[Jilem]Karell a jeho Jilemnickej tým :)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
[Jilem]Karell a jeho Jilemnickej tým :)
Odstřiženo od SETI optimalizovany klient - desitky procent narustu vykonu
2 [Jilem]Karell
Nechci na tebe tlačit ale proč zakládáš tým Jilemnice a nepřidáš se radši pod CNT, kde si můžeš vytvořit minitým vrámci CNT? Nechtěl bys ná také podpořit?
2 [Jilem]Karell
Nechci na tebe tlačit ale proč zakládáš tým Jilemnice a nepřidáš se radši pod CNT, kde si můžeš vytvořit minitým vrámci CNT? Nechtěl bys ná také podpořit?
-
[Jilem]Karell
- Začatečník

Přemýšlel jsem o tom, věř mi, že opravdu důkladně, ale nakonec jsem se rozhodl tak, jak jsem se rozhodl. Jsem samotář, manželka někdy říká autista, a vás je v týmu opravdu hodně. A protože jsem z Jilemnice, jen tak mimochodem jsem založil tým Jilemnice, jejímž jsem jediným členem, a asi to tak i zůstane. Ale kdybyste chtěli podpořit vy mně...Blackkarel píše:2 [Jilem]Karell
- forest
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle se nad tím zamyslet ještě jednou?
Pokud k nám chceš choodit na fórum, číst naše články na webu, s pár lidma si občas pokecat o stejném zájmu třeba na ICQ, není lepší se k nám připojit, zřídit svůj samotářský minitým v rámco CNT a tím nás a naši práci pro osvětu BOINC v ČR podpořit?
Pokud k nám chceš choodit na fórum, číst naše články na webu, s pár lidma si občas pokecat o stejném zájmu třeba na ICQ, není lepší se k nám připojit, zřídit svůj samotářský minitým v rámco CNT a tím nás a naši práci pro osvětu BOINC v ČR podpořit?
Naposledy upravil(a) forest dne pát pro 30, 2005 9:50 pm, celkem upraveno 1 x.
-
[Jilem]Karell
- Začatečník

Foreste, vrátil jsem se z lyží, krásné lyžování v Jablonečku. Pokud tady jako nečlen CNT obtěžuju, udělejte autorizovaný přístup, já se zlobit nebudu. Naopak, nezlob se ani ty, ale z tvého příspěvku až moc cítím snahu ty kredity mít. A foreste, není mi ani 20 roků, ani 30, a už i 40 mám za sebou a tak snad uznáš moje právo se svobodně rozhodnout.forest píše:A co takhle se nad tím zamyslet ještě jednou?
-
[Jilem]Karell
- Začatečník

Opravdový Tomáši, jsem taky soutěživý, ale především mi jde o projekt. A forest se podle mě vyjádřil dost nešťastně. Ještě jednou něco takového udělá, naštvu se, zapojím další comp a začnu mu pořádně šlapat na paty...
Všimni si v banneru, přibyl mi další projekt, prime gride jsem nakonec rozjel na P175 64 MB RAM !

- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Foreste spíš by se měl nad sebou zamyslet ty, dělat tu jakési podmínky být členem CNT aby mohl chodit na fórum či číst články - mno to mi přijde jako slušná kravina.forest píše:A co takhle se nad tím zamyslet ještě jednou?
Pokud k nám chceš choodit na fórum, číst naše články na webu.....
V mém případě jde o to pomoci vědě a kredit je někde v dáli na konci. Pokud je někdo členem, je to pro mne radostná zpráva, pokud členem není a aktivně se zapojuje do dění okolo projektů - tím lépe a já se nezblázním, respektuji jeho právo založit si jiný tým s názvem XY.
dejv
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Opravdu jsem tě nechtěl lamařit i mě je přes 40 a nevidím v tom problém. Pouze po přečtení tvého příspěvku mi to nedalo a hledal jsem projev tvé aktivity v CNT a pak i jinde a tak jsem našel tým (oprav mě teď to hledat nebudu) Jilemnice CNT něco v tom smyslu a napadlo mě, že jsi se možná spletl protože například Frantíci podobným způsobem vytvářejí podtýmy. Navíc z tvého přizpěvku jsem měl pocit že jseš soutěživej typ a není nad to sledovat jak se posouváš v týmových statistikách. Nikdo ti doufám ale nebude vyčítat tvé rozhodnutí a samozřejmě můžeš být členem tohoto fóra a brát z něj moudra.
ps. Jo a pardon jelikož jsem tento příspěvek psal ne z uplně čistou hlavou, takže až dodatečně musím podotknout, že ty moudra velice rádi budeme brát i od tebe
ps. Jo a pardon jelikož jsem tento příspěvek psal ne z uplně čistou hlavou, takže až dodatečně musím podotknout, že ty moudra velice rádi budeme brát i od tebe
Naposledy upravil(a) Blackkarel dne pát pro 30, 2005 11:03 pm, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslel jsem to nijak ve zlém, jen jsem chtěl naznačit to, že čím více budeme mít v týmu lidí, tím více lidí se bude zapojovat i do práce kolem týmu, tím více informací bude na webu, tím více lidí bude BOINC propagovat a tím více PC bude na projektech pracovat.
Pokud si založíš tým sám pro sebe, je to hezké, ale nepomůžeš tím o nic více, jako kdyby jsi nebyl v týmu žádném.
Je to tvoje svobodná volba, nikdy jsem nikoho do ničeho nenutil a nemám důvod to dělat ani nadále, jen jsem chtěl aby jsi to ještě jednou promyslel.
Pokud si založíš tým sám pro sebe, je to hezké, ale nepomůžeš tím o nic více, jako kdyby jsi nebyl v týmu žádném.
Je to tvoje svobodná volba, nikdy jsem nikoho do ničeho nenutil a nemám důvod to dělat ani nadále, jen jsem chtěl aby jsi to ještě jednou promyslel.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
[Jilem]Karell
- Začatečník

Tak kluci, pánové, chlapi, malinko to shrnu, ale už to téma opusťme, ať nenudíme. Především vám poděkuju za to, co pro projekty děláte, jednomu vedle druhého. Stránky jsou super a odpovídají vážnosti všech projektů. Nikdy bych si nedovolil dát do jména týmu CNT, Blackkarle, neboť dokážu uznat, když je někdo v něčem lepší. A vy jste přece nejlepší (bez ironie)! Tato část diskuse vznikla jako moje snaha podělit se o zkušenosti s optimalizací, navazoval jsem především na příspěvek někoho, kdo psal, že velká část výkonu přijde zbytečně vniveč. A v tomto bych si asi nejvíc rozuměl s dejvidkem, protože do SETI Classic a teď i do projektů pod systémem BOINC věnuju dost a budu doufat, že to malinkým dílem někde přispěje k nějakým výsledkům. A za ten kredit si nic nekoupíme, že ? Tak, teď ještě dík truxovi a crunchovi za optimalizace a všem vám přeju jen to nej v příštím roce a i těch dalších.