Je mi jasný že to asi nepůjde, ale decela mě udivilo že nestačí upload výsledků, ale že je potřeba ještě asi něco
Omylem daný reset projektu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Omylem daný reset projektu
Stala se mi taková jedna nepříjemná věc, kterou sem samozřejmě způsobil svojí blbostí, ale docela mě překvapila. Když sem po nějakejch 10ti dnech se konečně dostal k netu tak sem odesílal práci kterou sem za tu dobu udělal. Všechny výsledky se odeslali a poté zakročila moje blbost, místo aktualizovat všechny projekty sem dal resetovat všechny projekty
a i když se výsledky odeslali tak bohužel je nemám v odevzdaných. Proto bych se chtěl zeptat jestli se to nedá nějak vrátit.
Je mi jasný že to asi nepůjde, ale decela mě udivilo že nestačí upload výsledků, ale že je potřeba ještě asi něco
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: Omylem daný reset projektu
Po uploadu je potreba jeste reportovat vysledky. To se stane samo pri stazeni dalsi prace nebo rucne aktualizaci projektu. V Truxove upravenem BOINC to muze delat automaticky po uploadu, coz je uplne super. Musis si stahnout jeho boinc.exe a upravit remote_hosts.cfg. Vice na http://boinc.truxoft.com/Lord_Scoorpion píše:Stala se mi taková jedna nepříjemná věc, kterou sem samozřejmě způsobil svojí blbostí, ale docela mě překvapila. Když sem po nějakejch 10ti dnech se konečně dostal k netu tak sem odesílal práci kterou sem za tu dobu udělal. Všechny výsledky se odeslali a poté zakročila moje blbost, místo aktualizovat všechny projekty sem dal resetovat všechny projekty![]()
![]()
a i když se výsledky odeslali tak bohužel je nemám v odevzdaných. Proto bych se chtěl zeptat jestli se to nedá nějak vrátit.
Jeste k otazce. Po resetu projektu uz bohuzel neudelas nic, pokud nemas zalohu tesne pred tim. Taky jsem takhle prisel o par desitek vysledku, kdyz se resetoval projekt po chybe v client_state.xml.
Libor
Ciste teoreticky si myslim, pokud ty vysledky skutecne byly uploadovany, ze by to jeste mohlo jit zachranit. Nejjednodussi by bylo, kdyby's mel backup adresare setiathome.berkeley.edu - nejspis by to slo jednoduse znova reportovat. Bez toho, by to mozna slo taky - myslim si, ze vytvoreni falesnych souboru jednotek se spravnymi jmeny by mohlo fungovat (vysledky uz jsou na serveru, takze jde jen o to obalamutit boinc klienta a scheduler). Myslim, ze teoreticka sance te moznosti je docela vysoka, ale stalo by to kazdopadne hodne casu a testovani zjistit, jak presne to udelat, takze pokud neplanujes delat takovehle pitomosti pravidelne, bude asi jednodussi ty vysledky oplakat.
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslis v remote_hosts.cfg , tak tam staci pridat radek "# return_results_immediately". Musis mit verzi 5.3.1.Lord_Scoorpion píše:No truxův boinc.exe mám ale nevim co udělat v client_state.xml.
Pak restartujes boinc a mely by se vysledky reportovat hned po odeslani. Popsane je to v sekci Modifications na strance http://boinc.truxoft.com/
Libor
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak asi něco dělám špatně protože po uploadu mě výsledky stejně svítí ready to report.
Udělal sem si soubor remote_hosts.cfg v adresáři BOINC a dal sem do něj # return_results_immediately.
Pokud dělám někde chybu tak mě prosim neukamenujte, přečetl bych si to na truxově stránkách, ale angličtina se se mnou moc nekamarádí.
Udělal sem si soubor remote_hosts.cfg v adresáři BOINC a dal sem do něj # return_results_immediately.
Pokud dělám někde chybu tak mě prosim neukamenujte, přečetl bych si to na truxově stránkách, ale angličtina se se mnou moc nekamarádí.
Mozna nemas tu spravnu verzi boinc.exe. V te prvni 5.3.1 to jeste nebylo, pridaval jsem tam tu zmenu az o par dni pozdeji. Taky momentalne servery BOINCu zrovna moc nefunguji a dnes navic bude planovany vypadek kvuli udrzbe, takze to asi dnes moc nevyzkousis. Jinak obcas se stane, ze se vysledek neodesle hned, ale az za chvili, nebo pri pristim vysledku - je to ale spis vyjimecne. Vetsinou to funguje OK.
-
Lord_Scoorpion
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele: