Snad někdo pomůže
Potřebuji propojit počítač co mám doma s dvěma různými počítači.Na kabel to je do práce daleko.Jediné co mám kdispozici
je bezdrátový internet na všech počálech.
Na stahuj.cz jsem si našel program,který se jmenuje Hamachi.Jeho účelem je nainstalovat mezi počítači tzv. virtuální LAN síť,do které se připojíte a funguje to jak v obyčejné lan síťi jen stím rozdílem,že jste omezeni na rychlosti připojení k Netu.Což tak nevadí.Hrozně ho vychvalují,ale není vůbec použitelný.Lámu si nad tímhlavu už dva dny a nevím co stím.Pracoval jsem na tom s kamošema,ale žádná sláva.
Pač moje znalosti jsou dost omezené tak se obracím se sem pro radu jestli neexistuje nějaké řešení.
Zatím díky
Propojení Pc přes Internet
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Na to ani nepotrebujes zadny software - VPN (Virtual Private Network) je zabudovan uz do XP, W2K3, a v Linuxech to samozrejme taky jde. V pripade nejasnosti se podivej na VPN v helpu. Nez to ale propojovat pres VPN a Internet, kde jsi omezen rychlosti Interentu, by bylo lepsi zmenit konfiguraci WiFi na peer-to-peer (ve vlastnostech WiFi adapteru) - to ti umozni propojit dva pocitace bez problemu. Ted si nejsem jist, jestli to jde i se tremi - na rozdil od dvou jsem to nezkousel.