Začatečník

Opravdový Tomáši, jsem taky soutěživý, ale především mi jde o projekt. A forest se podle mě vyjádřil dost nešťastně. Ještě jednou něco takového udělá, naštvu se, zapojím další comp a začnu mu pořádně šlapat na paty... :D Všimni si v banneru, přibyl mi další projekt, prime gride jsem nakonec rozjel na P175 64 MB RAM !

Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

forest píše:A co takhle se nad tím zamyslet ještě jednou?
Pokud k nám chceš choodit na fórum, číst naše články na webu.....
Foreste spíš by se měl nad sebou zamyslet ty, dělat tu jakési podmínky být členem CNT aby mohl chodit na fórum či číst články - mno to mi přijde jako slušná kravina.
V mém případě jde o to pomoci vědě a kredit je někde v dáli na konci. Pokud je někdo členem, je to pro mne radostná zpráva, pokud členem není a aktivně se zapojuje do dění okolo projektů - tím lépe a já se nezblázním, respektuji jeho právo založit si jiný tým s názvem XY.
dejv
Blackkarel
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blackkarel »

Opravdu jsem tě nechtěl lamařit i mě je přes 40 a nevidím v tom problém. Pouze po přečtení tvého příspěvku mi to nedalo a hledal jsem projev tvé aktivity v CNT a pak i jinde a tak jsem našel tým (oprav mě teď to hledat nebudu) Jilemnice CNT něco v tom smyslu a napadlo mě, že jsi se možná spletl protože například Frantíci podobným způsobem vytvářejí podtýmy. Navíc z tvého přizpěvku jsem měl pocit že jseš soutěživej typ a není nad to sledovat jak se posouváš v týmových statistikách. Nikdo ti doufám ale nebude vyčítat tvé rozhodnutí a samozřejmě můžeš být členem tohoto fóra a brát z něj moudra.

ps. Jo a pardon jelikož jsem tento příspěvek psal ne z uplně čistou hlavou, takže až dodatečně musím podotknout, že ty moudra velice rádi budeme brát i od tebe
Naposledy upravil(a) Blackkarel dne pát pro 30, 2005 11:03 pm, celkem upraveno 1 x.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Nemyslel jsem to nijak ve zlém, jen jsem chtěl naznačit to, že čím více budeme mít v týmu lidí, tím více lidí se bude zapojovat i do práce kolem týmu, tím více informací bude na webu, tím více lidí bude BOINC propagovat a tím více PC bude na projektech pracovat.

Pokud si založíš tým sám pro sebe, je to hezké, ale nepomůžeš tím o nic více, jako kdyby jsi nebyl v týmu žádném.
Je to tvoje svobodná volba, nikdy jsem nikoho do ničeho nenutil a nemám důvod to dělat ani nadále, jen jsem chtěl aby jsi to ještě jednou promyslel.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
[Jilem]Karell
Začatečník
Začatečník

Tak kluci, pánové, chlapi, malinko to shrnu, ale už to téma opusťme, ať nenudíme. Především vám poděkuju za to, co pro projekty děláte, jednomu vedle druhého. Stránky jsou super a odpovídají vážnosti všech projektů. Nikdy bych si nedovolil dát do jména týmu CNT, Blackkarle, neboť dokážu uznat, když je někdo v něčem lepší. A vy jste přece nejlepší (bez ironie)! Tato část diskuse vznikla jako moje snaha podělit se o zkušenosti s optimalizací, navazoval jsem především na příspěvek někoho, kdo psal, že velká část výkonu přijde zbytečně vniveč. A v tomto bych si asi nejvíc rozuměl s dejvidkem, protože do SETI Classic a teď i do projektů pod systémem BOINC věnuju dost a budu doufat, že to malinkým dílem někde přispěje k nějakým výsledkům. A za ten kredit si nic nekoupíme, že ? Tak, teď ještě dík truxovi a crunchovi za optimalizace a všem vám přeju jen to nej v příštím roce a i těch dalších.
Zamčeno