RAH - Aktuální stav projektu

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od JVc »

Ja si nastavim u stazenych jednotek atributy na read only. ma to tu vyhodu, ze pokud se bude generovat nova jednotka, tak se nebude stahovat ale vytvori se z nesmazanych souboru. Driv se me ze trech stazenych baliku generovaly nove jednotky tri tydny, nez si to stahlo novej balik. Ted ty default 218 si stahly tri soubory o celkove velikosti 3.7 MB. Driv to bylo 5 - 6 souboru o celkove velikosti 1.8 - 2.2 MB. Doufam jen ze pujdou jednotky nadale generovat
Naposledy upravil(a) JVc dne pát pro 23, 2005 5:32 pm, celkem upraveno 1 x.
Darkmoor
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkmoor »

JVc píše:Ja si nastavim u stazenych jednotek atributy na read only. ma to tu vyhodu, ze pokud se bude generovat nova jednotka, tak se nebude stahovat ale vytvori se z nesmazanych souboru. Driv se me ze trech stazenych baliku generovaly nove jednotky tri tydny, nez si to stahlo novej balik. Ted ty default 218 si stahly tri soubory o celkove velikosti 3.7 MB. Driv to bylo 5 - 6 souboru o celkove velikosti 1.8 - 2.2 MB. Doufam jen ze pujdou jednotky nadale generovat
Byl bych Ti vděčný kdyby jsi pak napsal jestli to funguje a případně nějaký typ jak a kde si to nastavit :wink:
Per aspera ad astra!

Obrázek
JVc
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od JVc »

Jedna se jen o zmenu atributu ve slozce boinc\projects\boinc.bakerlab.org_rosetta\
pokud si das seradit soubory podle datumu (treba v total commanderu) tak jde jednoduse videt posledni stazeny soubory, ty se atributem nastavi na "read only" (pouze pro cteni) to ma za nasledek ze je projekt po sobe nesmaze, jakmile je dopocita.
Zrovna dnes se me vygenerovaly dve jednotky 1n0u ktere se stahly 17.12 a jiz by byly smazany a musely by se tahat znova.
Ty default 218 mam zatim tri a stahovali se pokazde znovu, ale to se ukaze casem jak to tam bude fungovat.
Naposledy upravil(a) JVc dne úte pro 27, 2005 3:43 pm, celkem upraveno 1 x.
Darkmoor
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkmoor »

Díky za tip, určitě ho vyzkouším.
Já to zatím řešíval tak, že sem si stáhl větší dávku souborů, ale to funguje jak kdy, někdy stáhne jen jednu sadu velkých pro všechny WU a jindy tahá ke každé WU. Je to pěkný zmatek.
Per aspera ad astra!

Obrázek
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

Pokud nekdo zjistite, ze je vypocet mozno prerusit a mezistav se uklada casteji nez po 10%, tak mi prosim dejte vedet. Zatim jsem tento projekt zmrazil, protoze me nastval. Hodil by se jedine na pocitac, ktery bezi stale a tim porusuje zakladni principy BOINC.
Pokud se zacne chovat mravne, tak ho mozna vezmu na milost. Zatim mame nastesti jinych projektu dost.
Libor
mag
Nováček

Příspěvek od mag »

Safra co je tohleto za prijemne prekvapeni?

24/12/2005 21:13:23||request_reschedule_cpus: project op
24/12/2005 21:13:27|rosetta@home|Sending scheduler request to http://boinc.bakerlab.org/rosetta_cgi/cgi
24/12/2005 21:13:27|rosetta@home|Reason: Requested by user
24/12/2005 21:13:27|rosetta@home|Requesting 259200 seconds of new work
24/12/2005 21:13:32|rosetta@home|Scheduler request to http://boinc.bakerlab.org/rosetta_cgi/cgi succeeded
24/12/2005 21:13:32|rosetta@home|Message from server: No work sent
24/12/2005 21:13:32|rosetta@home|Message from server: (there was work but you don't have enough disk space allocated)
24/12/2005 21:13:32|rosetta@home|Message from server: Not enough disk space (only 150.0 MB free for BOINC). Review preferences for minimum disk free space allowed.

tohle jsem tady jeste nemel. Co zase provedli za zmeny, ze najednou nestaci 150MB?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Překontroluj si prosím globální nastavení svého profilu na webu projektu, a hlavně údaje o místu na HDD.
Osobně bych doporučoval, mít nastavený pro BOINC prostor minimálně 1GB. Pokud počítáš více projektů, tak několik MB zabere BOINC, každá aplikace má taky pár MB a WU taky něco zaberou. Zrovna u Rosetty kde se s každou novou várkou stáhne nějakých 15MB, bych se moc nedivil, kdyby ti po čase 150MB nestačilo :wink:
Naposledy upravil(a) forest dne ned pro 25, 2005 8:11 pm, celkem upraveno 1 x.
mag
Nováček

Příspěvek od mag »

Ja se to snazil udrzet trochu na uzde. Na tom PC existuji i dalsi uzivatele a ti tak nejak zapraskali disk vsim moznym. Sice se mi poradilo jim to alespon trochu "uklidit" aby bylo vice volneho mista, ale stale to neni zadna slava . Az doted se mi to darilo provozovat na 150MB omezeni, ale zda se ze s verzi 4.81 se ten nerad zacal bohuzel roztahovat ponekud vice... (Rosettu jsem tady zacal pocitat prave proto, ze z projektu ktere pripadaly v uvahu, se nechala provozovat prave i za skromnejsich podminek.)

Pridal jsem 100MB a uz se to chytlo, tak snad to nejakou chvili vydrzi. Mezitim zkusim udelat neco s tim volnym mistem.

A koukam, prichazi mi sama pekna jednotka :-)
MORE_FRAGS_1ogw_222_246_0
NO_SIM_ANNEAL_1ogw_228_230_0
DEFAULT_1dtj_219_7028_0
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

Finally someone more creative then... :)

http://boinc.bakerlab.org/rosetta/show_ ... tid=105526

P.S. Forest you have been outgunned... :)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Co to je za čachry?
A pak že to mají na Rosettě ošetřené s tou validací pouze jedné WU :shock:
Tohle může tenhle projekt hezky podrazit :?
Proč aspoň nemají nějaké maximum za jednu WU?
Naposledy upravil(a) forest dne pon pro 26, 2005 7:57 pm, celkem upraveno 1 x.
Potoo
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Potoo »

Co to sakra je ?
Obrázek
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Jednoduché, PODVOD. Doufám že tento uživatel dostane ban. A nebo je možnost že chce ukázat na to, jak lehce se nechá Rosetta zneužít.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Ja osobne bych nedelal predcasne zavery. Je fakt ze tam ma vypoctenou jenom jednu jednotku. http://boinc.bakerlab.org/rosetta/resul ... id=4154877 z 203. U ostatnych mu to nahlasilo chybu. Nechme se prekvapit, cim to vzniklo. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
Potoo
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Potoo »

No Rosetta by hlavně mohla trochu víc máknout na nových jednotkách co vypouští. V poslední době se vyrojila halda nových jednotek, který buď hromadně končí chybou nebo po x hodinách počítání jsou stále na 1%. Teď práě koukam, že mi komp v noci 6 hodin makal na jednotce DEFAULT_2reb_220_123_1 a stav je stále na 1%. Pomalu se mi tenhle projekt přestává líbit. Začíná mi to připadat, jako by ho dělala nezodpovědná banda středoškoláků...
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Hned má Rosetta víc kreditu než SETI :D A danej borec poskočil za den o 26 077 míst nahoru :D
2Potoo: Proboha od čeho tu je přes 10 projektů? Pokud se mi něco nelíbí, nevyhovuje mi to, nevěřim tomu, tak si vyberu jinej projekt, od toho to běží vše pod jednou střechou.
dejv
Zamčeno