Jak změnit CPID?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Jak změnit CPID?
Mám opačný problém s CPID než ostatní. U všech mých účtů mám stejné CPID, a to i u 2 účtů v Predictoru a právě u jednoho z nich bych potřeboval změnit CPID. (BOICstats mi počítají právě ten účet, kde nepočítám)
Moje statistiky v BOINCstats, pokud to někomu pomůže
Moje statistiky v BOINCstats, pokud to někomu pomůže
Nejak z niceho nic se me u nekolika projektu zmenil host id pocitace. Tim padem se me v BM kredit pocitace pocita znovu od nuly. Je nejaka moznost je sloucit tak, aby bylo zachovano to starsi/nizsi cislo pocitace (nejak sem si na ne jiz zvykl)
Pouhe prepsani cisla v client_state.xml nikam nevede.
Pouhe prepsani cisla v client_state.xml nikam nevede.
Naposledy upravil(a) JVc dne pát pro 30, 2005 8:50 pm, celkem upraveno 1 x.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pokud mas nejakou starsi zalohu, tak zkus zazalohovat stavajici stav, rozbalit zalohu, smazat stazene jednotky, protoze uz je mas urcite davno dopocitane.
Mozna by neskodilo promazat jednotky z client_state.xml, ale to bude narocnejsi operace.
Pokud se po spusteni projekt nerestartuje, tak by to melo bezet dal s puvodnim host id.
To je aspon muj odhad. Nevyzkouseno.
Me by se zas libilo, kdyby se pri slucovani pocitacu zachovavalo starsi datum. Prijde mi to logicke. Pocitac je do projektu zarazen delsi dobu bez ohledu na to kolikrat se mu zmenilo host id.
Libor
Mozna by neskodilo promazat jednotky z client_state.xml, ale to bude narocnejsi operace.
Pokud se po spusteni projekt nerestartuje, tak by to melo bezet dal s puvodnim host id.
To je aspon muj odhad. Nevyzkouseno.
Me by se zas libilo, kdyby se pri slucovani pocitacu zachovavalo starsi datum. Prijde mi to logicke. Pocitac je do projektu zarazen delsi dobu bez ohledu na to kolikrat se mu zmenilo host id.
Libor
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Host ID by mělo myslím zůstat to, z kterého ID slučuješ.
Takže pokud vlezeš do staršího PC a dáš sloučit s tím novějším, mělo by ti ID zůstat to starší a i ten datum zřízení by měl zůstat zachovaný, ale neověřoval jsem to.
Takže pokud vlezeš do staršího PC a dáš sloučit s tím novějším, mělo by ti ID zůstat to starší a i ten datum zřízení by měl zůstat zachovaný, ale neověřoval jsem to.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
@forest: jj, myslim, ze to takhle funguje, uz jsem to teda dlouho nedelal, ale vzdycky jsem slucoval ze staryho, prave aby to zustalo zachovany.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Viz viewtopic.php?t=2034
Smetiště
Smetiště
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.