CNT popis 2005 - PRAVIDLA HLASOVANI

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

CNT popis 2005 - PRAVIDLA HLASOVANI

Příspěvek od trux »

Protoze normalni hlasovani umoznuje odevzdat pouze jeden hlas, a lze pouzit maximalne deset moznosti, a protoze instalace dumyslnejsiho hlasovaciho problem narazila na problemy kompatibility, domluvili jsme se s Honzou, ze vytvorim samostatne hlasovani pro kazdy navrh noveho popisu CNT, takze kazdy se bude moci vyjadrit ke vsem navrhum. Behem dneska bych sem ty navrhy chtel zacit davat, ale prosim nehlasujte dokud to nebude hotovo. Ukonceni oznamim v tomto threadu. Pokud jeste nekdo mate nejaky novy napad na popis CNT, poslete mi ho pres SZ (Soukroma Zprava).
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

No, jak uz jsem psal Honzovi, dnes jsem mel skutecne vydareny den - nejdriv jsem zjistil, ze jsem nejakym zpusobem prisel o vsechny sve soukrome zpravy (nejspis vlastni vinou) - tedy vcetne vsech navrhu, ktere jsem uz dostal. Nastesti to Honza byl schopen zrestaurovat ze zalohy, i kdyz s tim mel docela dost rucni prace. Pak mi lehlo pripojeni na Internet, router a LAN, takze jsem stravil zbytek dne nad znovuobzivovanim pripojeni. A do tretice jsem si jeste pri synchronizaci zdrojaku optimalizovaneho BOINCu pohnojil instalaci kompileru a veskere makefily, takze s tim budu mit v nasledujicich dnech taky jeste dost prace, abych to nejak zrekonstruoval z backupu.

Kazdopadne ale navrhy jsou diky Honzovi zachraneny, a ja jsem zpatky online, akorat je pul ctvrte rano, takze se mi do vytvareni tech hlasovani uz nechce. Pridam vlastni navrh a dam to online zitra odpoledne.
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

PRAVIDLA HLASOVANI

Příspěvek od trux »

1. Hlasovani se muze zucastnit kazdy clen CNT, ale myslim si, ze kdyz by hlasovali aktivni neclenove (jako treba Duro) - tak by to snad take nevadilo
  2. Hlasovat by kazdy mel u kazdeho navrhu zvlast. Pokud u nejakeho navrhu nebude odevzdan hlas, efekt bude stejny jako hlasovani "NE" (pata volba z peti = 0 bodu. ANO = 4 body)
  3. Hlasovani u kazdeho navrhu je libovolne - tzn. muzete dat nejlepsi hodnoceni i nekolika navrhum
  4. Zadal jsem dobu hlasovani 21 dni, ale pokud se to nebude delsi dobu hybat, nebo pokud bude vysledek jednoznacny, asi to uzavreme drive
  5. NAVRHY NEJSOU KONECNE! Takze hlasujte s tim vedomim, ze se daji jeste vylepsit. Pocitam, ze prinejmensim dva navrhy (mozna i 3-4 - k tomu jsem otevren) pujdou do otevrene diskuze a doladovani a pak teprve do druheho kola, kde se rozhodne.
  6. Kvuli prehlednosti prosim neodpovidejte nic v jednotlivych threadech hlasovani (z technickych duvodu, musel byt zvolen tento system). Veskere diskuze, pripominky, dotazy a komentare by mely jit do threadu DISKUZE, pripadne do novch threadu v teto kategorii.
  7. Pokud mozno zadne odpovedi ani dotazy ani v tomto threadu (at mame ty pravidla pekne nahore)
  8. ... pokud myslite, ze by se sem neco melo doplnit - piste navrhy do threadu DISKUZE
Navrhy jsou sice ve foru vsechny podane pod mym jmenem, ja ale nejsem jejich autorem (v naproste vetsine pripadu). Hlasovani je anonymni, aby se predeslo predujatosti a osobnim prim.

EDIT:
Po uzavreni hlasovani sectu body jednotlivych navrhu - ano = 4 body, dobre = 3 body,... ne = 0 bodu. Prvni dva navrhy (nebo 3?, 4?) pak pujdou do verejne diskuze, kde se je budeme snazit vypilovat a pak pujdou do konecneho jednoducheho hlasovani - jen vyber z techto moznosti, jiz zadne bodovani. Pocitam, ze nekteri budou preferovat velmi strucny popis, jini mohou uprednostnovat podrobnejsi - osobne se mi zda, ze oba zpusoby maji sve vyhody a nedivil bych se, kdyby se ve finale dve takove rozdilne varianty utkaly.

EDIT 2:
Zapomel jsem rict, ze nekteri autori si netroufali do anglicke casti, takze u vetsiny navrhu chybi. Pocitam ale, ze by se nejaka zkracena anglicka verze popisu kazdopadne pridala k definitivnimu navrhu.
Zamčeno