exited 0 no file
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
exited 0 no file
je tato hlaska normalna alebo nie?
presiel som z nestabilneho compu (prime spadlo raz za 15-30minut) - vypocital som na nom asi 25% jednotky
na comp stabilny (prime nepada) - a odvtedy sa mi zobrazuje hlaska
Result sulphur_48a6_000297630_0 exited with zero status but no 'finished' file
If this happens repeatedly you may need to reset the project.
Zacalo to robit u 1. projektu ktory som mal vyratany na starom PC asi na 25%.Po prekopirovani na nove PC mi to napisalo za nejaky cas asi 6*za sebou, tak som dal abort a stiahol druhy projekt.Na 2.projekte mi to snad napisalo po 10 hodinach.
Tak som vsetko vymazal a presiel z boinca 4.45 na 4.72 a zase som sa k tejto hlaske dopracoval asi po 20 hodinach.
Tak co s tym, dorata to nieco alebo nie?
povodny comp bol
ECS K7S5A Thorton2200@Barton mobile MP 2600 - prime spadol asi raz 15-30minut - proble so zlou pamatou
a terazky mam
ASUS n-force2 Barton2600@Barton3000 mobile
PS: 1. projekt suplhur cycle a bol odhadnuty na 2000 hodin ratania a limit bol polrok.Co sa logicki stihnut nedalo.2000hodin / 8hodin denne = 250dni.
U dalsich dvoch suplhur cycle a nejaky iny cycle bol uz limit normalny - 1rok na 800hodin
presiel som z nestabilneho compu (prime spadlo raz za 15-30minut) - vypocital som na nom asi 25% jednotky
na comp stabilny (prime nepada) - a odvtedy sa mi zobrazuje hlaska
Result sulphur_48a6_000297630_0 exited with zero status but no 'finished' file
If this happens repeatedly you may need to reset the project.
Zacalo to robit u 1. projektu ktory som mal vyratany na starom PC asi na 25%.Po prekopirovani na nove PC mi to napisalo za nejaky cas asi 6*za sebou, tak som dal abort a stiahol druhy projekt.Na 2.projekte mi to snad napisalo po 10 hodinach.
Tak som vsetko vymazal a presiel z boinca 4.45 na 4.72 a zase som sa k tejto hlaske dopracoval asi po 20 hodinach.
Tak co s tym, dorata to nieco alebo nie?
povodny comp bol
ECS K7S5A Thorton2200@Barton mobile MP 2600 - prime spadol asi raz 15-30minut - proble so zlou pamatou
a terazky mam
ASUS n-force2 Barton2600@Barton3000 mobile
PS: 1. projekt suplhur cycle a bol odhadnuty na 2000 hodin ratania a limit bol polrok.Co sa logicki stihnut nedalo.2000hodin / 8hodin denne = 250dni.
U dalsich dvoch suplhur cycle a nejaky iny cycle bol uz limit normalny - 1rok na 800hodin
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Dle toho popisu počítá jen v pracovní době.
Testni nějaký méně náchylný projekt, jako třeba Seti@Home co to udělá.Samosebou prozatím na netaktovaném a neoptimalizovaném nastavení
Predictor a CPDN jsou známé svou náročností na stabilitu.
Testni nějaký méně náchylný projekt, jako třeba Seti@Home co to udělá.Samosebou prozatím na netaktovaném a neoptimalizovaném nastavení
Predictor a CPDN jsou známé svou náročností na stabilitu.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Mě se taky někdy ta samá hláška objeví (ale CPDN nepočítám)....ale ještě se mi nestalo že by potom byly špatné výsledky tzn. vždy jsem dostal kredit.
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz