Nejede vypocet

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
mosqicz
Nováček

Příspěvek od mosqicz »

koukam ze jim to porad nejak skace

navic pořeboval bych poradit u SETi to píše počítám a zbývající čas asi 6hodin ale nechal jsem to běžet hodinu a nepohnulo se to ani o setinu procenta čimpak to je?
Honza

Příspěvek od Honza »

mosqicz píše:navic poøeboval bych poradit u SETi to píše poèítám a zbývající èas asi 6hodin ale nechal jsem to bìžet hodinu a nepohnulo se to ani o setinu procenta èimpak to je?
Jaky status je te jednotky? Je SETI aplikace v pameti? Zere nejaky vykon? Zkousel jsi restartovat BOINC? Co nejaky antivir, ktery napriklad zamknul nejaky soubor, nehce pustit nebo se s BOINCem pretahuje?
Naposledy upravil(a) Honza dne úte pro 13, 2005 9:21 pm, celkem upraveno 1 x.
mosqicz
Nováček

Příspěvek od mosqicz »

proces je v paměti, status: počítám, antivir nemám... :oI nevim čim to může být např. CPDN mi počítá normálně :(
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Panove, nechcete si zalozit jiny thread ? Tohle by se melo tykat jen aktualniho stavu :!: My, co jsme obcas nuceni pouzivat GPRS si pak rveme vlasy, kdyz po minutovem nacitani stranky se na tema aktulniho stavu projektu dozvime h***o :)
Honza

Příspěvek od Honza »

mosqicz píše:proces je v pamìti, status: poèítám, antivir nemám... :oI nevim èim to mùže být napø. CPDN mi poèítá normálnì :(
A co ten jiz zminovany restart BOINCu? Restart OS?
Jaka verze BOINC, nejake optimalizace?
DOpocital jiz nekdo danou jednotku - jukni na vysledky dane jednotky na serveru.

Jestli nic z toho nepomohlo, tak bych asi dal te jednotce abort.
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

RE:

Příspěvek od Necroman »

Tak jsem dneska udelal jednu peknou blbost. Vyzkousel jsem, jestli kdyz nastavim prioritu boinc.exe na realtime, tak jestli to hodi vyssi benchmark... rada NEDELEJTE TO. Benchmark sice dostal 100% procesoroveho casu, ale vtip je v to, ze on se ridi podle systemoveho casu. Ten se ale nemohl aktualizovat, protoze veskery vyp. cas mel boinc. Tak jsem ho po 15ti minutach vypnul natvrdo - komp nereagoval... Po restartu jsem se nestacil divit. Zmizelo mi v BOINCu vsech cca 40 stazenych WU pro SETI s tim, ze "Can't parse file info in state file"... :cry: A zalohu jsem hadejte co... nemel :-).
Jsem zvedav, jak to dopadne, mel jsem tam take asi 15 odeslanych jednotek, ktere jeste nebyly nahlaseny aktualizaci. Pokud bych prisel o pul dne pocitani, to by me dost nastvalo...
Rada teda pro vsechny - zalohujte a nehrajte si s benchmarky :!:
Btw. jak jsme resili na IRC, proc se mi pocita jen SETI a ne Einstein... toto to bohuzel vyresilo :?.
Nu coz, dobrou noc.
Obrázek
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

To je znama chyba windows, ktera spoustu lidi dohani k silenstvi. Ja kdysi jednoho dne malem rozmlatil pocitac. Mel jsem otevrenych nekolik souboru jen pro cteni a widleXP vytuhly. Po resetu ty soubory zmizely zcela. Nezbyva ti, nez dat reset projektu. 8)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Stejný problém je i při ladění přetaktovávání, pokud PC zamrzne, či se restartuje, v jednom ze čtyř případů jsou všechna data v BOINC nenávratně pryč. Takže jediné co pomůže při dlouhodobém takovémto testování, je nastavení minimální zásoby, aby se všechny WU hned po zpracování odeslaly a stáhla se nová práce. Přeci nebudete furt sedět u PC a zálohovat, za další to by nebyl soustavný test, proto že před zálohováním musíte BOINC vypnout.
Naposledy upravil(a) forest dne úte pro 27, 2005 7:24 pm, celkem upraveno 2 x.
Honza

Příspěvek od Honza »

forest píše:Takže jediné co pomùže pøi dlouhodobém takovémto testování, je nastavení minimální zálohy, aby se všechny WU hned po zpracování odeslaly a stáhla se nová práce.
Asi bylo mysleno minimalni zasoby, ne? Minimalni zalohovani nedoporucuji...naopak pravidelne zalohovani :wink:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Aha, no jo už blbnu, samosebou zásoby :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Re: RE:

Příspěvek od dejvidek »

Necroman píše:Vyzkousel jsem, jestli kdyz nastavim prioritu boinc.exe na realtime
No tohle napadne fakt jen někoho kdo se hoooodně nudí :lol:
dejv
Zamčeno