SIMAP je zacina hybat a tento mesic by mel jit do provozu...
stare ucty pri prechodu na 5.2.6 zahodili, takze bude nutne vytvorit novy ucet - az bude vytvareni uctu povoleno.
Tak stihli vydat novou aplikaci jeste dnes, resp. do 24 hodin (vcera - kus - vlastne dneska - jsem psal v 1/2 druha rano).
Navic uz take generuji statistiky do .xml souboru, takze je boincstats take cuca.
@ M1.LaN - verim, ze jedes pod Linuxem, protoze jinak tak neni co zjistovat - 'cause it is IDENTICAL.
Jedine, ze by posilali jine WUs, ale to pak zase nema nic spolecneho s verzi aplikace.
Predpokladam, ze jeji velikost je tak nejak stale stejna...
New client release: A new SIMAP client v5.7 has been released. The windows client is identical to the 5.6 version. The Linux client has been compiled with gcc 3.3 and was completely staticly linked. This will hopefully solve several compatibility issues under Linux.
@Honza - pod linuxem nejedu nepsal jem ze neco budu zjistovat Ale mam aplikaci 5.07 a jedna wu je velika 1,26MB alespon podle toho co se stahuje, a vypocet 1WU je neco kolem hodiny, oproti 5.06 kde to bylo skoro hodinu a pul ...
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
projekt simap (Similarity Matrix of Proteins) se zařadit k oficiálním projektům a je na maim page boincu. je to první německý projekt na boinc a provozuje ho technická univerzita v mnichově. Počítá jakési similarity mezi proteiny (bohužel nejsem dobrý angličtinář ani nemám moc tušení o protejnech tak mě prosím opravte). výsledky budou ce veřejné databázi pro další výzkum.
jinak trafic je u tohoto projektu stále celkem velký download 1,26MB upload cca 260 - 330 Kb
mě to počítá 1 WU cca 35min na athlon 2500+