Přihlášení stejného projektu a uživatele
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Přihlášení stejného projektu a uživatele
Přihlášení jednoho uživatele na dvou či více počítačích. Co se stane? Nevíte někdo? Díky za odpovědi.
[eT]
Hm, ale problém nastal :(
Na tom prvním kompu mi to nyní píše "činnost pozastavena" u všech projektů. Nějaký nápad? Díky za odpověď.
[eT]
Re: Hm, ale problém nastal :(
Pokud to neni pouze chvilkove pri spusteni benchmarku (dela se automaticky 1x za 7 dni? nebo pri zmene/upgradu BOINC), tak bych zkontroloval nastaveni BOINC v Command/Run Alway a pak v profilu sveho uctu na webu projektu v General - jestli je tam ze ma pocitat stale atp.[eT] píše:Na tom prvním kompu mi to nyní píše "èinnost pozastavena" u všech projektù. Nìjaký nápad? Díky za odpovìï.
Jen me mrzi,
ze jsem prisel o cca 8000 hodin pocitani na SETI
Kdysi jsem to mel na kompu cca nekdy v roce 1999 az do 2002 a potom jsme se stehovali a nejak nebyl cas a kdyz jsem se ted nedavno chtel prihlasit, tak mi to tvrdi, ze zadny takovy uzivatel nexistuje
Resp. svuj ucet najdu, ale nejde se do nej prihlasit 
[eT]
Re: Jen me mrzi,
Wow - ono se jedna o problem z minuleho stoleti a projekt SETI classic?[eT] píše:ze jsem prisel o cca 8000 hodin pocitani na SETIKdysi jsem to mel na kompu cca nekdy v roce 1999 az do 2002 a potom jsme se stehovali a nejak nebyl cas a kdyz jsem se ted nedavno chtel prihlasit, tak mi to tvrdi, ze zadny takovy uzivatel nexistuje
Resp. svuj ucet najdu, ale nejde se do nej prihlasit
Mno, ten puvodni dotaz patril k BOINCu.
Mno, ten puvodni dotaz patril k BOINCu, ale ten cas je ztracen v hlubinach SETI classic :-/ (http://setiathome.berkeley.edu/show_use ... rid=711261)
[eT]
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Však svůj účet z Clasika máš u svého profilu uvedený, tak kde je problém?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Tady je problém.
Mám jen staronové jméno, jedu http://setiathome.berkeley.edu/show_use ... id=8250797 také jako [eT]. Jen jsem myslel, že prostě budu pokračovat pod 'starým'. Nebo to nelze? Protože k tomu původnímu se prostě nemohu přilogovat...
[eT]
Jeste:
Predevsim - jak se dostanu k te pekne statistice, resp. kde (co mas v podpisu)? A jeste k seti classic - cetl jsem neco na webu seti, a vubec se mi to nelibilo
Ne-emailova jsou nedostupna jmena, ze?
[eT]
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2[eT]:
1. Staré SETI dnešním dnem skončilo. Viz. například tento článek.
2. Jak si vytvořit statistiku ve formě podpisu popisuje tento návod.
dejv
1. Staré SETI dnešním dnem skončilo. Viz. například tento článek.
2. Jak si vytvořit statistiku ve formě podpisu popisuje tento návod.
dejv