Vždy jsem chtěl být v TOP 1000 a už mně k tomu moc neschází
Statistiky, signatury, bannery + grafy I
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Docela jsem se pobavil při pohledu na moji dneští statistiku v podpisu, jsem na přesně 1000 místě na BOINC
Naposledy upravil(a) forest dne stř pro 07, 2005 11:07 am, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Se tomu postupu nestačím poslední dobou divit, protože 80% mého celkového výkonu dělá můj domácí Prescott, takže pokud se dostanu prakticky s jedním jednoprocesorovým PC do TOP 1000 userů na světě, tak asi lidi moc nepočítají, nebo jich převážná většina jede jenom na jednom PC 
Dle měsíčního výkonu jsem dokonce na 622 místě
Na 16. Miiichala s Jiriiim ale stejně nikdy mít nebudu
I v tabulce TOP CZ se pomaličku šplhám nahoru, což mě sice těší, ale jak říkám, spíše to hovoří o malém výkonu ostatních, protože já žádným extra výkonem nedisponuji.
Dle měsíčního výkonu jsem dokonce na 622 místě
I v tabulce TOP CZ se pomaličku šplhám nahoru, což mě sice těší, ale jak říkám, spíše to hovoří o malém výkonu ostatních, protože já žádným extra výkonem nedisponuji.
Naposledy upravil(a) forest dne stř pro 07, 2005 11:15 am, celkem upraveno 2 x.
80% jeden Presshot? Moc neverim tomu, ze na nem udelas 1750 RACforest píše:Se tomu postupu nestaèím poslední dobou divit, protože 80% mého celkového výkonu dìlá mùj domácí Prescott, takže pokud se dostanu prakticky s jedním jednoprocesorovým PC do TOP 1000 userù na svìtì, tak asi lidi moc nepoèítají, nebo jich pøevážná vìtšina jede jenom na jednom PC
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Dělá kolem -+ 1500Creditu/den 
Já vím že zase začnou někteří zde remcat že to strašně žere, ale né náhodou jsem s ním mezi nejlepšíma PC na Seti.
Prostě pořádný výkon ale žere to
Já vím že zase začnou někteří zde remcat že to strašně žere, ale né náhodou jsem s ním mezi nejlepšíma PC na Seti.
Prostě pořádný výkon ale žere to
Naposledy upravil(a) forest dne stř pro 07, 2005 2:49 pm, celkem upraveno 1 x.
Pokud ti jedno PC dela 1500 kreditu/den , tak ti to urcite nebude zrat tolik jako 3PC po 500kredit/den. Rekl bych ze ta spotreba toho procesoru je adekvatni k vykonu ktery poda.forest píše:Dělá kolem -+ 1500Creditu/den
Naposledy upravil(a) JVc dne pát led 06, 2006 3:02 am, celkem upraveno 1 x.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem ten PC před rokem stavěl, byl ten CPU strašně kritizovanej za svoji spotřebu a topení, ale i po roce bych jen těžko hledal na BOINC výkonnější CPU, možná některé z dvoujáder, ale to by se muselo odzkoušet co se z nich přetaktem dá vyždímat.JVc píše:Pokud ti jedno PC dela 1500 kreditu/den , tak ti to urcite nebude zrat tolik jako 3PC po 500kredit/den. Rekl bych ze ta spotreba toho procesoru je adekvatni k vykonu ktery poda.forest píše:Dělá kolem -+ 1500Creditu/den
Já jsem ten PC stavěl z 99% jen na BOINC a stejně tak budu postupovat i příště. Prostě jsem na to měl nějaké finance a investoval jsem do toho nejlepšího co bylo cenově přijatelné na trhu. Spotřeba je pro mě věcí druhořadou, zas až takový rozdíly to nejsou, hlavní je výkon a za nějakou dobu to stejně zase přestavím
Naposledy upravil(a) forest dne čtv pro 08, 2005 8:14 am, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ti mě teda napínají, další den za náma a furt pozice 1000 
http://www.boincstats.com/stats/boinc_u ... o&id=86427
Naposledy upravil(a) forest dne čtv pro 08, 2005 9:58 am, celkem upraveno 1 x.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No a co sa ti nepaci?forest píše:Ti mě teda napínají, další den za náma a furt pozice 1000
Ved uz si v top 1000..
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No tak to zober binarne a hned si dost miest pred poslednym 1024ym miestom v prvom kile ludi...forest píše:No to asi jsem, ale být poslední není zrovna příjemné
Podpis
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Sloučít by se měli v případě, že budeš mít na všech projektech na kterých jsi registrovanej stejný NICK i e-mailovou adresu.
Když tomu pak dáš nějaký čas než se databáze aktualizují, tak by se to mělo smrsknout do jednoho.
Když tomu pak dáš nějaký čas než se databáze aktualizují, tak by se to mělo smrsknout do jednoho.
Naposledy upravil(a) forest dne pon pro 12, 2005 7:12 am, celkem upraveno 1 x.