dotaz

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

dotaz

Příspěvek od Lesmen »

takze rikate,ze jakmile bude co pocitat je lepsi si stahnout najednou alespon tak 10-20 jednotek abych jich mel co nejvice na pocitani? 8) kazdou chvili to dochazi :cry:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Vždy je vhodné mít zásobu na několik dní dopředu, záleží jen na tobě, na kolik dní si ji nastavíš, aby jsi vše stíhal odevzdávat před dedline :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

U LHC se výpadkům jednotek nevyhneš, vždy jich pustí několik desítek tisíc (či set tisíc) a když se spočítají, tak analyzují získaná data, což někdy trvá týden, někdy více. Nejlepší je kombinace LHC a nějakého jiného projektu, vyhovuje mi LHC a CPDN, kdy mi teď běží CPDN a dyž zase LHC pustí jednotky, CPDN pauznu.
dejv
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

tak to jsme na tom stejne,ja mam taky LHC a CPDN :D ale u LHC mi prijde nejlepsi pridelovani kreditu,co mam garantovano to dostanu,nekdy i vice a ne jako u jinych projktu :roll:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

U CPDN máš jasno, kolik dostaneš za jednotku a je jedno jak dlouho jí budeš počítat a je jedno jak dlouho počítá jednotku kdosi z Guatemaly.
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne pát lis 18, 2005 4:01 pm, celkem upraveno 1 x.
Honza

Příspěvek od Honza »

Lesmen píše:tak to jsme na tom stejne,ja mam taky LHC a CPDN :D ale u LHC mi prijde nejlepsi pridelovani kreditu,co mam garantovano to dostanu,nekdy i vice a ne jako u jinych projktu :roll:
Je to presne obracene :roll:
Lesmen
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lesmen »

mel jsem napr. garantovano 31 a dostal jsem 41... a tak je to z 95% porad :)
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

U kreditu jsou 2 stavy. Pozadovano a obdrzeno. Pozadujes kredit za procesorovy cas. Obdrzis kredit prostredniho z prvnich 3, kteri jednotku dopocitaji spravne. Pokud spoctes neco jineho nez ostatni, tak nedostanes nic. Tohle je princip u LHC i jinych projektu, kteri maji quorum.
Libor
Zamčeno