1 CNT con
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jde jen o to, že někdo musí mít chuť a čas to zorganizovat.
Dost pochybuju že by jsme dosud měli nějaké týmové tričko, kdybych tomu nevěnoval hromadu času, s tím týmovým srazem je to to stejný.
Někdo musí najít místo, zjistit počet zájemců, zamluvit a dohodnout termín a neustále s hromadou lidí komunikovat a to se zatím asi moc nikomu nechtělo
Myslím si že o místo prakticky ani moc nejde, jsme přeci z celé republiky a každému tedy bude (ne)vyhovovat něco jiného. S termínem to bude obdobné, ale pokud by se oznámil termín alespoň měsíc dopředu, myslím si že většina lidí by si ten čas udělala.
Jde taky o to, jestli by se jednalo o jeden den (ráno sraz, večer rozjezd), jednu noc (odpolední příjezd a ráno odjezd), či něco delšího.
Dost pochybuju že by jsme dosud měli nějaké týmové tričko, kdybych tomu nevěnoval hromadu času, s tím týmovým srazem je to to stejný.
Někdo musí najít místo, zjistit počet zájemců, zamluvit a dohodnout termín a neustále s hromadou lidí komunikovat a to se zatím asi moc nikomu nechtělo
Myslím si že o místo prakticky ani moc nejde, jsme přeci z celé republiky a každému tedy bude (ne)vyhovovat něco jiného. S termínem to bude obdobné, ale pokud by se oznámil termín alespoň měsíc dopředu, myslím si že většina lidí by si ten čas udělala.
Jde taky o to, jestli by se jednalo o jeden den (ráno sraz, večer rozjezd), jednu noc (odpolední příjezd a ráno odjezd), či něco delšího.
Naposledy upravil(a) forest dne čtv lis 10, 2005 12:02 pm, celkem upraveno 1 x.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
OK, začněme se bavit konkrétněji, v kterém období je na hotelu nejmenší nával?Rampa píše:2forest: no prostě asi takhle mám hotel o kapacitě cca 100 lůžek v Beskydech, tedy zázemí bych zajistil není problém za přibližně režijní ceny.
no a co se týče shánění lidí musel by to někdo pověsit na net a já to můžu pověsit na svůj.
no ale sám to určitě nedám
Prosil bych všechny kdo by se chtěli zúčastnit, aby se vyjádřili k časovému plánu, tedy:
1. Jenom na den
2. jenom přez noc
3. den a noc
4. noc a den
5. víkend
Jak je to s dopravou? Je to místo dobře dostupné i vlakem, případně častým autobusovým spojem z nějakého většího města?
Naposledy upravil(a) forest dne čtv lis 10, 2005 7:17 pm, celkem upraveno 1 x.
no vida to by mohlo klapnout tak se hezky dál hlaste ať to stojí za toblackhat píše:Jelikoz to mam docela asi daleko, tak bych volil vikend, a napr. v patek po praci prijed, a nekdy rekneme v sobotu odjezd(12hod+-)
A jelikoz bych jel autem, uvitam cleny LIBERECKEHO miniteamu aby se pridali a bude cesta levna.

- forest
- Kontaktovat uživatele:
Konečně se to někam začíná posouvat
Já bych jel autem z Brna, takže někoho můžu také přibrat.
Od pátku odpoledne do soboty si myslím že je to ideální, komu se nebude chtít sraz opustit, může zůstat po dohodě třeba do neděle
Já bych jel autem z Brna, takže někoho můžu také přibrat.
Od pátku odpoledne do soboty si myslím že je to ideální, komu se nebude chtít sraz opustit, může zůstat po dohodě třeba do neděle
Naposledy upravil(a) forest dne pát lis 11, 2005 8:47 am, celkem upraveno 1 x.
- Blackhat
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Rampa
- Navrhni termin, kterej je co nejdyl od ted, ale zaroven mas jeste volnej hotel.
- Pocitej s tim, ze dle myho absolutne fuserskyho a neadekvatniho odhadu se nas tam muze sejit tak 20, 30 v idelanim pripade. To ti povi urccite forest podle zajmu o trika
- Zacni pracovat na mape jak se dostat pred chatu
a huraaaaa na CNTcon
PS: Ani nevite jak me stve, ze jsem nakonec nejel na GATEcon s Davidem Nyklem
beeeeeeee "Dáktr Zelenka" rulezzz 
- Navrhni termin, kterej je co nejdyl od ted, ale zaroven mas jeste volnej hotel.
- Pocitej s tim, ze dle myho absolutne fuserskyho a neadekvatniho odhadu se nas tam muze sejit tak 20, 30 v idelanim pripade. To ti povi urccite forest podle zajmu o trika
- Zacni pracovat na mape jak se dostat pred chatu
a huraaaaa na CNTcon
PS: Ani nevite jak me stve, ze jsem nakonec nejel na GATEcon s Davidem Nyklem
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
s tím termínem nevím muselo by to být co nejdřív dokud nenapadne sních, páč nepředpokládám že máte všichni čtyřkolky, nebo alespoň řetězy. jak říkám mám prázdno až do konce listopadu.
když budete hodný tak se můžete vykoupat v bnejvýše položeném bazénu na moravě
mapa není problém
no a jinak bych to viděl taky z pátku na sobotu případně když někdo bude chtít tak ať zůstane dýl
když budete hodný tak se můžete vykoupat v bnejvýše položeném bazénu na moravě
mapa není problém
no a jinak bych to viděl taky z pátku na sobotu případně když někdo bude chtít tak ať zůstane dýl