Prohlížeč Opera
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Vim že to na tohle forum zrovna moc nepatři, ale myslim že se tady někdo kdo mě poradí najde a bude to hned vyřešený a pak se to může smáznout.
Chtěl bych se zeptat jak v Opeře zapnout Javu, myslel sem že stačí když v záložce Nástroje=>Rychlé nastavení budu mít zatrhlí Povolit Javu, ale asi to nestačí protože mě Java nikdy nejela a když sem to zkoušel odškrtnout tak to taky nešlo.
Díky za vaše rady.
Chtěl bych se zeptat jak v Opeře zapnout Javu, myslel sem že stačí když v záložce Nástroje=>Rychlé nastavení budu mít zatrhlí Povolit Javu, ale asi to nestačí protože mě Java nikdy nejela a když sem to zkoušel odškrtnout tak to taky nešlo.
Díky za vaše rady.
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsi si nestahnul Operau s Javou (nevím jestli to ještě jde,dřv taková verze byla) tak si musíš stahnout Javu zvlášt a doinstalovat. Tady to je http://java.sun.com
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Našel sem Java(TM) 2 Runtime Environment, Standard Edition 1.3.1_16 FCS. Až to stáhneš, hoď mi info přes ICQ ať to smáznu.
dejv
dejv
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
tady si stahni javu
http://java.sun.com/j2se/1.5.0/download.jsp
treba tu JRE, to je pouze runtime environment (spousteci prostredi)
http://java.sun.com/j2se/1.5.0/download.jsp
treba tu JRE, to je pouze runtime environment (spousteci prostredi)
Have you tried to turn it off and on again?
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Pro zajemce o neco vic: v rijnu 05 vysel technical Preview Opera 9
prave z ni pisi a vypada to, ze je dobre stabilni, o dost rychlejsi, nez 8.5 a vubec, dobre vytunena.
Novinky od verze 8.5 jsou zde
V acid2 testu dopadl jiz temer bez chyby.
Btw. jako jediny ne-IExplorer prohlizec, o kterem vim, umi zobrazit stranky v ASP.NET 2.0, neboli WinForms 2.0
.
prave z ni pisi a vypada to, ze je dobre stabilni, o dost rychlejsi, nez 8.5 a vubec, dobre vytunena.
Novinky od verze 8.5 jsou zde
V acid2 testu dopadl jiz temer bez chyby.
Btw. jako jediny ne-IExplorer prohlizec, o kterem vim, umi zobrazit stranky v ASP.NET 2.0, neboli WinForms 2.0
Naposledy upravil(a) Necroman dne úte úno 07, 2006 1:04 pm, celkem upraveno 1 x.
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Da se nejak v Opere 9 vypnout vyskakovani okna s convertovanim e-mailu ? Kdyz uz to vykoci po 150 pri spusteni Opery tak to uz omrzi klikat porat polozku ne. Pritom v preferencich jsem nenasel zadny zpusob jak to vypnout. Poradi mi nekdo prosim jak na to
Jeste jedna vec by mne zajimala, jaky nastaveni davate pro cookies
A vo tom to je
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Zkus si jeste projit nove nastavovaci menu, ktere je v Opere 9. Staci napsat do adresoveho radku opera:config.® Radim ... ® píše:Da se nejak v Opere 9 vypnout vyskakovani okna s convertovanim e-mailu ? Kdyz uz to vykoci po 150 pri spusteni Opery tak to uz omrzi klikat porat polozku ne. Pritom v preferencich jsem nenasel zadny zpusob jak to vypnout. Poradi mi nekdo prosim jak na to
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Tak to je presne to co jsem potrebovalNecroman píše: Zkus si jeste projit nove nastavovaci menu, ktere je v Opere 9. Staci napsat do adresoveho radku opera:config.
Takze diky za help a za info, ze existuje nejaky config

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tu s dalsim problemem , nejde se mi nalognout na svuj account na strankach Berkeley , pritom vsechny servery maji status Running
Dale jsem zjistil, ze na vine je prohlizec Opera 9 . Je to poprve co jsem se logoval s touto verzi na svuj ucet v Seti, s prohlizeci Firefox 1.5 a IE 6.0 tento problem nemam, s Operou 8.5 jsem to tez nezaregistroval, zkusim nekdy zjistit kde je problem.
Update (problem vyresen) : Tak ten problem byl v kolaccich , mel jsem nastaveno Let me decide every time I receive one , tak jsem dal akceptovat vsechny kolacky
A vo tom to je
Naposledy upravil(a) ® Radim ... ® dne čtv úno 16, 2006 11:48 pm, celkem upraveno 1 x.
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak ten problem byl v kolaccich , mel jsem nastaveno Let me decide every time I receive one , tak jsem dal akceptovat vsechny kolacky
Presunul jsem ten textik do prispevku k tomu problemu.
Jestli muzu pozadat, tento prispevek se muze smaznout v podstate uz nic neresi, je neaktualni a zabira misto
Naposledy upravil(a) ® Radim ... ® dne čtv úno 16, 2006 11:50 pm, celkem upraveno 1 x.