1 CNT con
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Retez povazuju temer za standardni vybavu :)
A hlavne, bude tam spousta "blbejch a silnejch" na vytlaceni :))
Hlavne napis prosimte konkretni cenu, za ubytko, za jidlo. Precijenom, at vim s cim pocitat, popripade jestli to neni nad moje soucasny moznosti, ikdyz obetuju pro sraz asi hodne :)
PS: a jo a cenu sampanskyho. No do toho nejvyse polozenyho bazenu na tej morave :)
A hlavne, bude tam spousta "blbejch a silnejch" na vytlaceni :))
Hlavne napis prosimte konkretni cenu, za ubytko, za jidlo. Precijenom, at vim s cim pocitat, popripade jestli to neni nad moje soucasny moznosti, ikdyz obetuju pro sraz asi hodne :)
PS: a jo a cenu sampanskyho. No do toho nejvyse polozenyho bazenu na tej morave :)
co se tubytování když se sejde alespoň ňejakých 20-30 lidí tak to udělám tak za 130/noc + 12 korun turistický poplatek (který mám fakt moc v lásce
) co se týče jídla nevím jak kdo bude chtít, jsme obyčejný horský hotel tak nějaké speciality nečekejte.
ale děláme hotovky za cca 65,- zase se může udělat hromadná sleva
ale děláme hotovky za cca 65,- zase se může udělat hromadná sleva

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To není problé, obávám se ale že termín do konce listopadu je moc narychlo, ale uvidíme jak to dopadne. Kdyžtak to můžeme v klidu a pořádně naplánovat na jaroGimmer píše:forest@:Bych se přidal k tobě do auta,jestli by jsi měl místo.(Zastávka Prostějov)
Naposledy upravil(a) forest dne pát lis 11, 2005 1:52 pm, celkem upraveno 1 x.
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Forest: Nebal bych se snehu, a klidne naplanoval termin az na zacatek prosince(i tak je mi jasny, ze je to celkem na kvap, ale mesic musi kazdymu stacit na pripravu
), to vsechno zalezi na Rampovi, jak rikam, termin co nejdal odted, ale zaroven aby mel Rampa volnej "bejvak". Jaro je moc daleko, po srazu se tu krici uz pekne dlouho, a myslim, ze si ho uz zaslouzime
Cekej, ze stejne tam dorazi jen tech par lidi co jsou aktivni zde na forech. Ostatni stejne nebudou mit zajem(coz potvrzuji nezajmem o fora)
2 Rampa: Myslim, ze ubytko za 130/noc je super cena. A 65,- za jidlo, za to se vubec nestyd
To ja jenom abych pak nebyl prekvapenej, ze smazak stoji 190 korun 
2 Prefect: No jako hele, Liberec a jemu podobni(jablonec, tanvald, paka, vrchlabi) je podhuri Jizerek a Krkonos. Takze kdyz potom jedes malinko vejs, tak uz jsi na horach.
2 Rampa: Myslim, ze ubytko za 130/noc je super cena. A 65,- za jidlo, za to se vubec nestyd
2 Prefect: No jako hele, Liberec a jemu podobni(jablonec, tanvald, paka, vrchlabi) je podhuri Jizerek a Krkonos. Takze kdyz potom jedes malinko vejs, tak uz jsi na horach.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Dle statistik by jsme se měli za 18 dní probojovat na druhé místo na světě v celkovém součtu BOINC projektů:
http://www.boincstats.com/stats/boinc_t ... t=0&to=100
Ten sraz na začátku prosince by mohl být pojat i jako oslava tohoto úspěchu
http://www.boincstats.com/stats/boinc_t ... t=0&to=100
Ten sraz na začátku prosince by mohl být pojat i jako oslava tohoto úspěchu
Naposledy upravil(a) forest dne pát lis 11, 2005 2:08 pm, celkem upraveno 1 x.
hele já bych navrhoval opravdu konec listopadu, nerad bych vás všechny tahal svým aute z příkopy, sněhové podmínky jsou tady opravdu extrémní, někdy mi není vidět ani hospoda
no a to jaro je zase opravdu hodně daleko myslím že ty cca 3 týdny jsou dost dlouhá doba.
a ta oslava 2 místa to by mohlo být ono
no a to jaro je zase opravdu hodně daleko myslím že ty cca 3 týdny jsou dost dlouhá doba.
a ta oslava 2 místa to by mohlo být ono

- forest
- Kontaktovat uživatele:
Za tři týdny už je prosinec, tak který termín by jsi navrhoval?Rampa píše: no a to jaro je zase opravdu hodně daleko myslím že ty cca 3 týdny jsou dost dlouhá doba.
ta dva týdny 25-26.11, nebo za tři 2-3prosinec?
Já jen abych mohl doma začít vyjednávat o propustce na takový výlet
Naposledy upravil(a) forest dne ned lis 13, 2005 5:18 pm, celkem upraveno 1 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak já 2-3 prosince určitě nemůžu 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: