termín konání CNT con Beskydy
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Ne už to nejde, tak nějak sem to čekal, mluví se o tom měsíce a pak 14 dní dopředu je termín, podle toho se fakt nezařídím.Blackhat píše:Dejvidek: Myslim, ze z prahy nekoho sezenes, a benzin se tim podstatne zlevni. Prubni jeste zmenu v jobu. Treba by to slo...
Pražáci mají sraz, budiž jim to přáno, mít ho dneska, tak tam jsem taky, dneska sem byl v Praze celý den a zítra mám ještě dopoledne volno, bohužel se to o den "seklo". A fakt je rozdíl, jestli sám pojedu 3/4hod do Prahy nebo půl dne 400km (do Starých Hamrů to mám 391km) do Beskyd. A jinak aby ten sraz v Praze nebyl větší než ten v Beskydech.Blackhat píše:Me to bylo jasny uz na zacatku, prazaci si udelaj sraz a na velkej se jim pak nebude chtit![]()
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne úte lis 22, 2005 12:20 am, celkem upraveno 2 x.
2forest rampa rozhodně odrampuje cestu
(to se mi fakt líbí)
2dejv škoda že už nemůžeš, ale je fakt že je to narychlo.
no ale jestli bude zájem a já tady do jara nezmrznu tak to můžem skusit s lepší a delší přípravou.
jsem ready to udělat a třeba bude na jaře větší zájem a hlavně více času
CNT con ZDAR!!!!![/b]
2dejv škoda že už nemůžeš, ale je fakt že je to narychlo.
no ale jestli bude zájem a já tady do jara nezmrznu tak to můžem skusit s lepší a delší přípravou.
jsem ready to udělat a třeba bude na jaře větší zájem a hlavně více času
CNT con ZDAR!!!!![/b]

- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jak se na to tak koukám, tak na sraz přijede pouze Ford, Blackhat a Gallarr
To je dost slabá sestava na tak dlouhý cestování nezdá se vám? Když k tomu přidám ty problémy s dopravou..........
Co to fakt nechat na to jaro a pořádně to naplánovat s větším počtem lidí?
To je dost slabá sestava na tak dlouhý cestování nezdá se vám? Když k tomu přidám ty problémy s dopravou..........
Co to fakt nechat na to jaro a pořádně to naplánovat s větším počtem lidí?
Naposledy upravil(a) forest dne stř lis 23, 2005 8:30 am, celkem upraveno 1 x.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Máš špatný směr.gallarr píše:Přijedu v pátek kolem 14.00 do Starých Hamrů (pokud autobus pojede tak jak má) a zbytek cesty klidně došlápnu pěšky.
Ale jednodušší je se dostat až na Visalaje a pak pěšky na Sulov.
Takže NE Frýdek-Místek, Frýdlant n.O., Ostravice, Staré Hamry,Grun, Sulov ;
ALE správně Frýdek-Místek, Dobrá, Pražmo, Krásná,Vyšní Mohelnice,hotel Visalaje, pak Sulov.
Např.
http://www.idos.cz/ od Frýdek-Místek do Vyšní Mohelnice
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Takže o tomto víkendu akci rušíme.
Kdy u vás asi tak Rampo ten bílý nesmysle sleze?
Když vymyslíme datum (myslím si že klidně můžeme určit datum hned), tak na 100000% přijedu
Kdy u vás asi tak Rampo ten bílý nesmysle sleze?
Když vymyslíme datum (myslím si že klidně můžeme určit datum hned), tak na 100000% přijedu
Naposledy upravil(a) forest dne stř lis 23, 2005 11:09 am, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Navrhoval bych půlku dubna, to by mělo být tedy vše OK a když se to bude propagovat dostatečně dopředu, přijede určitě hromada lidí
To hlasování bych zrušil a nahradil jej hrasováním jestli někdo přijede/nepřijede, aby se z toho dalo usoudit nějaký číslo.
To hlasování bych zrušil a nahradil jej hrasováním jestli někdo přijede/nepřijede, aby se z toho dalo usoudit nějaký číslo.
Naposledy upravil(a) forest dne stř lis 23, 2005 12:34 pm, celkem upraveno 1 x.
2forest hm polovina dubna, to by asi šlo. to by bylo 14-15 nebo 21-22.
odpoledne změním hlasování (pokud se mi to podaří, jinak bude museti zasáhnouti vyšší moc
), teda jestli se schodneme na tom termínu, ale je to za dost dlouho na to aby si to každý mohl naplánovat tudíž je to jedno
navrhoval bych 21-22.4.2006
??
odpoledne změním hlasování (pokud se mi to podaří, jinak bude museti zasáhnouti vyšší moc
navrhoval bych 21-22.4.2006
??

- forest
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, to bych přijel určitě na celý víkend 21-23 i se ženou a Ladunkou, která si tam bede moci pořádně prošlápnout svoje první botky 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.