BOINC 5.x
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Už sem to psal na fóru asi stokrát, ok po stoprvé: Komu funguje stávající verze, tak ať si proboha používá třeba ještě verzi 4.19, nikdo ho nenutí to přeinstalovávat. Kdyby byla nová verze 20x za den a měla 20MB, tak to 95% lidí nemusí zajímat. Pár procent má problém který vyřeší novou verzí, pár procent to jsou noví uživatelé.
Co se týče nahrávání na server, když už tam nahrávám verzi bez instalátoru či jiné věci, nějakých 10MB mě nezabije a server taky ne. Je to otázka minuty než to tam nahraju. Co se týče informování, tak opět nechci mít plné ICQ zpráv "jakou verzi mám stáhnout? Na SETI mají XY a vy máte XZ?, verze XZ je rychlejší? Nebo ta vaše?" (případ kdy sem nedal na web pětku, kvůli LHC). atd...atd...
dejv
Co se týče nahrávání na server, když už tam nahrávám verzi bez instalátoru či jiné věci, nějakých 10MB mě nezabije a server taky ne. Je to otázka minuty než to tam nahraju. Co se týče informování, tak opět nechci mít plné ICQ zpráv "jakou verzi mám stáhnout? Na SETI mají XY a vy máte XZ?, verze XZ je rychlejší? Nebo ta vaše?" (případ kdy sem nedal na web pětku, kvůli LHC). atd...atd...
dejv
Jen takovy maly dotazecek:ted jsem si stahl a upgradnul BOINC(bez instalatoru) z verze 5.2.12 na 5.2.13 ale mam jeden problem.V okne "O spravci BOINC" mi to ukazuje opravdu verzi 5.2.13,ale v BOINCManageru v zpavach mi to pise toto:
3.12.2005 10:19:06||Starting BOINC client version 5.2.10 for windows_intelx86
3.12.2005 10:19:07||Version change detected (5.2.12 -> 5.2.10); running CPU benchmarks
Mam to brat ze jsem v podstate udelal "downgrade" a nebo je to v poradku
3.12.2005 10:19:06||Starting BOINC client version 5.2.10 for windows_intelx86
3.12.2005 10:19:07||Version change detected (5.2.12 -> 5.2.10); running CPU benchmarks
Mam to brat ze jsem v podstate udelal "downgrade" a nebo je to v poradku
Apple MBP 15, C2D 2,66 (mid 2009)

@ reALtom - jestli mas v account_*.xml pristupnz AccountID, tak je to jedno, protoze ten je citelnz a pres nej se ti do uctu daneho projektu kazdy dostane
@ Andilek1 - jedna vec je verze BOINC Manageru (coz je 5.2.13) - a ten neni k behu BOINC potreba, druha vec je verze BOINC core (boinc.exe). Se zmenou verze BOINC core se pousti benchmark; verze BOINC Manageru na to nema vliv.
@ Andilek1 - jedna vec je verze BOINC Manageru (coz je 5.2.13) - a ten neni k behu BOINC potreba, druha vec je verze BOINC core (boinc.exe). Se zmenou verze BOINC core se pousti benchmark; verze BOINC Manageru na to nema vliv.
To vim ze manager a core jsou dve "jine" aplikace,ale velmi mne udivilo ze s managerem 5.2.13 je distribuovano core 5.2.10,kdyz po insatalaci 5.2.12 mi to hlasilo aktualni verzi-tedy 5.2.12.Honza píše:@Andilek1 - jedna vec je verze BOINC Manageru (coz je 5.2.13) - a ten neni k behu BOINC potreba, druha vec je verze BOINC core (boinc.exe). Se zmenou verze BOINC core se pousti benchmark; verze BOINC Manageru na to nema vliv.
Takze ted jsem si stahl BOINC 5.2.13 i s instalatorem a po spusteni se mi v zpravach vypsalo toto:
3.12.2005 18:16:34||Starting BOINC client version 5.2.13 for windows_intelx86
3.12.2005 18:16:34||Version change detected (5.2.10 -> 5.2.13); running CPU benchmarks
Takze bych rek ze nekde v te verzi bez instalatoru je chyba
Apple MBP 15, C2D 2,66 (mid 2009)

se omlouvam, asi moje chyba. Nejak se mi tam do te verze bez instalatoru pripletla jina verze BOINC core a nevsiml jsem si poznamky, ze se jedna o verzi bez instalatoru.
Na serveru jsem opravil ten balik a mela by tam ted byt optimalizovana verze 5.321 od truxe; tu lze pripadne smazat a dostanete se na standardni verzi 5.2.13.
Na serveru jsem opravil ten balik a mela by tam ted byt optimalizovana verze 5.321 od truxe; tu lze pripadne smazat a dostanete se na standardni verzi 5.2.13.
Je BOINC 5.3.2 pron Windows - tudiz jsme se posunuli z 5.2.x. Opet development verze, takze nebudu davat na server, ale pouze link na download
Zatim jsem nezkoumal co je noveho a nezkousel to...az budu doma, mozna zkusim, bude-li cas na experimenty.
Zatim jsem nezkoumal co je noveho a nezkousel to...az budu doma, mozna zkusim, bude-li cas na experimenty.
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
JAkto ze 5.3.2 neni na http://boinc.berkeley.edu/download.php?
Have you tried to turn it off and on again?
-
Duha
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
2 Howard - Koukni na http://boinc.berkeley.edu/dl, tam mas vsechny verze...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Proto že je to development verzeHoward píše:JAkto ze 5.3.2 neni na http://boinc.berkeley.edu/download.php?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Bugi
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Při přechodu Boinc z verze 4.45 na 5.3.2 jsem zjistil, že jsem si opět smazal adresář C:\WINDOWS\Downloaded Installations\{5B7B52CF-9DBD-43B0-B04E-A4B989284EB7}\ a v něm soubor boinc.msi. Pokud ho ještě někdo máte, mohli byste mi ho poslat na mail sccvlanek@seznam.cz? Díky moc.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?