INVEX 2005

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

INVEX 2005

Příspěvek od Necroman »

Planujete nekdo jet na letosni INVEX, ktery se kona 24.-28. rijna? Ja tam urcite pojedu, nejspise ve stredu. Pri te prilezitesti me take napadlo, ze by to mohlo byt i dobre misto pro neformalni prezentaci naseho CNT ... Proto, pokud tam nekdo jedete, triko ci mikinu CNT s sebou :wink: .
Naposledy upravil(a) Necroman dne úte říj 25, 2005 9:45 am, celkem upraveno 1 x.
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Ja na 90% taky jedu ve stredu, snad to vyjde. Triko beru urcite s sebou :wink:
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

No zajimave by spis bylo postavit tam pro BOINC.cz stanek. Vsadim se, ze by to prineslo docela prival clenu a mozna i podporu nejake vetsi spolecnosti, i kdyz clovek zase nesmi byt moc velky optimista. No, tento rok je uz stejne pozde.

Penezne bych klidne prispel, s ucasti ci casem by to asi bylo horsi. Mozna by BVV bezeziskovemu spolku daly i slevu, anebo by se mozna nasel nejaky sponzor, ktery by treba alespon dovolil vylepit nejaky letak na svem stanku. Kdyz uz tam budete, tak zkuste otukat podminky a poohlednout se po nekom, kdo by pripadal zajimavy z hlediska sponzorstvi. Treba nejaky vyrobce nebo distributor pocitacu by mohl BOINC predinstalovavat, i kdyz by treba nebyl aktivovan, uz kdyby byl ve volbe sporicu, tak by to urcite nekoho zaujalo. Chtelo by to ale ssebou mit vytistene nejake informace o BOINC, vcetne linku; mozna nejake to instalacni CD-cko. Vetsina firem asi s vama stejne vymete dvere, ale clovek nikdy nevi. Byt jako sponzor BOINCu presentovan na oficialnich strankach vedle Sun a dalsich velikanu, muze byt vzhledem k clenske zakladne a jeji strukture (predevsim techies, hodne adminu, vedci, studenti) celkem dobra reklama pro spoustu firem. Na S@H jsou sponzori treba tady: http://setiathome.berkeley.edu/sponsors.php, na BOINCu jsem nasel akorat hlavniho sponzora na spodku hlavni stranky.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Velice zajímavý nápad, ale je to na dlouhý lokte, takže pro příští rok můžeme něco vymyslet.

Na Invex si tenhle rok asi zajdu, ale nevím který den.Možná by se dalo tam setkat a trochu pokecat :wink:
Naposledy upravil(a) forest dne úte říj 25, 2005 7:21 am, celkem upraveno 1 x.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Invex je už cca 5 let úplně o ničem, pro mne ztráta času. Mám sice "lupen" na novinářskej den, ale i tak tam nepojedu. Na veřejných dnech už tam chybí jen kolotoče a cukrová vata. :D
dejv
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Necroman »

dejvidek píše:Invex je už cca 5 let úplně o ničem, pro mne ztráta času. Mám sice "lupen" na novinářskej den, ale i tak tam nepojedu. Na veřejných dnech už tam chybí jen kolotoče a cukrová vata. :D
dejv
Pravda, pro normalni lidi stoji za uvahu asi jen streda, ktera je de-fakto urcena studentum, ctvrtek a patek, to je o nicem. :(
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Na inxex jedu zítra, máme to jako školní akci, tzn. že se platí jenom 50 Kč vstupné....ale autobus stojí tam a zpět 250 Kč, což se mi zdá jako nějak moc....no triko mít budu, ale nevím jestli viditelně....jestli bude taková kosa, jako že to vypadá že jo...no nevím...možná bude vidět logo CNT :wink:
ještě jsem na invexu nebyl, ale všichni jenom říkají, že poslední dobou je to už o ničem, je to čím dál tím horší, i dejvidek to, jak "vidím", říká, je tam prý šíleně hodně lidí a je to ztráta peněz....No nevím, zatím se mi to celkem líbí...prý jsou tam levné polovodičové a podobné součástky, takže asi udělám nákup tranzistorů, LED, nějakých kondenzátorů.....ve škole máme totiž takového dobrého učitele na elekrtotechniku a tak ve mně zase po pár letech probudil zájem o elektroniku - asi dostavím autíčko na solární pohon a taky si pak budu hrát s něčím jako minipočítaš, má to 5 vstupů na programování a asi 15 volných nožiček, kde se dá připojit prakticky cokoliv.....takže už jsem si vymyslel autíčko ovládané pomocí PC :D
M1.LaN
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M1.LaN »

Vex, no dejv ma urcite pravdu, je to o nicem, tak pred 3-5 letama, to stalo za to, ale kazdej rok je to horsi a horsi, nevim, jestli je to jenom muj subjektivni pocit, ale je to tak, lidi je tam vzdycky strasne moc, asi nejlepsi, je to hned ten prvni den. . :) K tomu auticku gratuluji ... :lol:
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Jé hele...4D 61 72 74 69 6E=Martin ještě žije a dokonce i něco napsal :D No jo no škola je škola.....Zdravím.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Bony >> neboj se, já stále žiju, a špehuju vás neustále přes RSS :D
vidím že tam stejně nikdo moc nejede, většinou ti co ví, že to za nic nestojí, tak sedí doma :lol:
no nevím jak to uvidím já, ještě dám vědět jak se mi tam (ne)líbilo... :wink:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Myslím si že napoprvé budeš z Invexu jistě nadšený, ale těm co tam byli už několikrát se vůbec nedivím že už se jim tam moc nechce.
Slintat každý rok nad něčím co asi nikdy doma mít nebudu už mě taky moc nebaví :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

No úpadek invexu je hlavně v tom, že před lety se tam vyskytovaly věci nové a inovativní - dobré nápady (nikde jste se s nimi předtím nesetkali, nebo taková možnost byla malá) a teď je to jen vzorek typické globální komerce a reklamní plocha pro největší hráče. Samozřejmě, že i letos se určitě něco najde, ale už minulý rok jsem byl unaven z bombastických pouťových pódií :?

PS: Kvůli nedostatku času nakonec na Invex nejedu
Koho zajímají kredity, tak je najde tady:)
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

RE.

Příspěvek od Necroman »

Na INVEX jedu nakonec az ve stredu... dneska mam test ve skole.
Btw. Na ZIVE maji online vysilani televize INVEX - zpravodajstvi a novinky :wink: .
Obrázek
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2reALTom: Přesně tak jak mluvíš, před +/- 6 lety si tam viděl nové věci, slintal si nad nálepkama "Intel Inside Pentium 3" nebo "3Dfx", atd. jenže tohle si dneska všechno přečteš na netu prakticky online a nemusíš čekat rok, než někdo naleštěnou case přiveze na Invex,tehdy mě taky fascinoval internet, doma modem, tam to jelo na neskutečných linkách jako je třeba ISDN, atd. S nikym si tam nepokecáš, lidi z firem v pondělí uzavřou kontrakty a vypadnou, zbydou tam jen hostesky a ostatní personál. Kdysi taky lidi fascinovaly mobily, byly tam novinky, teré se mohli osahat, mohlo se volat z mobilu zadarmo - tehdy tam měl Paegas 10 Siemensů S6 a mohl si volat kam si chtěl a jak dlouho si chtěl, volal sem asi 2 hodiny :D Dneska je to všechno pod zámkem, nic si nevyzkoušíš...operátoři na Invex pečou, už to není jako dřív.
Jó třeba autosalon, to je něco jinýho, ale čučet na case, na děti co tam slintaj na Doomem či CS... brrr. Stala se z toho šaškárna, bohužel.
dejv
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

dejvidek píše:..ale čučet na case, na děti co tam slintaj na Doomem či CS... brrr...
Však nemusíš čumět na case, sou tam i jiný pěkný objekty k vidění :lol:
Zamčeno