CNT con's - Praha
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Napodobne; prizpusobim se terminu, ktery bude nejvice lidem vyhovovat.Miras píše:Se zmìnou termínu u mì není problém. Na pøíští tejden nemám zatím nic. Pondìlí je moc brzo, v pátek nevím jestli tu budu, ale út, st, nebo èt mùže být...
...estli muze FordPrefect ve St, Blackhat by to taky zvladl, mi s Mirasem muzeme dorazit v St, tak uz jsme 4.
Co dalsi?
-
Blackkarel
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jestli dobře počítám, tak na příští středu je nás už sedm, to slibuje ještě lepší účast jak posledně. Jen doufám že všichni opravdu dorazí.
Připomínám, že seznam aktuálně "přihlášených" je v tomto příspěvku. Jestli někdo nemůžete, nebo nechete přijít, dejte prosím včas vědět.
Termín konání tedy už napevno 7.12. Čas doladíme, opět netuším na kolikátou budu schopnej se tam dostat. Blackarel navrhoval ve tři, to je na mě určitě brzo. Dřív jak v pět tam nebudu, samozřejmě když se domluvíte a sejdete se dřív, bránit vám nebudu
Připomínám, že seznam aktuálně "přihlášených" je v tomto příspěvku. Jestli někdo nemůžete, nebo nechete přijít, dejte prosím včas vědět.
Termín konání tedy už napevno 7.12. Čas doladíme, opět netuším na kolikátou budu schopnej se tam dostat. Blackarel navrhoval ve tři, to je na mě určitě brzo. Dřív jak v pět tam nebudu, samozřejmě když se domluvíte a sejdete se dřív, bránit vám nebudu
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: